Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 228
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм забелязала, че сивият цвят е такъв. Но този е черен.Гледам брошурата, този път не пише кой с колко памук е, само високо съдържание на памук. И реших, че са еднакви, та натоварих мъж ми да ми купи. Позната си купи, друг размер, нейният е 95%.

# 571
За закуска правихме брецели - прекрасни! Ще заредя фризера с 2-3 пакета..препоръчвам! Simple Smile :
https://www.lidl.bg/bg/p/kulinarni-vrhove-v-alpiyski-stil/breceli/p42880

# 572
Блузите са за спортуващи, те затова са бързосъхнещи и държат прохладно, затова са и къси.

# 573
  • have faith and be patient ..
За да им се виждат плочките Simple Smile

# 574
Здравейте! Видях, че една дама е питала, но не видях някой да и е отговорил. Та и аз да питам. Мнения за чопъра другата седмица? Дали си заслужва?

# 575
Хубава ли е тази моцарела?

# 576
На мен ми харесва . Повече от малките топчета.

# 577
  • Пловдив
Моцарелите са различни...тази се води още суха, а топчестата-мокра Simple Smile първата се ползва за запичане, а втората за салати. Така знам аз.

# 578
  • София
Някой тества ли ваничката за крака - и на каква темп-ра държи?

# 579
Здравейте, може ли мнения за блендера който ще пускат другата седмица - 600 W и за шевната машина?
Благодаря!

# 580
Някой тества ли ваничката за крака - и на каква темп-ра държи?
По-назад някой я беше пробвал мисля и щеше да я връща, ако не Се лъжа. Или се беше отказал да я взима.

# 581
Здравейте! Видях, че една дама е питала, но не видях някой да и е отговорил. Та и аз да питам. Мнения за чопъра другата седмица? Дали си заслужва?

Всичките им чопъри са хубави. Със сигурност няма да съжалявате. Пръв приятел при ежедневно готвене.

# 582
  • Варна
С тези чопъри така и не свикнах да готвя - всичко ми става на каша. Или остават много едри парчета... Явно има чалъм, дето не го знам.
В нашия магазин в 10ч сутринта нямаше моцарела. Купих да пробвам тестото за пица - да видим дали ще се одобри за зор-заман, че нещо не ми се меси. В понеделник ще допълня рукола към прошутото и ще сме на пица. Имаше доста Грана Падано.
Искахме с ММ да вземем покривала за басейн - ТЦ! и там греда....
Зарадвах се на сорбетата - награбих манго и маракуя. Само не очаквах капка от сладоледа да ми боядиса плота трайно в жълто....
Другата седмица дигиталната мерителна лъжичката ми е фаворит. Гледах шлиферите, ама пусто като не ми трябва.... Заека го изтървах при предишното пускане, дано се вредя този път.

# 583
  • Пловдив
Чопъра, ако не се лъжа е този със стъклената купа - страхотен е. Те всичките им са хубави!
Блендера не знам как е - мощността ми се вижда малко Rolling Eyes По това време не пускаха ли мощния - с две малки, една голяма чаши и 2 ножа - единият двоен, другия шесторен? Моят е такъв - голяма епопея беше закупуването му Joy 900 вата ми се върти я главата че е
Шевна машина, не точно този модел, но пак Silver Crest, взех майка ми за подарък още с отварянето на Лидл. 10 години я ползва и не е мръднала. Моята е същата, но е на 5-6 години Simple Smile

# 584
Аз имам тоя блендер от юли м. като го пускаха, но бяха други цветове. Ползвала съм го около макс 10на пъти. Тази част с ножа, дето се развива съм я пускала в съдомиялната и може би на 1то или 2то миене, излезе едно кръгло тънко гумено уплътнение, което малко със зор го намествам обратно. Даже последният път карах ММ да го направи и ми каза повече да не го развивам. Joy Иначе си работи ок, шумен е, не сме го тествали с лед.

Суит мъниче, този блендер, който описваш ми звучи по-функционален и по-добър. Ако го пуснат - ще ме яд, че го нямам. Хахах

Чопъра в първия момент си помислих, че е някой човек, от бг-мамата - докато не стигнах до стъклената купа Joy

Общи условия

Активация на акаунт