Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 264
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 495
Ако трябва да съм честна, на мен УХТ-то повече ми харесва, с по плътна и наситена текстура ми е. Особено за кафето ми идва много добре.

# 496
  • Пловдив
А кое от лидълските не е УХТ?

# 497
А кое от лидълските не е УХТ?
Във хладилника са. На Верея чудното не е ухт, както и на Балкан.

# 498
Някой да е купил от бисквитите с 32% масло? На 90% съм сигурна, че етикета им беше червен и цената под 3лв...ама снощи не погледнах бележката. Гледам сега-на редовна цена - 4,49лв Angry

Купих си гащя...да не ме мислите Laughing Аз харесвам за зимата такива тип боксерки.
Другите до тях са намалени !Аз си заредих доволно,с кафето са чудесни и са 1.80

# 499
На мен най-вкусно ми е безлактозното, мисля че и то е УХТ.

# 500
  • Пловдив
Някой да е купил от бисквитите с 32% масло? На 90% съм сигурна, че етикета им беше червен и цената под 3лв...ама снощи не погледнах бележката. Гледам сега-на редовна цена - 4,49лв Angry

Купих си гащя...да не ме мислите Laughing Аз харесвам за зимата такива тип боксерки.
Другите до тях са намалени !Аз си заредих доволно,с кафето са чудесни и са 1.80
м не...два червени етикета бяха.

# 501
Къде стои безлактозното?
___
Вчера в магазина, децата видяха нутелата и им се дояде. Гледам съдържанието - на първо място захар и палмова мазнина. Прегледах и всички други подобни, 4-5 вида - и те с подобно съдържание.
Имам спомен, че хвалехте някакъв лешников крем? Но вероятно не е от постоянния асортимент.

# 502
Здравейте, чета ви от скоро и се извинявам ако е коментирано.
На Cien рол-он има ли дамски? Вече няколко пъти гледам във Варна, в различните магазини има само мъжки.

# 503
Има един -два чисти течни шоколади, но не в Лидл
Скрит текст:
https://m.ebag.bg/bio-krem-nocciolata-kakaov-bez-mliako-s-leshni … AYASAAEgKKjfD_BwE - Това например, има го във Фантастико и на други места сигурно.
Също Линд течен шоколад - 40% е лешниковата паста.
Взех и аз най-накрая чесън на гранули от Лидл, че ми трябваше за нещо- хареса ми.

# 504
  • Sofia
На Cien рол-он има ли дамски? Вече няколко пъти гледам във Варна, в различните магазини има само мъжки.
Има син, розов и зелен.

# 505
Чак чист показаният не е. Чист и хубав е на Гайо например.

# 506
Има син, розов и зелен.

Благодаря, Морена. Ще търся до сега само черният съм виждала.

# 507
Е добре, не съм био спец. Чисти от палма поне са. Гайо не знам какъв е, ако попадна може са пробваме, малката харесва обаче единия от показаните, а Нутелата не я ще, тука вече е до нейния вкус.

# 508
Къде стои безлактозното?
___
Вчера в магазина, децата видяха нутелата и им се дояде. Гледам съдържанието - на първо място захар и палмова мазнина. Прегледах и всички други подобни, 4-5 вида - и те с подобно съдържание.
Имам спомен, че хвалехте някакъв лешников крем? Но вероятно не е от постоянния асортимент.
На био щанда, най-отгоре. В лилава опаковка е.
Скрит текст:

# 509
  • Пловдив
Рол он-а няма Алуминий, което за тази цена е рядкост! За мен си е чист.

Общи условия

Активация на акаунт