Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 956
  • 2 112
  •   2
Отговори
# 1 560
  • Пловдив

nasito8988, да те попитам за цвета -  като на снимката ли е или по-тъмен и тюркоазен ли е или петролен?
Аз нямам нужда в момента от яке, но тук всички толкова зарибително пишете за якетата, че след като вчера не открих малиново яке 36 или 38, днес отново отидох да го търся, този път в друг Лидъл. Обаче и там имаше номера само от 40 нагоре. Но пък открих едно-единствено 38 от този цвят, но е по-тъмно от това на снимката на на насито и е по-скоро петролено. Взех го.

# 1 561
Петролено е, малко по-тъмно, отколкото на снимката на Насито. Така ми се стори на мен в магазина. Simple Smile Тоест, взела си същото яке Grinning

# 1 562
  • На изток от Ада
Да. Петролен е.

# 1 563
  • Пловдив
Благодаря ви, nasito8988 и dolce miele! И моето е такова. Чудех се дали няма и друг цвят, който да съм пропуснала.

# 1 564
  • София
Някой пробва ли "вибратора" за прозорци? Laughing  Как чисти?

# 1 565
Много ти благодаря! 😊 Оказа се, че е такава марка единият, който си купих през пролетта. Не ми е чак твърде удобен, но пък няма банели хаха. Grinning Ще издирвам в наше село по-снабден магазин за мерене.
След дълго ровене в два Лидл-а и помощ от сериозна мъжка сила, изрових случайно малко яке в цвят подобен на този на Насито (извинявам се, че не цитирам точния ник!), но моделът е различен, ципът е друг, явно и цветът реално е друг, защото прочетох, че коментирате, че не е ярък всъщност, а моят е. В брошурата това го няма изобщо,  а дали е от предишно пускане нямам никаква идея. Вътре е с разноцветна подплата, утре ще снимам. Имаше и едни очевадно по-тънки, всичко беше нахвърляно, страшен гювеч. Интересен момент се получи, когато най-голямото от детската номерация ми беше широко, а 38 от дамската ми е добре Joy... Сигурно всеки модел си е сам за себе си.

# 1 566
Най-големият размер от детската номерация май е 176, т.е. на хора с ръст 176 см би трябвало да става и за мен това е поне 40 номер от лидълската номерация.  Ако си по-ниска, защо да не ти става, че и да ти е голямо. Аз като бременна даже слагах една риза от детските, беше широк моделът.

# 1 567
164 от детските мерих аз, не видях този път да имат до 176 или поне при нас нямаше. Дължината беше супер, но беше широко. 152 беше точно, но късееше. Или моделът е странен... Или децата вече са снажни, да са живи и здрави! А аз съм хърбяк явно. Grinning

# 1 568
Чак сега забелязах, че на "опаковката" на якето ми има символ и пише, че е направено от рециклирана пластмаса Simple Smile Явно това е новият тренд- преди време имаше и подобни маратонки? Blush
Хубави ли са корите за баница, нещо Chef select пишеше на опаковката, намалени на 1,09 лв? Къде да търся корите Родна стряха, на техния щанд с охладени ли?

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 12:52 от dolce miele

# 1 569
Мисля, че там бяха корите, да. Харесвам ги и като състава са ок.
 Якетата с центрофуга ли ги перете?

# 1 570
Олекотените якета ги пера на бърза програма 30 градуса. Ако ги пускам на друга, по-дълга програма евентуално намалявам оборотите на центрофугата...Като градуси не настройвам на повече от 30.

# 1 571
  • Пеликания
Долче сините кори на мен са ми любими. Само тях купувам.
А на Родна стряха при нас поне стоят във витрината най-долу при техните продукти.

# 1 572
С какво чери доматите намалени Joy на почти 10лв/кг са толкова специални?

# 1 573
  • Мадрид / София
С какво чери доматите намалени Joy на почти 10лв/кг са толкова специални?
Понякога са по-вкусни от големите, но не винаги.

# 1 574
Мари, сините Chef select ли са, че не запомних цвета? Grinning Ако са те да взимам, че тъкмо са и намалени Blush

Общи условия

Активация на акаунт