Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 202
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 840
Ноазетите не са лоши, малко сухи и имат нужда от сериозно овкусяване, но за зор заман стават. Могат на фурна да се правят, стават за 15-20мин, но май на тиган ще са по-добре, да поемат повечко мазнина.

# 841
Имаше назад коментар относно съдовете за готвене от следващата седмица и дали стават вместо гювеч - според мен - не и казвам защо: зайчето го правих в гювеч, а преди време пробвах по същия начин в чугунен лидълски съд (не е емайлиран, но емайла няма да е с нещо повече в предимство). Определено има разлика и предпочитам да го приготвям в гювеча, друг е вкуса. Иначе взех още един заек, ще пробвам/рискувам да видя как ще е замразен, че кой знае кога ще е следващото предлагане на заек в Лидл (не че няма и на други места, но този ми хареса и искам да имам под ръка, когато реша пак да го готвя).
Падна ни се някакво грозно стики (от всичките само котката и дървото ми харесват), но хич не съм правила сметка да нагласям сумата.

# 842
  • София
Ноазетите не са лоши, малко сухи и имат нужда от сериозно овкусяване, но за зор заман стават. Могат на фурна да се правят, стават за 15-20мин, но май на тиган ще са по-добре, да поемат повечко мазнина.
И аз така мисля - не са лоши, стават за бърза вечеря, ако няма друго под ръка. Моите деца ги харесват.

# 843
не знам тези ноазети как са, но бях взимала от делукс седмицата някакви на розички. ужасни бяха.

# 844
За по-бързо готвене не е ли по-добре вместо ноазетите, бланширани картофи- могат да се пекат, не е задължително пържене. И все е картоф по съдържание.

# 845
Моето пък хареса някакви chiken nugets..може да бъркам изписването, не са пред мен. Те от гадните ли са, от по-хубавите ли...нямам идея. Но важно ми е че поне ги яде, че е много труден с храната..

Аз също си ползвам глинен гювеч и не виждам нужда да го сменям. Заек вътре също готвих когато вземах..супер си става. Вратле, мръвки други...нямам забележки.

# 846
Тет, защо не пробваш да му направиш пуешко-свински или пилешко-свински кюфтенца? На моя капризен син (че щерката пък не ще и месо 😓) така пробутвам птиче месо. Последно от Лидл взех свинско за готвене и го смесих с пуешко филе, скълцани в робота и станаха чудесни кюфтенца.

# 847
Тета, това за екстрите на ютията го казах на майтап- ако не си разбрала Grinning Не съм казала, че са "невиждани екстри", но на мен ми вършат работа. А безкабелна да е ютията на мен лично не ми е важно- гладя малко, но искам винаги макс мощност. Сензорът за включване/изключване ми е супер удобен. Казах и, че точно тези ютии НЕ са били по 30 лева, което си е факт. Иначе ютии има всякакви и на всякакви цени, а и със всякакви екстри. Кой каквато иска- такава да си купува. Sunglasses

# 848
Якетата не ми харесаха,само xxl са хубави,ама големи,а ги чаках да взема още едно.
Какви са тия лъскави материи,много ми е тийнейджърско,миналата година си взех яке и беше лудница.Толкова хора на дрехите не бях виждала .

# 849
Бобчита, и аз се втрещих от лъскавите якета... Flushed Може пък на живо да са по-хубави, но аз не искам такова "металическо"... Thinking Не нося малък номер, но със 160 см ХХЛ не мисля, че ще са ми ок около раменете и като ръкави...

# 850
  • На изток от Ада
Някой от Казанлък да има? Да ми каже дали е виждал бялото шлиферче, на райе дето е.

# 851
Ох, Феникс..болна тема ми е това..
Може да пробвам, въпреки че като не го хареса..няма сила да го накара да яде. То на хотдога ако оцапа хлебчето с горчица докато я къдри връз кренвирша, и настава драма...

Маски харесах др.седмица. На учудващо ниски цени са 😨...ще взема да имам.

# 852
  • Пловдив
И аз се учудих за цените на маските...

# 853
  • Варна
Пак съм кьорава явно, къде ги гледате тези маски? Нито в сайта, нито в брошурата ги видях.

# 854
Видях ги в електронната брошура, на страницата с продукти на Чисто, но не ми направиха впечатление да са евтини.

Общи условия

Активация на акаунт