Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 034
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Какво бихте казали за този парфюм? Не успях да намеря почти никакви мнения за него в по-стари теми, но все пак, ако някой го познава, ще се радвам да сподели.
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Santal-de-Kandy-49094.html

# 556
Топъл с подправково сандалово дърво. Стои приглушено и елегантно. За мен е подходящ за носене сега през есента, до по- големите студове. Средна трайност и никакво развитие.

# 557
Благодаря, Денси! Май ще се откажа, щом не търпи развитие. Не си падам по подобни.

# 558
Благодаря, Денси! Май ще се откажа, щом не търпи развитие. Не си падам по подобни.
Не се отказвай, пробвай го! Има го навсякъде по магазините.

# 559
Добре, ще му дам шанс. Може пък да ме изненада приятно. Благодаря ти отново!

# 560
  • на майната си
Creed Virgin Island Water e уникален акватик, има кокос, но е преобладаващ. Да, не е сладък въобще, но е някак упойващ. Цената му всеки път обаче ме отказва.
Само с едно нещо не съм съгласен тук - че този аромат е акватик, нито има листнати морски ноти, нито сол, нито пък аз ги усещам. Основните играчи са кокос, сладко-кисели цитруси и ром, бледнати до съвършенство. Принципно иска доста пръскане, при все че спрейърът е страхотен, на дреха обезателно. Чувството, което доставя е верно все едно си на Доминикана, пиейки ром на брега, радващ се на нощния бриз в края на 15ти при всичките корсарски набези.
Крийд са пресъздали картинката по възможно най-добрия начин, просто прекрасно балансиран аромат, но си плащаш за логото на капачката и шишенцето, това е уловката. Не мисля, че би било нормално да се очаква от такъв тип аромат да обсебва всичко живо наоколо ала Oud Satin Mood и сие. Новите шишета не са толкова потентни колкото старите, но за мен са ок откъм представяне, да - съотношение цена/трайност не е от най-добрите, но това е положението.
Скрит текст:

# 561
Момичета, моля за отзив за Nina Ricci Premier jour, гласят ми го за подарък?

# 562
Нежен парфюм, но толкова ми навява асоциации на старо (въпреки че е свеж искрящ аромат), не мисля че си заслужава. Слаб е и като трайност.
Ако сте под 40 годишна по-добре, не.
Това обаче е лично мнение. Моля ако някой не е съгласен да не ме напада.

# 563
Да нагласят нещо друго по възможност.

# 564
Благодаря ви! Сега трябва деликатно да ги насоча към Girl of now, отдавна съм го набелязала.

# 565
Да нагласят нещо друго по възможност.
определено нещо друго да е

# 566
Момичета и момчета,малко смях от мен:вчера както си вървях по улицата и отнякъде долових един много нежен повей на чуден аромат и като се огледах на празната улицата,съзрях една кола,в която влизаше жна,и колкото повече я наближавах,толкова повече усещах тази прелест и срам не срам чукнах на прозореца,видях,че притежателката е усмихната млад жена и я попитах/след като се извиних за притеснението/,с какъв парфюм е,а тя сподели Afnan лилаво шише със златна капачка...ммм...Afnan supremacy purple...само това ми излезе в нета,но не е публикуван във фрагрантика и много мнения не намерих-ориенталец чист си е,не е висок ценови клас, хареса ми женствения вайб около него,ако може няой да сподели инфо,ще съм блгодарна:).....вече това моето е откачено,добре,че бях сама,че после ходи се обяснявай,че не си за лудница:)))

# 567
И това е лилаво със златна капачка
https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan-Perfumes/Al-Joud-27379.html

# 568
Afnan Mirsaal With Love 💕

https://elinor.bg/product/afnan-mirsaal-with-love

Чакам го отдавна и не го мислех много много. Бързо си наруших рестрикцията, много ми е интересно какъв е.

Има и Misraal with Trust Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 08:06 от Jollie

# 569
Азалия,много много благодаря!!!Само,че май не се намира....или поне аз не виждам:(
Дубайски са,имат фейсбук страница,сайтът им не работи,а този Al Joud е неоткриваем,дамата,която питах,даже не му знаеше името:)..може ли да е нещо друго,извинявам се,че досаждам!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 08:55 от Calabria

Общи условия

Активация на акаунт