Спам тема(Есенно летен Спам!) - от 01.09. до 30.09.20г.

• 19 631
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 975
Аре, само да сложа контакти, че да не ми изгорите като факли, след кат се напием, Арио Joy

# 976
Оф аз ще спирам да пия, така че не се притеснявай 😂

# 977
  • Euskal Herria
Когато довършим нашата тераса, ще я показвам. И сега я ползваме, ама замислихме подобрения, та...

Simple Smile

П. П. Арче, точно натисках бутона за публикуване и ми изскочи твоя отговор. Та се чудех дали въобще да публикувам, ама...

# 978
Аххахахахах 😂 Янчеееее 😂 Баш!

Холданчо е у нас! Кой питаше за него?! Взела съм го да ми чисти и да ми налива виното 😂

# 979
Оф аз ще спирам да пия, така че не се притеснявай 😂

Ма, много си забавна, Арио, ахахахаха

# 980
Кики, и аз искам да дода на тази уютничка тераска. Страхотна си я направила! Поздравления!

Аз сготвих и сега си лежа, лежа, лежа. Чудя се дали да не ида да спя, спя, спя.

# 981
  • Euskal Herria
Уф, каква е тая мода, не разбирам. Повечето сладкари, които следя, почнаха да дават линкове за рецептите в инстаграм. То само там не съм се регнала...  Нали си имат блогове и фейсбук страници.
Скрит текст:
Ако трябва да го направя, трябва ли да е с фейсбук профила ми, или мога да направя нещо съвсем ново?

# 982
Аз нямам истаграм, ако и това имам ще си срежа вените от напрежение хъхъхъ. Една 10 годишна скоро ми каза, че не съм модерна, щото нямам Истаграм
Казах й, че имам ФБ, а тя ме заби с това, че ФБ не бил модерен.

# 983
Аххахахахах 😂 Янчеееее 😂 Баш!

Холданчо е у нас! Кой питаше за него?! Взела съм го да ми чисти и да ми налива виното 😂
Мъжът ти как го приема? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 984
# 985
Е аз го крия от него 😂 Като си дойде ММ го натиквам в гардероба. Абе аз ли трябва да ви уча.

# 986
Уахахахаха

# 987
Е аз го крия от него 😂 Като си дойде ММ го натиквам в гардероба. Абе аз ли трябва да ви уча.
Моите гардероби са толкова претъпкани, че няма място даже за един любовник Sad

# 988
  • Euskal Herria
Еее, аз помислих, че и твоят мъж се облажва - да му шетат и наливат виното и на него, ма не било...Wink
Арче, как е първолачето?
Тази вечер сме на български мезета. И ракия, и бири... Едно добро да видим от тоя ковид - почнаха онлайн търговията. Доволна съм - бързи, експедитивни търговците, добре опаковани, че и охладени дойдоха продуктите.
Че най-близкия ни бг магазин е на 250 км от нас.

Наздраве, спамъри!

# 989
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт