Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 037
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София

Сметаната 30% е с нова опаковка, сега я виждам .

# 1 171
А, тук я видяхме с новата опаковка, даже изхабих аз 2-3 вече. Simple Smile С новата опаковка ми е много симпатична Heart

# 1 172
На мен много ми липсват кошниците,като жена с бебе в количка ,кое да бутам по-напред,детето ли,количката ли?Имам си зякачалка за торби на дръжката и там си слагам.
Някъде във Варна виждали ли сте четките за коса от преди около два месеца?Които бяха в същата седмица с четките за грим.С къси и дълги зъби са и грам не скубят,дадох моята на майка ми и искам същата.

# 1 173
Кошниците пак са си в употреба, бяха ги прибрали само по време на карантината и после ги изкараха пак.

# 1 174
При нас кошници няма.

# 1 175
И при нас няма кошници

# 1 176
И при нас няма кошници, малкия като беше бебе аз навсякъде слагах покупките в багажника на количката отдолу, гледали са ме странно ама не ми пукаше особено 😀

# 1 177
В Прованса също сме без кошници. Bobchita, може ли снимка, за да си припомня четките, които не скубят?

# 1 178
Чак пък пергиши...крайно ми се струва определението.

# 1 179
  • Бургас / UK
Скрит текст:

Сметаната 30% е с нова опаковка, сега я виждам .

Знам,че постоянно коментирате тази сметана ,но много не ползвам и не съм обръщала внимание , та тази ставали за готвене ?
Благодаря!

# 1 180
Става. Не е подсладена. За сосове става, в супи, за зайчето , за кафето. Някои и така си я пиели казаха...в чаша сипана или там каквото потребяват като съдинки.

# 1 181
PeacockLove Lidl Русе - Болницата е с вдигнати бариери и се влиза свободно, но ... през изхода. На входа са изкопали една дупка (злато търсят) и от там само можеш да излезеш.
Преди две седмици си взех една четка за коса от онези с бамбуковите дръжки - по-малката, много съм доволна как разресва.
Да попитам онова Сирене на конци мога ли да ползвам в салата?

# 1 182
  • Варна
Не знам какви малки колички коментирате, но ако са онези, които навремето имаше в Пикадили примерно никога, ама никога не ми е минавало през ума, че са за деца и всъщност не ми е правило впечатление да ги бутат деца.  Просто са малки, за малки покупки, за да не бутам огромната количка за две кисели млека примерно. Поне моето възприятие е такова де.

# 1 183
Отдолу има дръжка за децата, а отгоре родителя да придържа. При нас стоят вътре на входа, леко встрани.

# 1 184
Чак пък пергиши...крайно ми се струва определението.
Извинявай Тет. Няколко пъти се случва: влизам с детето на бързо за няколко нещица. Тя вижда, че няма колички и обяснявам, че няма. Вътре гледа баби и дядовци (по нейни думи) бутат количка, пазаромобил с връх.
Кошници при нас няма, но не са удобни. Аз съм висока и всяка покупка трябва да се наведа до нивото на пода да я поставя, и после на каса да се наведа отново, да я извадя. Не ми е удобно да се дупя.

Общи условия

Активация на акаунт