Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 288
  • 2 112
  •   2
Отговори
# 480
Devil, този вурст май имаше натриев нитрит или се бъркам? Взех от един друг вид, видя ми се с що годе чист състав

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 14:35 от fenyx

# 481
  • София
Заслужават ли си дамските боксерки?

# 482
Не знам, но поне имат ластик под дантелката 😃.

# 483
  • Асеновград
Благодаря, на който напомни за намалението на кралската печурка, не бях обърнала внимание а много я харесвам.

# 484
УХТ мляко 3,5%, сега даже са го намалили - развалено, утре ще им го върна. Интересно ми е дали и при други е така..имало е сериозно пазаруване, кутиите бяха разграбени. Ако някой е купил тези дни от Лидл Борово, моля да сподели. .. И как се разваля изобщо такова мляко, в срок на годност, с ненарушена опаковка. 🤔

# 485
Стояло е  на топло. Неправилно съхранение.

# 486
  • have faith and be patient ..
Че то принципно не стои в хладилната витрина.. На рафта до брашното е..

# 487
Може би палета е бил на вън, на 30+ градуса...кой знае.
Иначе колко време може да стои отворено в хладилника?

# 488
Не знам, сигурно е отбелязано на кутията. При мен не остава за дълго, колкото другото прясно - ползвам го. А въпросната кутия я взех от мястото с УХТ млека и се прибрах, на 5 мин. пеша от Лидл съм. Перфектна опаковка, запечатана. Отварям и вътре пресечено на парцали. ☹

# 489
Бих го върнала. Не заради парите, а за да си изтеглят партидата преди някой да се натрови.

# 490
Иначе колко време може да стои отворено в хладилника?
Много. Поне седмица. Забравяла съм отворено в хладилника, нищо му нямаше

# 491
UHT млеката обикновено ги правят от сухо мляко... затова, освен UHT-то, издържат толкоз дълго Simple Smile то и вкусът и цветът са едни по-никакви такива, особено в кафето много личи. Ама за готвене си става Simple Smile

# 492
Сигурно нещо е объркано с тази партида предвид това, че е и намалено. Много пъти съм взимала, проблем не е имало.

# 493
  • Пловдив
Някой да е купил от бисквитите с 32% масло? На 90% съм сигурна, че етикета им беше червен и цената под 3лв...ама снощи не погледнах бележката. Гледам сега-на редовна цена - 4,49лв Angry

Купих си гащя...да не ме мислите Laughing Аз харесвам за зимата такива тип боксерки.

# 494
  • Варна
Точно в кафето си слагам мляко, не съм забелязала разлика между УХТ и другото.

Общи условия

Активация на акаунт