Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 152
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 855
Този трион не стига, че е грозен, ами и ни се и падна два пъти.
Ние снощи открихме сезона на гювеча, само че с kaufland-ска патица, много е вкусна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 856
  • Варна
Оф, сега на второто разглеждане ги видях. 3.99 за 10 броя е добра цена, но предполагам са от нетъкан текстил, който се употребява няколко пъти и после се изхвърля. Иначе май струват лев и нещо бройката в Лидл.

# 857
Аз еднократни под 2 лв в аптеките и не само там, не съм виждала. Пък нека са скъпи тези....

# 858
За тази цена да не са хартиени, уж пише за многократна употреба.

# 859
  • Пловдив
Сега в Лидл има едни по 1,79 сини са. Взех оня ден, ама каква е що не се заглеждам много Simple Smile

# 860
Оф, сега на второто разглеждане ги видях. 3.99 за 10 броя е добра цена, но предполагам са от нетъкан текстил, който се употребява няколко пъти и после се изхвърля. Иначе май струват лев и нещо бройката в Лидл.

Жива да си, това не съм го видяла Joy

# 861
  • Варна
Въпросът е колко пъти могат да се перат. Аз взех от Лидл от баш многократните, които стуваха мисля 3.60 или там някъде. Много ми е удобна, въпреки че е с ластици зад ушите. От плат е, с нетъкан текстил по средата и с клипс.

# 862
Погледнах в приложението, сигурно са тези:

Отдолу описанието им е:
С клипс за носа
10 бр./опаковка

# 863
  • Somewhere far away
Тези последните и аз ги гледах. чудих се, накрая нищо не купих. Многократна но какво означаава това, колко време може да се носи преди да трябва да се изхвърли?

# 864
А мислех че аз съм скръндза.
За 40 стотинки много ги оглеждате...👀

Те преди КВ хирургичните бяха по 50 ст.

# 865
Преди КВ хирургичните бяха макс 20ст. за брой.

# 866
Ако е за многократна употреба би следвало да се пере, иначе се губи смисъла. То всяко сваляне/слагане на маската е пипане с ръце, които навън колкото и да се дезинфекцират, не са напълно чисти като след миене. А за да има някаква полза, а не да е проформа носене само на маската, трябва да е чиста.

# 867
  • На изток от Ада
Не знам защо на някои дрехи тук номерацията започва от по-големи номера...
Това и за мен е изключително странно! Мисля си, че средностатистическата българка е по-дребничка от средностатистическата германка, има си достатъчно миньончета тук, а малките номера хич ги няма. Дали зависи от управителите на филиали се чудя... Thirteen, дали ако напишем една дълга петиция от БеГе миньончета и слабички жени с гореща молба за повече разнообразие от малки номера, ще има ефект? 😂
Ама то е си е нна късмет с дрехите. Няма малки номера. А също и свършват за нула време. Аз питам защо толкова малко бройки има?

# 868
Преди КВ хирургичните бяха макс 20ст. за брой.
имам няколко кутии на 7.50 лв/50 бр. купувани януари 2020 .. 15 ст.
В Базар и ОЛХ има по 23-4 ст/бр. маски на кутия.
Хирургичните пак се перат и се ползват, нищо им няма - не намирам разлика с тия лидълските, само дето лисълските са по-груби едни такива...
Така или иначе имат минимално ниво на защита, но за ежедневно ползване в ненатоварена вирусна среда (за малко в магазина или в коридора в училище) си е ок според мен.
Ако ходя в болница / ДКЦ няма да съм с такава маска със сигурност.

# 869
  • Варна
По-евтините многократни в Лидл, които са от нетъкан текстил по спомен могат да се перат 4-5-6 пъти, нещо такова съм чела на опаковката сякаш. Тези също са изцяло от нетъкан текстил, вероятно са подобни. Би трябвало да пише на опаковката, ще видим другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт