Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 182
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Променили са капсулите Формил за цветно пране. Надявам се да не са смъкнали качеството. Отворих кутията, намирам разлика в аромата. За прането - още не съм пускала пералня с тях, та да кажа.
Скрит текст:

Долната кутия е новият модел.

Купих и Формил за спортни дрехи. Мисля, че по едно време беше изчезнал.
Остава да пуснат пак и препарат за вълна  Simple Smile

# 661

Сетих се, че искам да питам нещо. Имаше хора обичащи и консумиращи ЕДАМАМЕ. Взех и аз тогава 2 пакета - от вид по един. Опитах този с шушулките...ама те не омекват и туйто! 3 пъти ги доварявах уж, не и не, стоят сухи и дървени направо. Та накрая си чоплих зрънцата отвътре едно по едно. Аз ли нещо бъркам или има секрет някакъв?

С 3 стикита се сдобихме ние и са си симпатични - момченцето, кученцето и една боксова ръкавица Blush
Ама те шушулките не се ядат 😄 Само семенцата вътре. Няма да омекне шушулката, колкото и да я вариш.

# 662
Че не се ядат шушулките- не се ядат, но в Хепи например сервират с шушулките, които са поръсени с морска сол. И не са дървени, а меки.

# 663
  • Бургас
Ми да бяхте казали Овреме, че не се ядат! Аз сефте взимам такова нещо, заради споделеното тук Grinning Ще си изчопля зрънцата от останалите шушулки, а на другия пакет вече ще се насладя, че си е само от зрънца. Иначе ми бяха вкусни наистина Wink

# 664
Аз се добрах до сладоледа солен карамел. Тези, дето му се чудят солен ли е, що ли е, да кажа, че е все едно ядеш сладолед от бонбони лакта (по-възрастните потребителки тук ги знаем 😊).

# 665
  • до най-прекрасния мъж
Сега излизам от Лидл и специално загледах доматите в кутия - 240 гр. ОТЦЕДЕНО тегло, останалото до 400 гр е доматен сос. Това се мъдреше на етикета. Интересно, че целите бяха с червен етикет на 0.99 лв. Те не са ли си по толкова по принцип?

# 666
Няма как при 60 процента белен домат, отцеденото тегло да е 50 процента. Нещо са си объркали сметките или етикета.

# 667
Взех чорапи, много ми харесаха като материя и цветове, но са до средата на прасеца. Много странни. Майка си е купила някакви гофрети в пакет, не са замразени, никога не съм им обръщала внимание, та готови ли са за консумация или трябва допълнително да се запекат или ?

# 668
  • Mediterraneo
Аз се добрах до сладоледа солен карамел. Тези, дето му се чудят солен ли е, що ли е, да кажа, че е все едно ядеш сладолед от бонбони лакта (по-възрастните потребителки тук ги знаем 😊).

Брутален вкус е това, направо ще ме накараш спешно да ходя да купувам! Лошото е, че и децата много го харесаха, а няма къде да го крия Simple Smile

# 669
Взех от сутиените бял, доста ми хареса и е удобен, също си и отговарят на номерата . Почти няма подплънка, което за мен е допълнителен бонус.

# 670
Днес успях да намеря черен джегингс моя номер, имате ли представа дали много пускат при пране и събират косми?

Взех и на детето поставка за тоалетна, много са симпатични, дано и е удобно, че с гърнето не се разбират а твпърва се учим да махаме памперс 😁

# 671
  • Пловдив
Взех чорапи, много ми харесаха като материя и цветове, но са до средата на прасеца. Много странни. Майка си е купила някакви гофрети в пакет, не са замразени, никога не съм им обръщала внимание, та готови ли са за консумация или трябва допълнително да се запекат или ?
има два вида гофрети в пакет...ония май белгийски ги изхвърлих. Бяха с шоколад и отровно сладки.
Другите са бели май по 4 в пакет и да, готови са за хапване. Не съм им фен.

# 672
  • Стара Загора
На мен нещо сутиените не ми допаднаха, представях си, че са изцяло лята чашка (или както се казва), а не че отгоре на чашката има плат.

Гофрети не съм взимала, но от петък има едни намален на 1,39лв. 250 гр. 12 бр. - бива ли ги?

# 673
Гайките за колан на джегингса истински ли са,или пришити?Не можах да се ориентирам на снимката.

# 674
Гайките са истински,  но много тесни.

Общи условия

Активация на акаунт