Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 967
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 515
При настинки личният лекар ни казва да правим инхалации, би трябвало да подпомага наистина лечението (децата са малки и трудно ги задържам обаче за инхалацията). Не е от Лидл нашия, но принципът им е еднакъв.

# 1 516
Имаме инхалатор на ПИК, много съм доволна, но не е от Лидъл. За лидълския пише, че има и маска за деца- някой по-назад питаше.

# 1 517
Пишете, че има камари от якета, да и в Борово имаше камари, но само малки размери. Кошовете бяха пълни с най-малките размери. На мен ми трябва 44, е ни едно нямаше.

# 1 518
  • Велико Търново
Пиле имаше доста. Явно народа е инвестирал в якета и сега ще пости известно време.
Има ли макс количество от един продукт, което е допустимо да купя на едно пазаруване? Любимите ми вафлички са намалени и се чудя, дали да не си взема 5-6 кутии да имам запас. Да не ме върнат на касата?

# 1 519
А, zenata, и аз ги подгънах ръкавите, но малко, може би 2-3 см, може би понеже го приемам за нормално затова казах че ми е точно. На предишното подгъвах с пет-шест сантиметра 😸
Лидъл не правят сутиени за мен, досега каквото и да съм погледнала все не ми е като хората, добре че открих една марка и само от нея взимам, без банели, много са ми удобни.
Феникс, аз преди две години може би си взех и юношеско долнище на анцунг, едно такова шареничко с розовко, как да му устои човек 😸

# 1 520
Леми,
Скрит текст:
Малко офф, но ми се стори, че лакът ти си пасва идеално с новото якенце Stuck Out Tongue Winking Eye  
Кои са намалените вафлички? Детето харесва минитата от 1 и нещо...
Значи може да погледна за пиле и при нас. Дано да не е водно, че преди няколко промоции взех и доста вода отдели...

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 13:32 от dolce miele

# 1 521
Да, и аз последния път като вземах пилешко филе, видях да пуска вода при готвенето, но сега искам да го правя по една тосканска рецепта - печено, намазано със зехтин и ще проличи много добре дали пуска вода (стига да има и взема , разбира се)

# 1 522
Лидъл не правят сутиени за мен, досега каквото и да съм погледнала все не ми е като хората, добре че открих една марка и само от нея взимам, без банели, много са ми удобни.
И аз съм в този кюп, а за удобни без банели направо мило и драго давам, моля те, сподели коя е марката (може и на лични)!!!
Пижамите от другата седмица горе-долу ми харесват на вид, само се чудя от какъв материал са и колко ли са плътни... (не пише памук никакъв в описанието, пише Ликра, а по снимката на дамата в брошурата изглежда лека, падаща материя).

# 1 523
ADream, не мога да преценя дали е уголемено якето с качулката...
Скрит текст:
Моето 42 пише, че по италианската номерация отговаря на 44. Ама дали това е 44 номер и според бг номерацията си нямам идея...То зависи и от това как искаш да ти стои якето и колко свободно (на мен не ми отиват много свободни в раменете и купувам такова което да следва линиите на тялото). Номер 40 също пробвах (макар да знаех, че не е моят номер Stuck Out Tongue Winking Eye )- ами, беше малко по-малко, но като че ли не супер фрапиращо. Наложени 40 до 42 номер имаха съвсем малка визуална разлика, облечени- една идея повече. Във всеки случай, якето 42 с качулката е еднакъв размер с якето ми от миналата година без качулка- абсолютно еднакво ми стоят. Ако си пробвала миналата година яке...тоест, тези сега не са по-уголемени спрямо тогава.
благодаря за отзива, ще ходя да търся Simple Smile
Феникс, напиши я тази тосканска рецепта, запали любопитството ми Simple Smile

# 1 524
ADream, пратих ти я на лични, да не кажат, че спамя тук. И за да съм и по темата - ако някой има впечатления за пилешкото филе, което днес са пуснали- моля да сподели. На Пилко или на Градус е?

# 1 525
И аз съм в този кюп, а за удобни без банели направо мило и драго давам, моля те, сподели коя е марката (може и на лични)!!!

кажете и на мен!
по повод на инхалаторите - изключително ефикасни са. нашият не е лидълски. много е важно да се види лидълският колко разпръсква, че има по-бавни и по-бързи, а това при малко дете е важно.

# 1 526
  • Асеновград
Какво ви е мнението за инхалатора , който е в брошурата за следващата седмица? Полезен ли е ?
Да полезен е . Този от другата седмица е малко по различен на вид от последния пускан от този тип. Предимството му е че не сменяш батерии, минуса че е по обемен от преносимия с батерии. За малки деца ако не искат да стоят, може да го оставите да работи до детето, няма да е толкова ефективно като с маска, но пак насища въздуха и детето диша. Това е ако се ползва само физиологичен разтвор, вече за лекарства с маската. Сина ми прави ларингити и най често се справяме без лекарства, сиропи за кашлица и капки за нос, само с инхалации. Затова за мен е полезно да го имам под ръка.

# 1 527
  • Варна
Във Варна на Мир имаше най-различни якета. Ако има още някой останал без Simple Smile.
Смятах, смятах и пак взех за повече от нужното пари. А не е като да ми трябваха всичките неща и можех да си запазя част за следващото стики. Хрупкавите вафлички и сока от круша се харесват вкъщи.

# 1 528
Пиле имаше доста. Явно народа е инвестирал в якета и сега ще пости известно време.
Има ли макс количество от един продукт, което е допустимо да купя на едно пазаруване? Любимите ми вафлички са намалени и се чудя, дали да не си взема 5-6 кутии да имам запас. Да не ме върнат на касата?
Аз винаги взимам по много, не са ме връщали до сега. Мокрите кърпи за бебето направо с кашона ги нося. Кисели млека с картона, едни бисквити с овен и едни с канела обожавам -поне по 20 взимам всеки път. Обичам да си имам по повече и никой не ме е спрял до сега. Дори и дебитната ми карта...все още 😀

# 1 529
  • Перник
Здравейте, здравейте, не съм ви навестявала отдавна... Simple Smile
Синът ми има нужда от яке, ако има късмет, утре ще го обзаведа.

Преди няколко страници някой питаше за капсулите Формил - аз напоследък предимно с тях пера - харесват ми. Цветоулавящите кърпички също (наскоро ги открих).

Общи условия

Активация на акаунт