Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 077
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 990
Мислех да не купувам повече якета, но пък толкова ми харесаха цветовете, та в понеделник ще ходя да им хвърля едно око.
Сакън, недей! Grinning За други като теб и мен, които мислено са се (се бяха) засилили да ходят в понеделник... Якетата са от четвъртък!

# 991
Каква е разликата между блендер и чопър?

# 992
  • На изток от Ада
fenyx, тазгодишните шлифери са по - хубави според мен. По - плътни са като че ли.
Леми, и аз да питам кои якета хареса.

# 993
Може, не съм търсила и миналата година не съм ги забелязала. Но ми стана интересно покрай темата за шлиферчетата, та ги поразгледах на място.
За блендера- разбива с течност (например плодове), чопъра - кълца (ядки, месо и пр. - сухи съставки, без течност).

# 994
  • Somewhere far away
Също така блендера, ако не е достатъчно мощен няма да се справи с по-твърди неща.

# 995
Истерията е както с всяко друго нещо. Видят намаление и се бутат като овце и купуват без значение трябва ли им или не.
 Аз не се изненадвам вече.

и аз мисля, че до голяма степен е това обяснението. да не говорим, че някои неща не са и толкова евтини. грахът намален излиза колкото замразения. брашното също не е мега оферта. да не говорим за цената на варения боб - златен. едва ли ако си броиш стотинките е разумно да купиш от него /излиза към 10 лв. килото сух/. предполагам по другите магазини има аналогични оферти, не знам защо е тази истерия в лидл. според мен се граби в несвяст.
Изхождайки от моята гледна точка ,предпочитам консерви че не заемат място във фризера,сухия боб ми заема място в хладилника и иска време за варене, та като се добави и рекламата че уж взимаш 4 безплатно ето от къде и навалицата в магазините

# 996
Като казахте за шлиферите и ми светна, че ситуацията наскоро с двата вида спортни горнища и долнища от еднакви материи, но различни връзки и кройка на горнищата, пак ще да е била породена от миналогодишни/изостанали партиди...

# 997
Също така блендера, ако не е достатъчно мощен няма да се справи с по-твърди неща.

За блендера от лидл иде реч, от вчера. 600W-  OK ли е за ядково мляко-например?

# 998
Сега се сетих че по закон девойчето не е трябвало да ти носи наличните несесери, а да ти продаде ТОЗИ на цена по етикет. По закон си е така...

# 999
Някой ползвал ли е препарата за почистване на пералня w5 досега не съм купува от Лидл,а слагам понякога (от брошура 21.09)

# 1 000
  • Somewhere far away
Хм, доколкото съм чела по въпроса - не ... трябва да е с мощност поне 1000w. 
Аз лично се отказах от покупка на такъв уред, именно поради причината че е много капризен, хубавите са прекалено скъпи и е прекалено труден за миене.  Пасатора върши чудесна работа и ако имаш пасатор - не ти трябва блендер.
Разбира се, всеки си решава - ако искаш го вземи , но с тези 600w няма да ти свърши почти никаква работа.

# 1 001
Ползвала съм препарата за пералня, мисля, че върши работа. Има указания на опаковката как да се прилага.

# 1 002
Добър е. На сметка е...2 шишета са. 
Вземай смело.

# 1 003
Dolce, нали ми знаеш лаковия вкус 😸 само пръсканото не ми хареса, иначе цикламено розово лъскаво, дайте го насам. Grinning Ще видим на място де.
Contempladora, добре че спомена направо си се бях затръчкала понеделник сутринта 😸

# 1 004
  • София
И аз съм ползвала препарата за пералня - даже от години все него си ползвам. Доволна съм, добре почиства.

Общи условия

Активация на акаунт