Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 952
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Бургас / UK
Купих грозде без семки за 0,99 лв,много е вкусно.До кога е намалено,някой знае ли?
В Бургас,в магазина в МОЛ-а е пълно с разхвърляни якета ,всякакви цветове Rolling Eyes

# 1 576
Това е якето, така изглежда подплатата. Насито, и твоето ли е така вътре?
Скрит текст:
Обикновените (без шлаух) душ слушалки от другата седмица добри ли са?

# 1 577
  • На изток от Ада
Да, същото е.

Взех рибна разядка, хубава е. От тази в брошурата.

# 1 578
  • Велико Търново
Да ви се оплача!
Вчера реших да купя от пудинг кремчетата ванилия. Досега само съм ги заглеждала, но не съм вземала, тъй като пет крема за под 1 лев ... Съмнителна работа.
Тази сутрин направих нещо като чийзкейк с тях ( Орео трохи с масло и отгоре направих крем пудинг Лидл). Сега на обяд, няма да ви казвам! Малкия обра крема и остави Орео " блата", ММ си изяде крема и каза че този път "бил станал". Опитах и аз една лъжичка и като почнах да изравнявам от всяка страна, не остана "тортА"!
Крема е страхотен! За съжаление не е плод или зеленчук, а някаква нишестяна смеска, но определено без такъв вкъщи няма да оставам! Още ме е яд , че го купих и вече ми е познат и любим продукт Sad

# 1 579
Мда, аз му слагам и едно млечно шоколадче на пудинга ванилия Grinning

# 1 580
И детето много харесва тези нишестета и взимам от време на време. Аз добавям малко масло.
Скрит текст:
Понякога заделям 1-2 купички от готовия крем, разреждам с малко вода (да стане по-рядко) и правя мини бисквитена тортичка в кутийка и детето си я носи в училище. Правя е силно казано; просто от предната вечер редя пластове крем и бисквити...поръсвам с ядки, настърган шоколад или кокосови стърготини Grinning

# 1 581
Не съм виждала досега тези пудинги. Варят ли се?

# 1 582
Не съм виждала досега тези пудинги. Варят ли се?
И къде стоят?

# 1 583
Най-обикновени пакетчета с нишесте са си Wink Стоят близо до брашното, бакпулвера и др. подобни. Simple Smile

# 1 584
  • гр.София
Някой пробва ли "вибратора" за прозорци? Laughing  Как чисти?

И аз попитах преди двайсетина страници, но никой не ми отговори. Само за якетата се говори. Вчера го взехме, но още сме го ползвали и не мога да споделя дали си заслужава

# 1 585
И на мен за термоса тип бутилка никой не ми отговори. Simple Smile Случва се. Не са якетата виновни Blush

# 1 586
  • Варна
В Лидл Възраждане - гр. Варна към обяд беше много добре заредено с пилешко на промоция. След дълго мерене и чудене се уредих и аз с черно яке, а така ми се искаше розовото, но малки номера нямаше.

# 1 587
Този уред го видях първо в брошурата им за Франция, а дали е пускан преди - не знам, не съм го виждала аз поне. Но на немския сайт на Лидл оставят отзиви за продукти, вижте дали няма нещо там за него.
Взех днес пилешко (и на двете фирми, които го предлагат във веригата), пусна водичка, но кое колко - не знам, че не се сетих да ги разделя в две тавички при печенето.

# 1 588
Феникс, а много вода ли пусна пилешкото? Гледам, че от понеделник ще има и в Кауфланд на промоция...

# 1 589
Ами зависи кой колко разбира под много за  това количество - две опаковки по 650 гр всяка пекох върху хартия за печене, на 180 градуса, само намазано малко с мазнина, отцедих после толкова, че да напълня едно бурканче от песто Бареза (то е 190 гр).
Като преди това измих месото, но не съм подсушавала с хартия, та може да има и малко вода от миенето (сега само не ме подхващайте, че мия пилешкото месо😜 - не е по лидълската тема).
Стана като варено така, но няма значение в случая.

Общи условия

Активация на акаунт