Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 092
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 900
  • На изток от Ада
Много харесах сладолед Страчатела.

# 901
Някой питаше за робота назад в темата. Имам го повече от година, като го ползвам супер супер редовно. Е, не е като китчън ейда,  но за парите си е повече от добре. Не са пластмасови накрайниците.

# 902
Вчера купих мерителната лъжица. Изглежда удобна, харесва ми, ще я ползвам.
Купих и опаковка от 4 кроасана с масло. Хареса ми състава, хареса ми на вкус, най-важното, че и щерката ги хареса.
Получих две стикита -червен диван и синя раница. Simple Smile

# 903
Може ли снимка на кроасаните?
Търся алтернативи за закуска на ученика.

# 904
и аз се интересувам от кроасаните с масло.

# 905
  • Варна
Всяка сутрин на път за спирката минавам покрай нашия Лидл 2-3 минути преди да отвори магазинът и винаги има между 5 и 10 човека да чакат отпред.

Днес бяха особено много, около 20 и се зачудих какво ли дават Grinning

# 906
Вчера купих мерителната лъжица. Изглежда удобна, харесва ми, ще я ползвам.
Купих и опаковка от 4 кроасана с масло. Хареса ми състава, хареса ми на вкус, най-важното, че и щерката ги хареса.
Получих две стикита -червен диван и синя раница. Simple Smile
Тия кроасани ги взех преди 2 седмици да ги пробваме (бяха с червен етикет на 1.70 ако не се лъжа), очаквахме всички да са със сладко Simple Smile Simple Smile Ама кой да чете... и останахме леко разочаровани, че са само просто кроасани Simple Smile Не ми харесаха безкрайно, децата казаха "стават" ... ама едва ли ще взема пак. И са доста нюню...

# 907
Всяка сутрин на път за спирката минавам покрай нашия Лидл 2-3 минути преди да отвори магазинът и винаги има между 5 и 10 човека да чакат отпред.

Днес бяха особено много, около 20 и се зачудих какво ли дават Grinning

Консерви с боб и грах дават.

# 908
И домати,дано народа ми остави поне едно стекче до след час  Grinning

# 909

намерих ги. какъв е съставът?

# 910
  • Варна
Успях най-сетне вчера да се добера и аз до кварталния магазин. Напазарувах доволно - заек купих, миналия път не бяха останали докато се набутам, разни джунджурии. Мерителната лъжичка за малко да я пропусна, но за моя радост имаше. Търсих доматено пюре,  но само малки кутийки имаше, а съм вземала преди време в кутия около 500мл.
Пица правих от охладеното тесто - получи се много хубава и домашните я харесаха. Не усетих сладост в тестото, може би заради обилната плънка Grinning Само стана малко по-твърд блата - а уж всичко направих както му е редът - намазах я с доматено пюре, наредих отгоре всички екстри и пекох. Явно ще се пробва пак.

# 911
  • Велико Търново
Пратих ММ преди работа да мине да вземе грах и домати. Отишъл той в 7;40, звъни ми и ме пита " къде стоят?". Ехееее, викам си, да са свършили за 10 Мин?!
Намерил ги с обикаляне, но имало много малко останали. Смешно му беше сутринта, но после ми каза, добре че отидох рано Simple Smile

# 912
Някой коментираше за захарта в консервите грах- бях в друг магазин и специално четох състава на различни видове ( 4,5 различни)консерви с грах, вкл.бондуел- навсякъде, уви, имаше захар.

# 913
  • Варна
И аз. За училище сега слагам от едни кифлички, ама то не може всеки ден кифличка.

# 914
И аз. За училище сега слагам от едни кифлички, ама то не може всеки ден кифличка.
Ето за училище: https://www.bg-mamma.com/?topic=1185767
Много е полезна..
Скрит текст:
Кифлички не помня да съм слагала, винаги е нещо по-така Wink .. и задължително с колбас/месо/кашкавал/пастет/риба тон с царевица и майонеза/руска салата/родопска закуска/"бяло" за мазане..
понякога буритота навити, суши, принцеси, шишчета с набучкани кюфтенца/кашкавал/пъдпъдъчи яйца...
отстрани зеленчук - краставица, чери домат, морков...
и за десерт плод задължително и мини сладко нещо си там - бисквитки "зездички", плодово мляко от 6ците които са, кексчето с кенгуру с шоколад, от десертчетата тип сникъс малките ... Абе има си какво Simple Smile
90% лидълски продукти ползвам

Общи условия

Активация на акаунт