Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 180
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 750
  • Countryside
А какъв е вкусът на тези кактусови смокини? Бая ги загледах, но не ми вдъхнаха доверие. Ако и трудно се чистят пък съвсем... Имаше и някакви мини кивита, и те ми се сториха доста странни. Някой опитвал ли е?

Заек и аз взех, малко зор да намеря над 1.5кг, повечето бяха кльощави. Идеален е, че и без глава, която и без това изхвърлям.

И да се похваля намерих в Лидл чудни торбички за фризер със зип-лок закопчаване, има 1л и 3л. Вече се мъдрят първите изпечени чушки във фризера.

# 751
Вчера успях да взема заек 1.6 кг. Много добре, още повече, че е без главата. И ми хареса, че вътрешностите (бъбречета и дробче) не бяха в найлоново пликче, а вътре в зайчето - иначе добре беше почистен.
Скрит текст:

Отгоре хвана коричка, но не е сухо изпечен- надолу е сочно месцето.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 13:11 от fenyx

# 752
  • до най-прекрасния мъж
Спешно как махате бодлите от кактусовата смокиня Rage детето я обели , докато кажа да не пипа, и сега е целия набоден

Ох, много гадно! Дано да сте успели да ги махнете. Аз ги чистих сигурно 3 дни, все някое беше останало. Иначе с пинсета и ако може да светнете с фенерче, за да се виждат, че са много финни и невидими почти.

В някой пловдивски Лидл да сте видели останал от турската седмица кашкавал на конци?
В Лидл Тракия имаше в понеделник доста. Видя ми се скъп и не взех.

# 753
  • Sofia
Хепи, аз забърсвам власинките с кухненска хартия.

# 754
А дали могат предварително да се “изтеглят” власинките с нещо силно лепнещо, като санпласт например ?

# 755
  • Пловдив
Е...толкоз ли е вкусен тоя плод, че трябват толкоз мъки??? Wink

# 756
  • На изток от Ада
Аз взех един шлифер, доста ми хареса. Бледо розов е единият. Имам 2 шлифер от миналата година. Тези са по - хубави според мен,а и са по-евтини 😄

# 757
Аз взех един шлифер, доста ми хареса. Бледо розов е единият. Имам 2 шлифер от миналата година. Тези са по - хубави според мен,а и са по-евтини 😄

Имаш ли възможност реална снимка на шлифера да пуснеш, че се чудя дали да се разкарвам да търся?

# 758
Някой спомня ли си кога се очакват гащите (онези изчистените без дантели), потниците към гащите, олекотените якета? Някакви олекотени елеци вече пускаха, а миналата година със сигурност имаше такива елеци/грейки в деня когато пускаха и якетата  (помня, защото тогава си взех и яке, и елек). Simple Smile

# 759
Dolce, такива якета ли?

Следващата седмица предлагат във Франция, предполагам, че другата или по- следващата - при нас.

# 760
Феникс, да Simple Smile Ще се зарадвам и на моделче без или със сваляща качулка- миналата година имаше с и без. Мерси Flowers Hibiscus

# 761
Гащи и потници мисля, че купих през юни, те през няколко месеца ли се появяват? Ако са през 3 примерно, съвсем скоро значи могат да се очакват нови порции. На мен ми се иска от тях с дантелка по краищата, имах такива, които просто попилях от носене, а много години издържаха и първите си изглеждаха като нови. Но оттогава сякаш не съм виждала... (Пак такива оферти, по 5 бройки заедно, не са от тези последните видове.)
Редактирам: https://issuu.com/promooferti/docs/lidl_60088819612038/24 Нали тези имаш предвид? От 22 юни са били, горе има датата.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 14:25 от Contempladora

# 762
Не направих скрийншот на всичко- има още и елек, и дълго яке. На късите разгледах- има и без качулка (едно розовичко и нещо като петролено). Има и детски (дали са ги с размер 6-7 годишни до 13-14 годишни). Или имат несваляща се качулка, или никаква.

# 763
  • Варна
И аз се точа за олекотено яке и евентуално гумени ботуши за малкия. Надявам се другата седмица да ги пуснат, щом пуснаха за жени.

# 764
  • На изток от Ада
Скрит текст:
eто го шлиферчето

Общи условия

Активация на акаунт