Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 278
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 465
Момичета и момчета, в сайта има информация за изтегляне на продукт. Копирам тук за тези, които не са я видели.

"ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРОДУКТ КАРТОФИ 2,5 КГ. В МРЕЖА

Равно поле, 09 септември 2020 г.

Лидл България изтегля от пазара продукт Картофи 2,5 кг в мрежа L 3601. Резултат от тестване на продукта е показал завишени стойности на пестицидния остатък хлорпирифос. Тъй като получените стойности от пестицидния остатък надвишават нормативно определените лимити, производителят не може да гарантира пълната безопасност на партидата. Тъй като не може да се изключи риск за здравето на потребителите, не се препоръчва консумацията на този продукт.
Продукт Картофи 2,5 кг в мрежа с партиден номер L 3601 е предлаган в магазините на Лидл България от 02.09.2020 г до 07.09.2020г. От съображения за безопасност Лидл България реагира незабавно и продуктът вече е изваден от продажба.

Информация за връщане

Този продукт може да бъде върнат до 23.09.2020 г. във всеки един от магазините на Лидл България с касова бележка и сумата за продукта ще бъде възстановена.
Изтеглянето от пазара и съответно връщането от клиенти се отнася само за продукт Картофи 2,5 кг в мрежа с партиден номер L 3601. Всички останали картофи в насипно състояние или друга разфасовка не са засегнати от изтеглянето.
Лидл България се извинява на своите клиенти за причиненото неудобство, свързано със засегнатия продукт."

# 466
За вградената седалка имайте в предвид ,че не е много удачна за моноблок с казанчето отзад - поне при моят , разстоянието от дупките за монтаж до самото казанче е твърде малко , в следствие на което ,седалката не можеше да се задържи вдигната и падаше . Естествено с двама мъже вкъщи,няма как да приема седалката да е вечно спусната надолу и те да се мъчат да нацелят ,още по-малката дупчица ,която остава заради детската JoyJoyJoy

# 467
Кралската печурка е на промо голямата опаковка 500гр на 1,29лв, преди малко се връщам от там и си взех.

# 468
За вградената седалка имайте в предвид ,че не е много удачна за моноблок с казанчето отзад - поне при моят , разстоянието от дупките за монтаж до самото казанче е твърде малко , в следствие на което ,седалката не можеше да се задържи вдигната и падаше . Естествено с двама мъже вкъщи,няма как да приема седалката да е вечно спусната надолу и те да се мъчат да нацелят ,още по-малката дупчица ,която остава заради детската JoyJoyJoy
Нашата е с моноблок и няма никакъв проблем... Съвсем нормално си се движи.

# 469
  • Велико Търново
Как са бананите днес? Да не са кафеви?

# 470
"Бележка" за тези картофи (всъщност е цял лист А4) имаше при нас веднага след входа, точно срещу машинката със дезинфектант. Може и отвън да е имало, но след входа ми се наби в очите, защото там обикновено няма нищо, само стъкло...

# 471
Нашата е с моноблок и няма никакъв проблем... Съвсем нормално си се движи.
Възможно е да зависи от модела - моето казанче е малко по-тумбесто и как ли не го мъчих, но чинията си оставаше почти вертикална и се задържаше само секунди. Ако има значение , в свалено положение разстоянието м/у тоалетната чиния със затворен капак и казанчето ми е 5,5см -всеки да си прецени , но пък винаги може и да я върне де , ако не стане нещо Simple Smile

# 472
Момичета и момчета, в сайта има информация за изтегляне на продукт. Копирам тук за тези, които не са я видели.

"ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРОДУКТ КАРТОФИ 2,5 КГ. В МРЕЖА

Равно поле, 09 септември 2020 г.

Лидл България изтегля от пазара продукт Картофи 2,5 кг в мрежа L 3601. Резултат от тестване на продукта е показал завишени стойности на пестицидния остатък хлорпирифос. Тъй като получените стойности от пестицидния остатък надвишават нормативно определените лимити, производителят не може да гарантира пълната безопасност на партидата. Тъй като не може да се изключи риск за здравето на потребителите, не се препоръчва консумацията на този продукт.
Продукт Картофи 2,5 кг в мрежа с партиден номер L 3601 е предлаган в магазините на Лидл България от 02.09.2020 г до 07.09.2020г. От съображения за безопасност Лидл България реагира незабавно и продуктът вече е изваден от продажба.

Информация за връщане

Този продукт може да бъде върнат до 23.09.2020 г. във всеки един от магазините на Лидл България с касова бележка и сумата за продукта ще бъде възстановена.
Изтеглянето от пазара и съответно връщането от клиенти се отнася само за продукт Картофи 2,5 кг в мрежа с партиден номер L 3601. Всички останали картофи в насипно състояние или друга разфасовка не са засегнати от изтеглянето.
Лидл България се извинява на своите клиенти за причиненото неудобство, свързано със засегнатия продукт."

Чудесно, но не би ли следвало продуктите да се тестват преди да бъдат пуснати в търговската  мрежа?!?

# 473
Добър въпрос !

# 474
Предполагам, че периодично тестват партиди.
Но освен Лидл не се сещам друга верига да е изтегляла проблеми продукти. Миналата година изтеглиха една партида краставици.
Бананите ги видях, не са кафяви, добре са си (не купих, че имаме сега).
Детското сабо пак е умалено според мен- ако се носи с мъхестата подплата, без нея е по-голямо. На щерката взех номер над нейния сегашен.

# 475
Сабото- ако е с двоен размер- също не пасва много добре на междинните. Примерно 31-32- аз винаги купувах по-голямото. Дъщеря ми сега доизносва чифт 34/35 или 35 е, но обувки носи 35-36. А когато купувах сабито мисля, че носеше 33 или 33-34, според модела на обувките.

# 476
Да, с двойна номерация са и сега. Миналата година купих номера, който носеше детето и бяха малки. Нямаше по-голям размер, като ходих да ги сменям, но като махнах подплатата можеше да ги носи - без каишка откъм петата. Само че много трудно се сваля, чупят се закопчалките на каишките (на тези на сина като махах подплатеното), трябваше да изрязвам около тях на нейните, а на тези не съм пробвала още как е свалянето на меката част.

# 477
На момичешките пижами не можаха ли да нарисуват нещо по-миловидно...едните конски, другите с насекоми. 🙄

# 478
  • Стара Загора
А горните части  на момчешката пижама са едно към едно с блузите на два от моделите  Sad. То и преди трудно различавах кое е пижама и кое блуза Simple Smile като се омешат в гардероба

# 479
Здравейте! Отчетох се и аз днес - като невидяла Rolling Eyes В общи линии от почти всички видове шунка, няколко вида вурст. Това се пече, нали? -
Взех една пижама, грейка и с зор едно долнище спортно (не ми харесаха цветовете и комбинациите). Обаче докато се разхождам с детето и мъжа забелязавам в един кош спортни долнища от предишна акция, че и за 12 лв. Дебелина, материя размери като сегашните, в по-приемливи цветове. Натоварих 2 Simple Smile и едни къси гащи NERF, който има момче ще ме разбере.
Дамски панталон спортен така и не видях, то какво ли очаквам чак днес.
Заключението на сина ми е, че ще идва с мен, че да правя сметки за стикита от понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт