Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 258
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 510
Видяхте ли, че има игра за албум и стикита? (отделно от това с покупките)
https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/stikeez-happy-h … i-stikeez-geroite

# 511
  • Велико Търново
Като знам каква истерия се очаква с тези стикита... Ужас, ужас!

# 512
Чак пък истерия надявам се да няма, но зависи от нагласата на човек, разбира се. Едно-две ми харесват за децата, другите - каквото дойде. Пък и нямам намерения да нагласям сметки заради събирането им.

# 513
  • Sofia
Мен стикитата не ме касаят, но пък рекламата им е твърде честа, та да не ги видим.
"Истерия" покрай събирането на такива и подобни съм виждала. Майки разменяха пред Кауфланд.

# 514
Да, още на входа. Даже децата ги забелязаха веднага.

# 515
Е добре, не съм био спец. Чисти от палма поне са. Гайо не знам какъв е, ако попадна може са пробваме, малката харесва обаче единия от показаните, а Нутелата не я ще, тука вече е до нейния вкус.

Много е вкусен на Гайо. Също има един сносен в магазини чао. Те и като цена са екстра.
http://www.biohrani.eu/naturalni-bio-hrani/shokoladi-barcheta/ga … en-shokolad-vegan

Има и в млечен вариант. Абе най-вкусен си е лешниковият тахан, ужас.

# 516
  • София
Момичета, привет, нужда от съвет!

Заслужава ли си?

# 517
Доколкото разбрах не.
Що не си купиш от еднократните  ..няколко бройки са за левче..

# 518
Имаше няколко отрицателни мнения в последните страници за тази самобръсначка и нито едно положително. Върни се малко назад и ги виж, доста подробно бяха обяснили момичетата защо не им върши работа.

# 519
  • София
Доколкото разбрах не.
Що не си купиш от еднократните  ..няколко бройки са за левче..
Аз имам еднократни, имам и епилатор. Една приятелка тези дни ме зариби и по електрическа самобръсначка. И се чудя дали да е тази или по-висок клас.

Благодаря за съвета, връщам се да прочета, уж гледах, явно ми трябва още едно кафе, за да се събудя.

# 520
Здравейте,само да попитам за качеството на пълнежа на ученическите несесери-има например едни флумастери,които не пишат изобщо,дали са от тях тези или са хубави?Мерси Flowers Hibiscus

# 521
Здравейте,само да попитам за качеството на пълнежа на ученическите несесери-има например едни флумастери,които не пишат изобщо,дали са от тях тези или са хубави?Мерси Flowers Hibiscus
За несесерите- взимала съм преди 2 години и не съм имала проблем. Май пишеше че са на Herlitz - по-принцип са качествени.
Също така,по принцип фулмастрите на много места учителите ще ви накарат да ги махнете ,  да вземете острилка с контейнерче и да допълните с допълнително моливи/химикали( ножица и лепило). В този смисъл преценете си дали си заслужават Simple Smile

# 522
Сигурно нещо е объркано с тази партида предвид това, че е и намалено. Много пъти съм взимала, проблем не е имало.

Ама как ще ПРОДАВАТ развалена стока..та колкото и намалена да е тя?!?!
Вчера инфо за изтегляне на картофи - днес -продажба на развалено мляко..ама иначе тръбят навсякъде за гарантирано качество!

# 523
Абе най-вкусен си е лешниковият тахан
Благодаря за идеята!

# 524
За несесерите- взимала съм преди 2 години и не съм имала проблем. Май пишеше че са на Herlitz - по-принцип са качествени.
Също така,по принцип фулмастрите на много места учителите ще ви накарат да ги махнете ,  да вземете острилка с контейнерче и да допълните с допълнително моливи/химикали( ножица и лепило). В този смисъл преценете си дали си заслужават Simple Smile
Мерси за отговора,трябва ни за градината (4та група) ,ще бъде такъв ,какъвто взема,само да има моливи и флумастери...

Общи условия

Активация на акаунт