Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 889
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 725
Ето за цвеклото
Скрит текст:

Тет, през цялата смяна си повтарях- на Тет, кетчупа, на Тет кетчупа... и го забравих:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 1 726
  • Бургас / UK
Ето за цвеклото
Скрит текст:

Тет, през цялата смяна си повтарях- на Тет, кетчупа, на Тет кетчупа... и го забравих:stuck_out_tongue_winking_eye:

Търтийн, благодаря!!! Защо в каталога е писано от 28 ,09 и цените са различни ?

Божее,поправям се,чак сега видях,че по надолу имало друга дата...извинявам се  ,но цената си остава проблемна Laughing

# 1 727
  • Варна
Взех черна жилетка аз, точно такава ми трябва за под едно яке тип дъждобран - без подплата. Не ми пречи, че е без копчета, имам три такива, различни модели и цветове. Но са уголемени естествено, взех хс. И розово-лилава блуза хс, също мнооого ми хареса как стои. И Джегингс от розовия, но ми късее над кокалчето, хем ми харесва как стои, хем имам някаква психологическа бариера за панталони над кокалчето, единствено за него се колебая. А е много приятен цвят и материя.

# 1 728
Ето за цвеклото
Скрит текст:
[img]//

Търтийн, благодаря!!! Защо в каталога е писано от 28 ,09 и цените са различни ?

Божее,поправям се,чак сега видях,че по надолу имало друга дата...извинявам се  ,но цената си остава проблемна Laughing
Мнещо нескопосах поста Ill
 Не разбрах въпроса- какво за цената?

# 1 729
  • софия
Ядосах се на мъжа ми - ходил и купил 2 пакета кафе, и двата срязани отстрани. Явно като са разопаковали кашоните и са ги срязали. Ходи доказвай. Залепил ги с тиксо. Как не се е разпиляло кафето се чудя. Остави, че са срязани, но са и развакуумирани.
Аз ходих на обяд и взех на колежката, пакетът беше дори вакуумиран. И ми спори, че никои пакети кафе не са вакуумирани. По принцип е така, но за Костата съм сигурна, защото взех и аз. Не обичам той да пазарува. Все проспива нещо и все не е виновен той.

# 1 730
Звънче, снимай ги и пробвай през контактната форма. Че това не е лев-два.

# 1 731
  • София
Пижамите от днес са отврат... Лигава материя, прозрачна а горнището на С-ката ми е до под дупето... Някой може да си го ползва и за нощница 😁 явно са правени за слабички и високи мадами, аз с моите 164см не съм за тая пижама.
Преди 2 седмици мисля си взех от детските 164 - заспа ми. Като се замисля от Лидл имам май повече детски, отколкото дамски дрехи 😂

# 1 732
Това кафе с касов бон си го върнете.
Развакумирано кафе не трябва да е на регал, по правило. Причина за нарушената опаковка е или срязване с нож от колега/ случва се при зареждането/, или самата доставка да е такава. Но такива развакумирани опаковки кафе, не трябва да са там изобщо. Както и артикули с нарушен търг.вид.

# 1 733
  • На изток от Ада
Взех 2 джегингса и една пола. Пуловери нямаше, пижами само 3 комплекта един цвят бяха. Полите бяха 3 - 4 само едвам намерим номер.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 22:57 от nasito8988

# 1 734
  • Бургас / UK
Търтийн, в брошурата е дадено ,че от 0,99 лв се намаля на 0,69 лв. ,а реално цената на цвеклото,поне това което купих днес, е 1,29 лв. Та това ми е странно,коя е реалната цена -1,29 или 0,99 или е печатна грешка?...Rolling Eyes

Месечинка виторога аз много харесвам малко над кокалчето(и не само аз де,доста жени ги носят така) ,но поради габаритите ми ,рядко попадам на такива,щом ти харесва купи си ги ...и аз днес се загледах ,много приятен цвят са тези розовките .

# 1 735
Цитат
В Лидл Ст. град няма тоалетна. В сградата може и да има, но е с контролиран достъп.
Има.Тръгваш покрай хляба докато стигнеш дъното до млечните продукти.Голямата,тежка,метална врата.Махнали са табелата,но хората си влизат.Даже имаше трима чакащи отпред.
Сутиен и аз съм връщала,веднага след проба в нас.Нито етикети махах,нито нищо.Сложих го в кутията,касиера ме попита дали е дефектирал.Нищо друго.

# 1 736
Всяка сутрин при зареждането на ПиЗ, ценовите табели се актуализират по Телекс, който пристига със стоката. Тоест, почти всяка сутрин имаме промяна на цените при плодовете и зеленчуците- нагоре/ надолу. Цена държат само обявените в промоция до изтичането на същата. А понякога по време на самата промоция получаваме инфо за сваляне още надолу на промоционална стока.
Тоест, искам да кажа, че цените при плод- зеленчука са доста “играещи” ежедневно.

# 1 737
  • София
Утре ще проверя тежката врата.
Но ако има 00, няма логика да пуснат детето в служебната - срещу пастите за зъби. Там е офиса на управителя - от там ми извади роботчето-прахосмукачка, че бяха свършили в залата.

# 1 738
Здравейте, може ли мнение за парочистачката?

# 1 739
  • София
Здравейте, може ли мнение за парочистачката?
50/50
Най-големия минус, който убива всички плюсове е малкия резервоар (на мен не ми стига да си изчистя цялата баня), а като свърши водата трябва да чакаш 10-15 мин. да спадне налягането, за да я напълниш отново (има защита и няма начин да я отвориш преди това) . На мен фугите ми са бели и парочистачката я взех с идея да ги чистя- не става. Четката е груба и като мина по фугата леко я сваля и отстрани става всичко бяло. За дезинфекция обаче става.

Общи условия

Активация на акаунт