Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 998
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 500
Ако става въпрос за пъстървата - хубава беше, като взех в началото на седмицата.
Мислех и аз да ходя за пилешко, но няма да имам възможност да стигна до магазин днес, та не знам дали ще мога да го “тествам” колко вода пуска.

# 1 501
на сточна беше пълно с якета. имаше и бая 36 номер. имаше и от онова черното, което не беше  в брошурата.
взех за щерката и се огледах и за мен. първоначално харесах това, защото очите ми са някакъв одобен цвят, но малко лъскавко беше
Скрит текст:
след това мерих цикламата и щерката вика - о, това ти седи супер, вкарай малко цвят! и взех, че го взех. Леми, ще се барнем еднакво Wink
Мче тъй де, по-младежки стои, и аз за това го взех. 😜
Иначе пробвах това което си показала, обаче този цвят не ми отива.
158 съм и аз и ми е екстра дължината на всичко. Simple Smile)
Е стига само коментари за гащя, малко да разнообразим тематиката 😸

# 1 502
158 съм и аз и ми е екстра дължината на всичко. Simple Smile)
Е стига само коментари за гащя, малко да разнообразим тематиката 😸

ето, знаех си, че са ми къси ръцете Wink
на мен този цвят много ми ходи, затова се почудих бая. но в крайна сметка послушах щерката, все пак панционерите над 40 трЕбе да се освежаваме. аз по принцип и не нося такива якета, де Wink. залагам на кожените.
може да поговорим за цицодържатели, ама там ми е мъъъъка.
между другото по препоръка оттук взех лютеница на родна стряха. бива, но нищо впечатляващо. но ние си правим лютеница основно само от чушки /повече/ и домати, която е с по-различен вкус, та сигурно затова.

# 1 503
  • Варна
Ето, аз като нямам щерка да ме подкокоросва да младея просто не смея да се докарам в цикламено Laughing Но може да рискувам да погледна малиновия джегингс в понеделник.

# 1 504
А може ли някой, който е взел бордото късо яке с качулка, да каже дали са уголемени ? Виждам, че започват от 40 размер, а най-много ми хареса.

# 1 505
Ето, аз като нямам щерка да ме подкокоросва да младея просто не смея да се докарам в цикламено Laughing Но може да рискувам да погледна малиновия джегингс в понеделник.
Според моята тийнейджърка всичко там е бабешко и не иска да чуе за каквато и да е дреха от Лидл! Simple Smile И на мен не ми дава да си взимам, както и на брат й. Единствено пижами се осмелих да й купя преди време, от които носи само долнищата! А, бикини също й бях взела от хвалените тук - и тях не одобри, но добре поне, че сме един размер. Обаче вече категорично нямам намерение да правя опити нещо да й хареса от конфекцията. Simple Smile

Сиси, на мен ми харесват тампоните за почистване на грим. Simple Smile
Благодаря!!

# 1 506
ADream, не мога да преценя дали е уголемено якето с качулката...
Скрит текст:
Моето 42 пише, че по италианската номерация отговаря на 44. Ама дали това е 44 номер и според бг номерацията си нямам идея...То зависи и от това как искаш да ти стои якето и колко свободно (на мен не ми отиват много свободни в раменете и купувам такова което да следва линиите на тялото). Номер 40 също пробвах (макар да знаех, че не е моят номер Stuck Out Tongue Winking Eye )- ами, беше малко по-малко, но като че ли не супер фрапиращо. Наложени 40 до 42 номер имаха съвсем малка визуална разлика, облечени- една идея повече. Във всеки случай, якето 42 с качулката е еднакъв размер с якето ми от миналата година без качулка- абсолютно еднакво ми стоят. Ако си пробвала миналата година яке...тоест, тези сега не са по-уголемени спрямо тогава.

# 1 507
В Пловдив на България има якета да се заринеш... Цветове, модели, камари...
Не съм ги гледала подробно, не носим вкъщи тоз тип.
Обаче напазарувах бая, забързах 12 стикита и ме гледаха опулено на опашката 😁😁😁
Дрехи от Лидл само спортните донякъде харесвам и някои дънки евентуално, другите са ми смотани. Блузите са яко зле. Обувките са еднодневки, удобни също не са. Сутиените цък.

# 1 508
Някои неща от предлаганите дрехи в Лидл ми харесват и съм вземала - други не са ми допадали и като материи, и като модели. Ама с малки деца вкъщи сама се “подмладих” и преди време си взех тинейджърски къси гащи ☺
Скрит текст:
някак си се събрах в тях, макар че след ИП съм си за диета, ама не обичам режимите и си пухкавея..

# 1 509
Едит за ръкавите на якето номер 42 Grinning Ако опъна изцяло ръкава...идва ми до средата на пръстите- но трябва с другата ръка да дръпна ръкава надолу. Иначе, понеже е с ластик около китката, си стои с нормална дължина. Сега си припомних защо толкова ги обичам тези якета- малката носи едно такова по няколко години именно защото ръкавите, дори когато са по-дълги, и стоят добре и не висят. Blush
Харесвам някои от дрехите Лидъл, не всички определено. Имам и удобни чехли/обувки/ботуши от Лидъл, малката ходи няколко лета с едни техни мега яки (здрави) спортни сандали- съдра ги от носене и до последно удържаха фронта. Grinning Има и куп неща които не ми харесват, естествено...

# 1 510
Нещо за конците с които са шити якета......модел и дебелина ме интересуват...вид тегел също, как е завършено ...

# 1 511
  • София
Нещо за конците с които са шити якета......модел и дебелина ме интересуват...вид тегел също, как е завършено ...
Много задълба,кой гледа конците?

# 1 512
Задълбаха някои...ама не съм аз 😉😄

# 1 513
Какво ви е мнението за инхалатора , който е в брошурата за следващата седмица? Полезен ли е ?

# 1 514
На някои може да им е интересна информацията от задълбаването Wink Който не го вълнуват якетата може да не чете/коментира Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт