Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 063
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз общо взето се научих да ги разпознавам по външния вид от каква пшеница са. Рядко ги бъркам. Детето яде само от твърда пшеница. От мека пшеница обикновено се сваряват по-бързо, от твърда пшеница си запазват повече формата. Иначе лидълската паста от мека пшеница на вид изглежда по-добре от други марки подобни изделия. Макаронените изделия от мека пшеница обичайно са и по-евтини. Малката не ще да ги види, не и хареса и безглутеновата паста от Лидъл...

# 1 051
Аз вчера разгледах препаратите и за мен повечето бяха нови- за отпушване на канали май го нямаше до скоро ( не съм убедена). Универсален за под- 3 цвята. За тоалетна.

# 1 052
Този за тоалетна, ако е като Доместоса като действие е с доста добра цена, може да взема следващия път за проба един.
Показахте тук синия рол-он Сиен, днес реших да потърся и естествено точно син нямаше.

# 1 053
  • Асеновград
Кралските печурки бяха на 0.99 тази вечер.
От препаратите ще заредя за почистване на пералня, този за петна https://www.lidl.bg/bg/p/akciya-blyask/preparat-za-pochistvane-n … ive-oxygen/p43547 преди имаше подобен с марка Clean и беше много добър.
Вероятно ще взема за проба и пяната за килими и дамаски, предишната беше много добра, но тази е друга опаковка.

# 1 054
Феникс, можеш да погледнеш и в Кауфланд за син рол-он- техният е аналогичен на лидълския. Simple Smile

# 1 055
Това ми е най-неудобният като локация магазин, рядко ходя, но ще го имам предвид, благодаря, Долче 🤗. Взех един дезодорант без алуминий, но е много сладникав, не е моят .

# 1 056
Консерва с домат през зимата е по-здравословния вариант пред домат посред декември от оранжерия нейде. Просто споменавам.
А ти знаеш, че точно тия домати в консервата са гледани на полето лятото, т.е. свободни щастливи домати Simple Smile
Не работи точно така...

Цената на оранжерийния домат, е в пъти по-висока...отделно, в оранжерия, никой не гледа консервен домат, а такива за директна консумация (т.е. други сортове са) Wink
(инфо от производители Wink )

# 1 057
В България да..
иначе - хидропонно в оранжерии за максимални добиви, оптимално използване на площ и ниски разходи.
Все тая. Зарзаватите не са това, което бяха...

# 1 058
Не съм купувала сутиен от Лидл никога и ме интересува дали 85Б от тяхната си марка горе долу отговаря и на 85Б от друг модел.
За дрехите например съм им един номер по-малко от тези, които по принцип си купувам. Благодаря предварително!

# 1 059
  • Варна
Според моя опит са уголемени. Нося 75б, лидълските ми хлопат яко.

# 1 060
  • Sofia
Отдавна не съм писала, но ви чета да съм в час, не ходя и толкова често както преди... Днес се засилих в магазина в Ринг мол да търся от поставките за ножове от четвъртък, как пък нямаше нито една. Някой да е виждал от тях в София - Борово или Тодор Каблешков?

# 1 061
  • Бургас
В нашия Лидл също не открих поставките за нож при нещата от тази промоция, НО после се оказа, че са разделени нещата и има и на съвсем друго място както от кухненските неща, така и от други нехранителни промота. Та се уредих в крайна сметка Wink

# 1 062
В Младост 2 мярнах стойки за ножове, ако това е търсеното.
Хубави са пилешките кебапчета, но доста солени и очаквано доста мазнина се отдели (очаквано).
Едвам се добрах днес до малко сьомга котлет, хубава е.

# 1 063
Сега разглеждах брошурата и се сетих, че някой питаше за овчия кашкавал. Вкъщи го харесваме, няма изразен вкус на овче мляко (макар че на мен би ми се искало да има малко повече).

# 1 064
Има ли блатове за торта? Хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт