Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 176
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • на майната си
Скрит текст:
Днес завърших синята шанелска серия. Все още не съм тествал добре парфюма, но като цяло абсолютно най-класната синя серия от всичко синьо що съм тествал досега на пазара( да - Пърсивал е звяр), да цените им са - шанелски(тия гадове са много нагли откъм ценова политика), но за мен си заслужават.
На фона на Саваж серията на Диор , Шанелите са много по-силни откъм качество и удоволствие от носене, да - диорите се представят една идея по-добре и са по-достъпни, но Шанел бие за мен - при мен дълготрайността им е завидно добра.

# 286
Tuali, възможно е да е така, за моята кожа няма обаче ефирен уд. Много бързо се трансформира в нещо неприятно, какъвто и да е. Роза и фурми изобщо не усещам, а надуша ли уд и тамян в състава бягам като дявол, даже се чудя на твърдоглавието си да продължавам да тествам. Много жалко от една страна, но от друга се радвам, защото не ме вкарва в размисли за това, че трябва да го придобия. Изобщо парфюм без сладост, без сантал, ванилия, тонка, пачули, без цветя не ми стои по никакъв начин. Santal blanc е друго нещо, него го обожавам.

# 287
  • София
По темата - есенните парфюми са ми най- любимата категория. Нямам търпение да захладнее. Сутрин първата ми работа е да проверя пронозата за времето. Laughing

По повод новите любови . След белоцветните , кото харесвам най-много в жегите, сега на преден план идват розите. Като начало гурмандските. Влюбена съм до уши в Rose de Kandahar Broken HeartHeart Eyes Обещала съм си ,че първо ще си изпръскам семпъла преди да поръчам цяла бутилка. Та както казах, нямам търпение да захладнее.Имам и други рози за тестване.
Днес се притеснявам ,че отрових хората с Марфа. Само 2 и половина пръс. ( половината в маската ..Mask , която съм длъжна да нося на 100 % , освен при хранене и пиене Sad).

# 288
Днес пробвах новия l'interdit intense givenchy.За мен се доближава до Ellie Saab -Le Parfum Royal ,не ми допадна защото усещам много мед в началото и една мазна ,задушлива нотка ,която ми мирише на гранясало ...Имам L ‘interdit и му се наслаждавам сега,тоест откривам го,защото нито веднъж не го носих от покипката през януари..Уникална трайност върху мен ,може би и черния ще го открия по друг начин през зимата ..знам ли.
Новото Libre ми допадна и сигурно ще го купя ,мирише ми на чисто ,и да ,има много лавандула .Сега си имам нова любов в лицето на Twilly ,толкова е прекрасен и пикантен ,явно и на него сега му дойде реда,защото ,когато излезе изобщо не ми привлече вниманието,седеше ми силно белоцветен и натрапчив ,а сега е приказка...

# 289
  • Варна
Аз търся нещо силно източно. Шафран, уд, роза, цялата класическа източна композиция със силното звучене и пословична трайност Simple Smile
Jollie, за мен този пафрюм е това, което искаш на 100%
Ajmal Qafiya 1  / https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Qafiya-1-41193.html

Iso Iv 673284 - честит Задиг - много е хубав и си заслужава напълно! С кеф да го носиш, както и другите ти нови - блу джинс и ферагамото. Преди време, в една дрогерия пръснах мъжкото синьо Версаче - блу джинс и бях приятно изненадан. Мисля си, че ако имаше мъжки Мон Герлен, може би щеше да звучи именно нещо като това блу джинс версаче. Simple Smile
Като тийн синът ми ползваше синьото, но беше фен и на зеленото Версаче, което изчезна.

# 290
Момичета, може ли няколко думи за Beautiful Belle на Estee Lauder, не успях да открия много инфо с търсачката.  Flowers Hibiscus

# 291
  • София
Белоцветен аромат, с много лека сладост. Туберозата в него е от най-безобидните, които съм усещала. Непретенциозен, женствен, не блести с трайност.
Като фен на белите цветя харесах от първо помирисване, но при носене 15-20 мл ми бяха достатъчни да ме отегчат и да не искам повече.

# 292
Beautiful Belle е нежен, бесовете,  аз много си го харесвам, но аз съм фен на бели цветя..Ако харесваш JAdor, My way, Gabrielle Essence ще ти хареса. Нищо излишно, нищо натрапчиво , нищо прекалено и екстраординарно обаче .Има и сладост , за лято , топла есен и пролет.

# 293
Заявявам над 12 часова трайност на уж нежния, женствен и не мòщен Dahlia Divin Le Nectar! А колко е прекрасен като мирис, това отделно. Чудо!

# 294
  • Франция
Интересувам се от парфюмните екстракти на Шанел. Които са без пулверизатор. Тук има ли ги и дали се тестват. Как става тестването като няма с какво да се пръсне?
Екстрактите на Шанел си имат специални тестери, които са от 30 мл и са с пулверизатор. Потърсете ги на някое голямо летище.

# 295
Заявявам над 12 часова трайност на уж нежния, женствен и не мòщен Dahlia Divin Le Nectar! А колко е прекрасен като мирис, това отделно. Чудо!
Траен е, да.

# 296
Трябва да избера между Коко Ноар и Коко Мадмоазел интенс. Имах Мадмоазел едт варианта и не ми хареса. Малко помощ моля

# 297
Момичета....хвърлила съм оЧо /както казва Сън Smile / на ......Tabit.....някой нещичко да ми побутне като хапчица или направо да ме засили с ритник ... хахаха....
proly, с две ръце съм за Коко Мадмоазел Интенз-траен, наситен, плътен и класен, няма я горчилката, която има Коко Мадмоазел едт.....

# 298
Трябва да избера между Коко Ноар и Коко Мадмоазел интенс. Имах Мадмоазел едт варианта и не ми хареса. Малко помощ моля

Mademoiselle intense не е много далече от ЕДТ, та в твоя случай май Coco по-добре

# 299

Mademoiselle intense не е много далече от ЕДТ, та в твоя случай май Coco по-добре
И аз смятам така.

Общи условия

Активация на акаунт