Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 960
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 530
Цветоулавящите кърпички, според мен, са равностойни (или съвсем малко да им отстъпват) на тези на Хайтман (но лидълските са по-добри като цена).

# 1 531
  • Бургас / UK
Аз пък купих олекотено яке за рошавия член на семейството, ама и те бяха останали 2-3 ,та късмет...
Купих и кърпички за почистване на стъкла,дано стават за нещо. Чак сега се сетих,че забравих сметаната да взема,много ни хареса това ,което правих с нея ,та вече съм и фен и аз.

# 1 532
И аз се интересувам от инхалатора. За малко дете бавно или бързо трябва да впръсква? И как да се ориентирам дали е от бавните или бързите? Joy малко съм невежа на тема инхалатори, ама пък съм с малко дете и трябва да купя да имам, че покрай зъбите се случва да има сополи..
Лидъл не правят сутиени за мен, досега каквото и да съм погледнала все не ми е като хората, добре че открих една марка и само от нея взимам, без банели, много са ми удобни.
И аз съм в този кюп, а за удобни без банели направо мило и драго давам, моля те, сподели коя е марката (може и на лични)!!!

кажете и на мен!
по повод на инхалаторите - изключително ефикасни са. нашият не е лидълски. много е важно да се види лидълският колко разпръсква, че има по-бавни и по-бързи, а това при малко дете е важно.

# 1 533
Сутиените са Lemila,

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 14:36 от Lemy

# 1 534
Забравих да погледна за Айвара, утре ще се поправя.

# 1 535
  • София
Взех за проба от тази козметична серия без парабени.Ако някой го интересува ще пиша как е като ги пробвам ( душ гел и лосион за тяло).

# 1 536
Душ гелът вече го пробвах, не е кой знае какво, но и като цяло не лош (на Палмолив обаче повече ми харесват гел-душовете).

# 1 537
Защо няма нормална горчица???
Само барбекю, която синът не харесва...то и аз, прилича на кокошо ак....
Възмутена съм...

# 1 538
Има горчица в бурканчета. За мен тя е ок. На дете не знам дали няма да му идва люта...
Търтийн, благодаря.

# 1 539
Не ни върши работа. За хот дог я искам.

# 1 540
Има горчица в бурканчета. За мен тя е ок. На дете не знам дали няма да му идва люта...
Търтийн, благодаря.

френската ли /два вида/? и на мен ми е ок.

# 1 541
  • Countryside
Онзи ден взех за проба медена горчица, но се оказа в комплект с още 2 бурканчета(идея си нямам какви) и се наложи да я зарежа на касата.. Тет, едни малки бурканчета са, нещо си френски бяха...ако искаш пробвай, ако си ок с другите две.

# 1 542
За църкане ми трябва. Не се изразих ясно..

# 1 543
  • под тепетата
Има ли някой с мнение за апарата за кръвно от брошурата за следващата седмица?  Имам качествен. Трябва ми като втори , че не ми се мъкне за вилата основния, а и не ми се дават много пари.

# 1 544
Zenata, да, френската в стъклени бурканчета имах предви която е в 2 варианта- фина и зърнеста. Любима ми е.
Вкъщи се одобриха пилешките кебапчета (за първи път купих продукт с 50% намаление и зелен етикет), даже малката си носеше днес за училище. Simple Smile Пускат мазнина, да, но и другите кебапчета пускат...на нас не ни бяха много солени, но това е въпрос на вкус, все пак. Във фрайъра ги пекох, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт