Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 155
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 810
Добре, де...не мога да схвана що мъжките номера все от М започват Angry  Който е S или по-големите деца....? Елеците също...еййййшамусенезнайиномерацията!
Същия проблем имам и аз. Синът ми е висок за детските дрехи, а М мъжки размер му е голям.

# 811
Защо не предлагат отново с офертите за почистващите неща кърпичките за под? Вършат добра работа за бързо почистване на плочките и са по-големи от универсалните.

# 812
  • Sofia
Добре, де...не мога да схвана що мъжките номера все от М започват Angry  Който е S или по-големите деца....? Елеците също...еййййшамусенезнайиномерацията!
Същия проблем имам и аз. Синът ми е висок за детските дрехи, а М мъжки размер му е голям.
Баш и щерката така. Та и по-зле, щото талията ѝ е за детското (само дънки с ластици на кръста вършат работа ама са кът) и... мъка. Как не се сещат, че тия подрастващите са ни така, ни иначе...
Иначе от новата брошура доста неща ме блазнят. Wink

# 813
Skk, имам ютията, супер е. Самоизключва се ако известно време е поставена без да я използваш (съответно се включва когато я хванеш за дръжката), на мен ми е много удобна. Друг е въпросът, че гладенето съм го свела до мимимум- само неща които след прането имат нужда от гладене. Grinning
Хм, какви са тези металически олекотени якета? Защо голяма част не са същите цветове като от френската брошура? Thinking

# 814
Скъпа е ютията. 30 лв бяха.

# 815
  • Стара Загора
Не знам защо на някои дрехи тук номерацията започва от по-големи номера. Случвало се е да влизам да гледам в немския сайт дрехи, които са ми харесали (защото там имат повече снимки) и номерацията е започвала от 34. Само веднъж ми се случи да гледам клинове в магазина, за които не беше обявено, че имат и 34 размер, и се изненадах, като го видяхк, но тогава бяха умалени, та най-малкият размер беше миниатюрен.

# 816
Не е вярно, че точно тези ютии са били по 30 лева, Тета Wink Тези са със екстри Grinning Вече дали човек да инвестира в такава или в ютия от 30 лева е въпрос на избор.

# 817
  • Велико Търново
Другата седмица ще инвестирам в ютия от 60 Simple Smile
Просто имам три " не залепващи" ютии от по 30/40 лв на различни фирми, всички олепени или с хлътнали копчета и ми писнаха да си отиват след 3 м употреба. Дано тази изкара повече.
Аз обичам да гладя, но ми свиди да дам 100+ лв за ютия, при положение че все на калпави съм попадала.

# 818
Аз вложих доста повече  в ютия, която сама изключва ако не с еползва дълго време. Поне да не я мисля- спря ли я, не я ли Simple Smile

# 819
Аз си харесах ароматизатори, а да питам за дървените щипки - трайни ли са, да не вземат да се начупят? Ще погледна и покривките, струват ми се добра цена за 100% памук. А препарата за фурна хубав ли е?

# 820
Аз пък да влезна да похваля сутиените от понеделник (тези без банели, черен 85Б) . Отдавна не съм попадала на толкова удобен сутиен -дори и някои спортни не са ми толкова удобни. Много добре придържа, не ми изпадват ци*те като се наведа и въобще никъде не те стиска и опъва. Да взема да похваля и оформящите безшевни гащи , май от преди 2-3 седмици ( за 7.99 ). Сложих ги с рокля за първия учебен ден, да приберат малко сланинките на корема и паласките - няма такъв кеф , не се осещат , а пък в същото време прибират ( не като спандекс или тези плътните гащи , дето след бременносттите ги носих , и с които ми се ревеше, като трябва да отида до тоалетната и да ги отлепя от тялото си и да ги сваля).Към края на деня малко се отпускат, но въпреки всичко взе да ми харесва да си ходя с тях и когато не съм с рокля. Днес, ако намеря ще си взема още едни.
За другата седмица също си харесах някои неща - универсалната подправка ( вече е без глутамат , но солта преобладава),  ябълки, сок от ябълки , ще погледна и якетеата , определено ще се засиля към някои почистващи препарати и дезифектант ( за да допълвам шипенцата на дететео за училище). На някой направи ли му впечатление , че 5 маски за 1,39 , а 10 уж същите са 3,99 ... нещо не ми излиза сметката ,  още повече, че в сайта снимката е една и съща и на двата артикула. Май тези по-скъпите могат да се перат в пералня....ама аз ще взема от евтините ..  че моето вече загуби една маска или по-скоро не знае къде е Simple Smile ( хем с ластици през тила за да не пада, ама другата дето му уших от един парцал на Нинджаго била по-готина и нея си я носил-тази била някъде в класната стая Simple Smile )
Сега се сетих да похваля и лидълския "Доместос" - 1л W5 с белина за 2,45 май - перфектен и по нищо не отстъпва на доместоса Simple Smile само не е толкова ароматизиран.

Сега към въпросите  - мнения има ли за вината - белите и розетата ме интересуват. За препарат за петна 1кг за 6,99 Formil също ме интересува , ароматизатора за хладилник  и гъбата за упорити петна - дали си струват ??. Гъбите ако са като т.н. "магически гъби" - много добре чисти обувки - особено подметките , които са бели Simple Smile Simple Smile

# 821
Спрея/пяната за фурна имам от предното пускане и съм доволна.От тази за тоалетната обаче не.Дано има при нас от течността за почистване на пералня,предния път бързо свърши.

# 822
Не е вярно, че точно тези ютии са били по 30 лева, Тета Wink Тези са със екстри Grinning Вече дали човек да инвестира в такава или в ютия от 30 лева е въпрос на избор.

И от 30 лв са с екстри. Моята е и с безкабелен режим, с "майка" за зареждане.
Чак пък екстри..как го каза сякаш е екстра невиждана до сега.

Споделих моето мнение. За 60 лв сама трябва да глади. При този избор на ютии на цена под 50 лв...ехеее.

Моля да не се чете че се бъркам на някого! Има питане - казвам сакво мисля, в публичен форум. 😉

# 823
  • Варна
Другата седмица ще има тънки якенца, обаче от толкова много видове, само едно и то дълго видях да има 34 размер... Много започват от 38 или 40. Дискриминация...
Пробвала ли си детските 158-164? Обикновено са уголемени и се получава, че даже сме на далавера с няколко лева Joy
Загледах се сега като писа, но поне на снимката детските не са вталени, което за мен е огромен минус. Два модела якета харесах, и двата почват от номер 38. Дано не са уголемени като дънковите, защото по принцип нося 38, но дънковото 38 ми беше голямо... И дано поне 38 да има. Май ще ходя преди работа в четвъртък, за две неща вече по обяд уцелвам последния брой, третия път може да нямам късмет.

# 824
Миналата година взех безкабелната ютия, която предлагаха в Лидл и сега вече само нея ползвам (без кабел, с основата също може, но става по-тежка и се обезсмисля за мен така). Доволна съм, може би една идея идва по-слаба от старата ми, все още работеща и над 10-годишна ютия (еднаква мощност са, но тази има малко по-различен начин на работа- зарежда се от основата и след около минута изстива и трябва да се сложи за малко пак на нея), но предпочитам да не ми се мотае кабел и ползвам лидълската.

Общи условия

Активация на акаунт