Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 058
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 065
Сега разглеждах брошурата и се сетих, че някой питаше за овчия кашкавал. Вкъщи го харесваме, няма изразен вкус на овче мляко (макар че на мен би ми се искало да има малко повече).
Много благодаря! Ще се престраша да го взема. То май нищо освен това и препарата за пералня, не съм харесала този път. Последните седмици почти нищо не ме блазни от брошурите.

# 1 066
Има ли блатове за торта? Хубави ли са?
Да , хубави са има и с какао гръгли 3 бр са ако те интересува форма.

# 1 067
  • Пловдив
Да се оплача от прасковите...взех вчера и не струват. Почерняват като се отрежат, нямат вкус и аа все едно замразявани.

# 1 068
  • Пловдив
В брошурата от утре има формички за печене. Имало ли ги е преди и доволни ли сте от тях?

# 1 069
Аз да похваля едрите кръгли сливи,мисля гръцки бяха и на около 3 лв цена, не я загледах честно казано. Много сочни и сладки,за разлика от динята, която е за коша,абсолютно безвкусна

# 1 070
Пробвали ли сте кюфтенцата по френска рецепта с пълнеж от сирене и чесън

# 1 071
  • Пловдив
Здравейте.Харесаха ми дългите дамски якета от следващата брошура.Ако може да се включи някой ,който си е купил миналата година и да се каже стават ли за зимата или са по-тънки есенно-пролетни ?

# 1 072
На мен са ми тънки за зимата.

# 1 073
  • Варна
Тънки са. За това време са или малко по-хладно, но за зима абсурд.

# 1 074
Аз изкарах миналата зима с олекотеното яке (от нормално късите, не от  най-късите), евентуално с шал понякога. Но пък бях и с много топлещи ботушки от Лидъл Heart Eyes Но зависи от индивидуалното усещане за студ, както и от това къде точно е човек.
И детето изкара зимата с олекотено яке.

# 1 075
  • Стара Загора
То зависи и от зимата, синът ми изкарва в Стара Загора  с такова яке. Имаше едно любимо зелено едва успявах да го изпера. В четвъртък ще се редя  за яке Simple Smile.

# 1 076
  • София
Тези дамски елеци дето са ги пуснали дали са хубави?

# 1 077
Няколко пъти четох, че коментирате кърпи за под и днес видях за първи път, взех, за да ги пробвам, също и от тези за тоалетна. Те май не са от постоянния асортимент, нали?

# 1 078
  • Пловдив
Момичета тези еклери дали са хубави,гледам са замразени,само се размразяват преди консумация ли? https://www.lidl.bg/bg/p/vlyubi-se-vv-frenskiya-stil/mini-ekleri/p43494

# 1 079
  • София
Еклерите са много хубави, само трябва да се отпуснат преди консумация. Сега видях, че са пуснали кутия с два големи еклера на Амбелино за 2, 80. Скъпички ми се виждат. И два вида торти, луксозно изглеждащи, 9 лв. тортата.
Маските по 10 бр. бяха извадени, като от плат изглеждаха, но не купих, че си имам. Обаче ми се видя, че на етикета пише детски маски.
С детско яке от олекотените изкарах две зими, екстра ми е.

Общи условия

Активация на акаунт