Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 160
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 825
Взех дигиталната лъжица с идеята да си гребкам в някой буркан и така да си измервам по-прецизно. Оказа се, че трябвало на равна повърхност да се оставя или под нивелация, за да покаже вярно. Нещо не ми вдъхва доверие, една паянтова, лека и евтина ми изглежда. като прибори от детските кухни. Кажете ако има някакви чалъми за ползването и.

# 826
Прибрала съм я дълбоко. Сега се сетих, че имам.

# 827
Месечинка, за якетата конктетно не знам. Но пижами и разни други гледам предимно детските, стига да не са много инфантилни десени. Даже от миналогодишните къси пижами си взех 158-164, 170 ми падаше.

# 828
  • Countryside
А някой има ли отзиви от емайлирания съд за готвене Ernesto? Като гювеч ли се ползва или като тенджера? Или може и двете? Ще го има от понеделник, изглежда много добре, пише че става и за индукцион. Не знам и кой размер да взема, големия от 4л ми се вижда с голямо Фи и не знам дали ще ми се събере на котлоните, хем имам зона с уширение. Малкият е 2.8л, нещо малък ми се вижда.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:45 от Г-жа Букет

# 829
  • софия
Взех дигиталната лъжица с идеята да си гребкам в някой буркан и така да си измервам по-прецизно. Оказа се, че трябвало на равна повърхност да се оставя или под нивелация, за да покаже вярно. Нещо не ми вдъхва доверие, една паянтова, лека и евтина ми изглежда. като прибори от детските кухни. Кажете ако има някакви чалъми за ползването и.
Слагам я на плота и с друга лъжица сипвам в нея. Върши ми нужната работа и за мен е полезна. Нямам нужда от кухненски кантар.

# 830
  • Стара Загора
Случвало се е да взема дрехи от детската номерация, примерно къси дънки или пък потници, но съм пробвала и дрехи с дълъг ръкав от детска серия (не само от Лидл) - ами понякога детските дрехи не стоят добре на по-големи хора, може в бюста да теснеят (случвало се е, а моят е малък), може ръкавите да идват малко къси, да не са вталени.

# 831
Имаше питане за миска сурови семена Алесто как изглежда, ето снимка:

# 832
По въпроса за тази тенджера - https://www.lidl.bg/bg/p/vlyubi-se-vv-frenskiya-stil/sd-za-gotvene/p43480

Ние имаме две от кръглите - по 2,8 л. Използваме ги непрекъснато предимно на котлони, във фурната май по-рядко. Като обем - стигат ни, но ние готвим неголеми количества. Двама възрастни и малко дете.

# 833
ОФ, и аз загледах тенджерите отново...ама голямата. всеки път ѝ се чудя.

# 834
Картофените ноазети някой има ли идея как са и могат ли да се пекат на фурна?
Препарата за петна на Формил бива ли го?
Иначе харесах грил тигана и едни суичър за детето,овчия кашкавал смятам да пробваме,на първо четене 100 лв изхвърчаха пък като вляза в магазина ще са двойно😁

# 835
Не знам защо на някои дрехи тук номерацията започва от по-големи номера...
Това и за мен е изключително странно! Мисля си, че средностатистическата българка е по-дребничка от средностатистическата германка, има си достатъчно миньончета тук, а малките номера хич ги няма. Дали зависи от управителите на филиали се чудя... Thirteen, дали ако напишем една дълга петиция от БеГе миньончета и слабички жени с гореща молба за повече разнообразие от малки номера, ще има ефект? 😂

# 836

Аз съм взимала. Не ни впечатлиха, безхарактерни са ми някак. Иначе ги пекох във фурна върху хартия за печене. Не съм повтаряла.

Новата брошура ми е скучна на мен. Поредна седмица ще е без Лидл Sad Докато дойде повод за пазар там, те стикитата ще свършат и няма да ги видя. Sad

# 837
  • Countryside
По мое мнение стикитата са доста грозни, при последното пазаруване ми дадоха две обаче детето не ги хареса, така че не съжалявайте особено. Естествено ако вие или вашето дете ги харесвате и искате да събирате е друго.

Аз купувам от ЛИДЛ предимно хранителни неща - месото е добре, някои шунки и салами, някои замразени продукти, както и някои млечни продукти. Много рядко нещо нехранително ако ми потрябва и го мерна в каталога предварително. Сметката ми обикновено е около 50лв, но специално да ходя да се боря за стикита, тц не си струват, поне за мен.

# 838

Аз съм взимала. Не ни впечатлиха, безхарактерни са ми някак. Иначе ги пекох във фурна върху хартия за печене. Не съм повтаряла.

Новата брошура ми е скучна на мен. Поредна седмица ще е без Лидл Sad Докато дойде повод за пазар там, те стикитата ще свършат и няма да ги видя. Sad
Мен по-скоро от към състав ме интересуват,ще ги погледна на място. Трябват ми за разнообразяване на менюто на детето,че не ми се занимава да готвя нещо,което е под въпрос дали изобщо ще го яде,а така пека,ако не яде ще ги хапнем ние с бира и няма да съм висяла до печката Grinning

# 839
Стикитата са толкова грозни, че ще има и за подаряване накрая без значение колко е сметката. Едно сиво например още не можем да разберем дали е трион или нещо друго. Детето харесва само една бяла котка и един червен стол (или може би диван).

Общи условия

Активация на акаунт