Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 083
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 975
  • софия
А защо е тази истерия сега да се купуват консерви с домати? Нали има постоянно и регулярно пускат на промоционална цена.

# 976
Леми, кои цветове якета ти харесват? Thinking Аз така по снимки поне леко се разочаровах...Може на живо да са по-добре...Дългите са ок цветово, но май не искам дълго...

# 977
Леми, кои цветове якета ти харесват? Thinking Аз така по снимки поне леко се разочаровах...Може на живо да са по-добре...Дългите са ок цветово, но май не искам дълго...

имаше едно късо цикламено, не изглеждаше май зле. но пак от 40 номер. пфу.

# 978
Миналата година нямаше ли по-свежи цветове? Имаше едно приятно слънчево жълто, ако си спомням правилно.
Скрит текст:
Иначе яке си имам от друго място и много отдавна вече вземано, ама не ми се разделя с него за ново, още си е ок.

# 979
А защо е тази истерия сега да се купуват консерви с домати? Нали има постоянно и регулярно пускат на промоционална цена.
И аз се зачудих. Аз си купувам всеки месец по 4-5, колкото да имам за готвене. Само веднъж за година се бяха изчерпали в нашия лидл и взех от от Била тогава.

# 980
  • have faith and be patient ..
Аз винаги съм купувала стекчета с консерви.. Да си имам, че като се развихря да не ми свърши нещо.. За първи път отивам в 9:00 и няма грам консерва, струва ми се че народа се запасява пак за пандемията.. Отгодини  взимам всякакви консерви на промоция, такова нещо не е било.. В 2 лидъла ходих - нъцки

# 981
  • Somewhere far away
Истерията е както с всяко друго нещо. Видят намаление и се бутат като овце и купуват без значение трябва ли им или не.
 Аз не се изненадвам вече.

# 982
  • София/Севлиево
Аз пък даже не купувам и за месец,ако ми потрябва отивам и вземам един брой,с храна не се запасявам,защото често остава скрита в някой шкаф и свършва в боклука...

# 983
Съвсем забравих, че има и къси якета. Не са моето нещо (не ми отива такъв модел, пробвах миналата година), но иначе вярно, че някои от тях хващаха око. Simple Smile

# 984
По-скоро пенсионерите..с тези мижави пенсии всяка стотинка е от значение. Жалко но е факт...докъде ги докараха.

# 985
Причините може да са разнородни - както писах назад, тъжно е, когато това е от необходимост, за съжаление има хора, за които и стотинките са много важни, но някои може да грабят по инерция - само защото нещо е на оферта и да не изпуснат , други - защото им трябва за търговски цели по-големи количества и излиза изгодно, трети се кооперират и т.н.
В крайна сметка от цялата работа печели веригата, защото бързо реализира планираните количества.

# 986
  • София/Севлиево
По-скоро пенсионерите..с тези мижави пенсии всяка стотинка е от значение. Жалко но е факт...докъде ги докараха.
Да,за това съм съгласна.Моята баба е фен на Кауфланд и обикаля почти целия Плевен,за да отиде и да си напазарува там...

# 987
  • Бургас
Аз си правя спагетите с тези домати и са ми съвсем ок и много удобни.
ИзобщЕ не вярвам че от пазара са по-полезни.

Брадата...трябвало е да го върнеш целия несесер. Имаш това право. Да ти върне цялата сума.

След което да влезеш и да избереш евентуално  цвят.
  Лъки, Тете, знам. Ама ми трябва точно празен несесер на Херлиц, че старият сдаде багажа и бях взела един друг. Той обаче не се събира на предвиденото за него място в раницата и по спешност се налага да взема пак като стария. Момичето ми донесе всички други  несесери от този тип, сред които гледах и избирах на стелажа и единствено червения, който исках, излизаше 14лв вместо 6 и нещо. И ме е яд, защото исках него, и защото така и не ми стана ясно защо точно той излиза на двойна цена. Иначе тук в Лидл още има от другите на Херлиц, които пълни са по 10лв, ама едно че не ми трябват бъзикните вътре, и второ, че са с една идея по-дебели от стария и пак ще издуват и пречат на затварянето на раницата. Майната му, поне патицата, заради която основно ходих, е хубава JoyJoyJoy

При нас към 10:30 също бяха на привършване консервите, като от боба и граха имаше по 3-4 опаковки, а от доматите само разпарчетосани бройки пред които се чудеше една леля дали да си ги събира поединично и да ги брои или да върви другаде да дири. Тъжно е, че за едно намаление от около 30%, така се налага да грабят хората...

# 988
Да,за това съм съгласна.Моята баба е фен на Кауфланд и обикаля почти целия Плевен,за да отиде и да си напазарува там...
Точно,сутринта масово в магазина бяха възрастни хора и почти всички бяха натоварили грах и боб,тъй като домати нямаше. Само един човечец видях с 3-4  консерви домати,явно са били последните изостанали

# 989
Истерията е както с всяко друго нещо. Видят намаление и се бутат като овце и купуват без значение трябва ли им или не.
 Аз не се изненадвам вече.

и аз мисля, че до голяма степен е това обяснението. да не говорим, че някои неща не са и толкова евтини. грахът намален излиза колкото замразения. брашното също не е мега оферта. да не говорим за цената на варения боб - златен. едва ли ако си броиш стотинките е разумно да купиш от него /излиза към 10 лв. килото сух/. предполагам по другите магазини има аналогични оферти, не знам защо е тази истерия в лидл. според мен се граби в несвяст.

Общи условия

Активация на акаунт