Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 039
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 155
Малките колички се ползват и от възрастните за малко покупки. Дечицата ги бутат, а за възрастни има удобна дръжка.

# 1 156
И аз ползвам детска количка...само в знамето все забивам кратуна- като се наведа и после като се изправя....ама ще му свикна 😂😃😃

# 1 157
Ох, това не ми се е случвало, но не звучи добре като изживяване Blush На мен просто са ми супер удобни когато имам малко покупки.

# 1 158
То е меко, не боли....но все ми бута очилата от главата.../нося ги като диадема горе, слънчеви са/...

# 1 159
Е от кога пък не може да се ползват малките колички? Ами във филиал , в който няма и от по- малките пазарски колички защо да се блъскаме с големите?
Отказаха ли се от бариерата на Лидл на болницата в Русе?? Да Нам да ходя ли вече там Wink

# 1 160
Споменахте за празните опаковки със стикита. Ако имате няколко секунди на разположение, разклатете леко пакетчето - ако е пълно, ще усетите, че нещо се движи и "дрънчи". Разбира се, ако имате четиридесет и осем артикула за прибиране + 1-2 малчовци с вас + да се плати сметката + 37 човека опашка отзад... това си е по-невъзможна мисия и от онази на Том Круз. Grinning Но ако можете след плащането или пък после на паркинга/в колата, ще хванете по-бързо някое празно и може да го смените на място. Simple Smile

# 1 161
Привет,
Приятел ме пита за мнение за този робот:
Скрит текст:

Спомням си, че писахте, че е екстра за цената си, но ме притесняват пластмасовите бъркалки.

# 1 162
Не са пластмасови, а с незалепващо покритие- доколкото разбрах. Simple Smile

# 1 163
  • Мадрид / София
Такива парчета дървесина са обработени. Т.е. може да са шлайфани, загладени, но са си чисто дърво, без да е боядисвано, пръскано или напоено с нещо. Може да си спестите парите, ако имате примерно смокиня в двора и си направите шайби от някой клон.
Само че внимавайте много, че смокиновите дървета са токсични и може да си имате проблеми при обработката на свежо одрязаната дървесина.

# 1 164
Много мразя да вляза с детето и да няма детски колички. Вътре някакви пергиши ги бутат.
Добре, че охраната са пичове и ни дават количка когато има.

Днес съм с едно вино. зехтин каламата, тофу, и дреболии.
1 стики на финала
Малката не ги харесва, скучни са и.

# 1 165
При нас винаги има от малките колички- освен когато са забравили да вкарат обратно количките до входа (и стоят след касите).

# 1 166
  • София
Малките колички са за децата - да ги бутат, да са заети с нещо.
Така го разбирам и никога не ги пипам. Или вземам голяма количка, или си слагам нещата в  моя торба. Кошниците ги махнаха покрай ИП. Но те ми бяха неудобни.

# 1 167
Да си слагам нещата в моя торба ми е точно толкова неудобно, колкото и да използвам кошници. Е, понякога го правя, ако ще взимам леки покупки...но за по-тежки неща изобщо не ми е вариант.

# 1 168
Малките колички са за децата - да ги бутат, да са заети с нещо.
Така го разбирам и никога не ги пипам. Или вземам голяма количка, или си слагам нещата в  моя торба. Кошниците ги махнаха покрай ИП. Но те ми бяха неудобни.

Ауууу, да. Сега като се сетя изобщо не ми липсват кошниците. Страшно неудобно ми беше с тях.

# 1 169
  • София
Привет,
Приятел ме пита за мнение за този робот:
Скрит текст:

Спомням си, че писахте, че е екстра за цената си, но ме притесняват пластмасовите бъркалки.
Писах преди малко, екстра е за първи опит, за мен обаче това не е робот, а миксер. Blush

Общи условия

Активация на акаунт