Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 811
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 2 025
Здравейте извинявам се ако е коментирано . Има ли някъде в Пловдив останали   и от по  високите столчета за баня

# 2 026
Само от гугъл плей и за айфони ли ще може да се инсталира. С хуавей съм, който няма гугъл, а app gallery, как ще стои въпроса с тях.

# 2 027
Плясваш телефона на скенера още с почването на касирането,прибираш си го и нататък както обикновено.
През това време касиерът вече ти е маркирал всичко и чака да почва следващия клиент. То едва смогвам сега с пазаруването, представям си с приложението.
Идеята е хубава, обещаваща, дано бързо свикнат клиенти и персонал.
Изхлузвам / каква хубава българска дума, не знам що коректора упорито не ми дава да я напиша Joy /.. та изхлузвам всичко в количката, дотъркалям се до мястото за подредба и ..аз съм човека Wink

# 2 028
  • София
Цъкнах се и аз на скенера тази вечер 😃 Попитаха ме дали съм колежка 😂 и щом не съм откъде знам за кода.😂 Тайнствено отговорих, че в нета всичко се знае. Нищо не спечелих от търкалката.

# 2 029
А скенерът къде се намира всъщност? Същото устройство, което се ползва за картови разплащания ли е?

# 2 030
  • Стара Загора
Не , едно малко кръгло прозорче е. Преди това откъдето се прибират покупките.

# 2 031
Какво,къде? Аз ходя в нов филиал, че ми е близо до работа.
Къде и за какво дават скреч карти?

# 2 032
Скреч картата е бонус в приложението lidl plus,което клиентът получава след сканиране на QR code и плащане.

# 2 033
  • Велико Търново
Дм имаха сходни седмични оферти. Тогава веднъж от телефона ми бар кода не се четеше и касиерката Извади лист хартия с отпечатани баркодове и маркира от тях. Предполагам, че й сега ще бъде възможно аналогично да се случват нещата.

# 2 034
  • София
Лъки, не дават скреч карти, само стикита.
Инсталираш  си приложение Лидл плюс на телефона, сканираш го на касата и в него има виритуални скреч карти и  разни купони за намаления.
И успех в работата! Да е лека и доходна.
ПП - на предни страници някой пита за приложението и Huawei.
И аз съм с Хухавел,  изтеглих си го от Гугъла без проблеми.

# 2 035
Мерси, Аиша!
За едни стикита няма да се занимавам сега със приложения и прочее. Стикита ни дават почти на всеки пазар.

# 2 036
  • Мадрид / София
Някой по напред писа че приложението е удобно и като списък за пазаруване.Обяснете как става.Разгледах инсталираното приложение и никъде не виждам опция да си ги вкарам в списък за пазар. Освен офертите друго няма.Останалото на акция е на брошурата.Ако не мога да направя списък за пазаруване , ще е весело с ММ като го пратя Simple Smile
Две са приложенията на Лидл. В едното, където са седмичните оферти, може да се направи списък, а в Лидл Плюс са само купоните и кода за сканиране. В това приложение не може да се направи списък.

# 2 037
Соу Лъки, приложението няма нищо общо със стикитата. То е своеобразна "карта" за отстъпки, само дето няма реална физическа карта, а то изпълнява тази роля. Има оферти за седмицата, еднократни купони, а третото нещо са тези скреч талончета, които получаваш след покупка (първите две ги имаш заредени, не са обвързани с конкретна покупка). Погледни и прочети според мен, изглежда обещаващо. Simple Smile

# 2 038
Разгледах приложението, от 5-ти ще има 4 купона и 9 оферти. Нищо не ме грабна от тях. Май само заради касовите бележки ще го запазя инсталирано, че все ги губя.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 21:34 от steli4ka s

# 2 039
  • Мадрид / София
Купоните и офертите се сменят, не са едни и същи винаги. Все някога може да има нещо, от което да се възползваш.

Общи условия

Активация на акаунт