Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 257
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, някой да е виждал останали от неразливните чашки за вода /за рисуване/ от ученическите пособия в София - център или Овча купел?

# 526
Вчера видях такива, обаче малко по-далеко - в Младост 2.

# 527
  • sofia
Здравейте, моля да ми кажете къде е позиционирано тестото за пица от каталога, не го мернах.

# 528
В нашия филиал- там където са яйцата, прясната мая, подсладени кисели млекца и такива подобни.

# 529
  • София
Някой да е купил от бисквитите с 32% масло? На 90% съм сигурна, че етикета им беше червен и цената под 3лв...ама снощи не погледнах бележката. Гледам сега-на редовна цена - 4,49лв Angry

Цяло лято цената им е 4,49лв но с оранжев етикет.

Пили за пети в Лидл само лятото ли пускат, а заслужават ли си? Сега реших, че искам такава "прахосъбирачка"  и се чудя дали да чакам да пуснат в Лидл, или да взема друга? Вие от кой сте доволни?

# 530
Аз съм доволна от пилата за пети на Лидъл, но и не съм имала друга, за да я сравня. Ползвам я от две години.
И едно питане,  чопъра и пасатора другата седмица дали са добри ?

# 531
При нас в 10 часа вече нямаше пастети, обрах последните три-четири Flushed

# 532
Купих 2 пастетчета. Дали сте коментирали новите сухи пасти(или само за мен са нови)- ДОМА- без гмо, изкуствени оцветители и консерванти, с яйчен меланж от пресни яйца и какаово масло.

# 533
Сигурно нещо е объркано с тази партида предвид това, че е и намалено. Много пъти съм взимала, проблем не е имало.

Ама как ще ПРОДАВАТ развалена стока..та колкото и намалена да е тя?!?!
Вчера инфо за изтегляне на картофи - днес -продажба на развалено мляко..ама иначе тръбят навсякъде за гарантирано качество!

Разбира се, че не продаваме развалена стока. Още по-малко пък и намалена.
Предполагам, разбираш, че видимо щом опаковката е ок, срок на годност е ок, няма как да предположим, че самото мляко вътре не е ок. Щом бъде подаден сигнал, дали от клиент или нашите лаборатории, ще бъде изтеглено въпросното мляко. Най- вероятно става въпрос за отделна партида и то не цялото количество ще е проблемно.

# 534
Така се надявах този път да минем без стикита - внучката е голяма, мислех си аз. Но тя вече ми каза кои искала.

# 535
За тия пастети много се чудих кои бяха хубавите и взех патешки и гъши. Ами с гъската повече ни хареса. С шунка и грах пробвали ли сте ги? Хубави ли са?
Вчера имаше промоция на хубави цени - банани, кралски печурки, сини сливи за без пари/ама трудно да намериш хубави, че повечето бяха заминали вече/. Не знам до кога е.
На тия дома се сещам пастите им. На вкус са ок, но са си джънк. Колкото и да са без ГМО, консерванти и ала бала. Тоз модел не съм го опитвала, де. Но не очаквам да е нещо различно.
Има ли обикновена, стандартна ванилия на прах и де да я търся? Преди време като съм се оглеждала и нямаше такова чудо..
Пс. С тия био лешникови тахани, чак ми се дояде. Yum Ама вкъщи съм заредила фъстъчен и сусамен. Последният чак се чудя как и къде да го пробутам, че е горчив и ужасен Rolling Eyes

# 536
Ванилията там май беше ванилена захар, но не съм вземала скоро. До брашната - на горния рафт, имаше неща като желатин и др. подобни наоколо.

# 537
  • Пеликания
Днес при нас бананите бяха 1.49лв, но доста зелени (не че ми пречи).
Има ванилова захар - 10 в пакет.

# 538
  • Пазарджик
Здравейте,само да попитам за качеството на пълнежа на ученическите несесери-има например едни флумастери,които не пишат изобщо,дали са от тях тези или са хубави?Мерси Flowers Hibiscus
Супер доволна съм от несесерите.За четвърта поредна година  взимам, нямам никакъв  проблем  с флумастерите.Дълготрайни са впредвид, че при нас се използват ежедневно ,тъй като обичаме да рисуваме .

# 539
Пастета с грах всъщност е със зелен пипер Bowtie
Пробвах този със шунката, хареса ми, гъшият също.

Общи условия

Активация на акаунт