Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 083
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 930
Да дам отчет,в малкия Лидл в Ст.Загора още в 9.10 нямаше кьорава консерва домат,замотах се повече с пазаруването с надеждата да изкарат, но няма. Така ,че който има мерак за тях да пробва в стария магазин, ако нещо е останало. Грах и боб иначе има доволно

# 931
  • Стара Загора
На кой казваш малкия Лидъл? Старият Лидл е по-малък от новия долу до Станционната градина. Очаквах нещо такова да се случи... Ще се ядосвам довечера след работа като отида в магазина и като няма кьорава консерва.

# 932
споко, доматите в консерва са вредни Wink то па голям бой за едни домати, ще кажеш, че без пари ги дават.....
допускам нещо подобно за якетата другата седмица.

# 933
  • София
Това си мислех и аз.Simple Smile
А за якетата да,въпреки че,миналата година след нес ц сигурно се търкаляха още при нас.

# 934
На кой казваш малкия Лидъл? Старият Лидл е по-малък от новия долу до Станционната градина. Очаквах нещо такова да се случи... Ще се ядосвам довечера след работа като отида в магазина и като няма кьорава консерва.
Малкия викам на новия, все си мислех че е по-малък,ама в стария съм ходила преди години само 2 пъти та нямам много спомен  😀

# 935
  • Стара Загора
Не им знам точно площите, но си помисли на този към Станционната колко повече място има за нехранителните стоки. Има много стока от предишни седмици.

# 936
Поредното грозно стики си купих днес, без да купувам доматито, грах и бобец.

# 937
Малкия викам на новия, все си мислех че е по-малък,ама в стария съм ходила преди години само 2 пъти та нямам много спомен  😀

И при мен усещането е, че новият (до МОЛ-а) е по-малък...ама вероятно греша.

# 938
До МОЛ-а е старият. Говорим за МОЛ Галерия, нали?

# 939
  • София
споко, доматите в консерва са вредни Wink

А с какво и защо са вредни?
От кроасаните взех мин. месец да разнообразя закуската на внука.
Не се одобриха, нито затоплени, нито студени.
И сандвич пробвах да му правя с детската  шунка - изчопли си само нея и се облиза.
ММ одобрява  прясно изпечените от витрината. Били му по-мазнички и вкусни. Не се притеснява, че са ги опипали преди това.
В Ст. град са се изсипали всички дианабадски пенсионери и  пълнят колички с консерви.
Уж по 2 стека на човек, но ходят семейно и бутат 2 колички.
А някои директно трупат в една - без проблем на касата.
Служителките на Бълг. пощи и  УНСС също влачат количества.

# 940
  • София
В 11 часа в Лидл на Пещерско шосе в Пловдив нямаше нито домати, нито грах, а бобът ще свърши съвсем скоро. Днес нямало да зареждат повече, а за другите дни - ако докарат.

# 941
  • Somewhere far away
Ами прочетете етикета , аз  все повече и повече избягвам да купувам неща в опаковки и консерви, защото съм в  шок от гадостите в съставките!
 Навсякъде е пълно със захари, подсладители и цялата химична таблица. Четете преди да купувате.

# 942
  • София
Всъщност в темата се обсъждат продукти на Лидл, съветите за здравословно хранене са в друг раздел.
Няколко човека тук не се спират - веднага изскачат с поучения, статии, линкове. Оставете хората да купуват каквото им трябва и харесва.

# 943
Освен за детето ,където задължително чета етикети, всичко станало го купувам без да се втелясвам чак толкова, няма да живея с орлите.
Тук чета,че тия стикита са грозни,мен не ме вълнуват,че май идват прекалено ситни за малкия да не ги глътне,но в магазина хората зад мен чак смятаха колко ще платят и дали ще вземат 2 стикита. Дадоха ми 5 на касата и им ги дадох, радваха се като деца,народа се побърка 😄

# 944
  • Somewhere far away
Всъщност в темата се обсъждат продукти на Лидл, съветите за здравословно хранене са в друг раздел.

Всъщност почти не пиша в темата, повече чета. И всъщност точно хората попитаха по горе  цитирам "с какво са вредни? " така че по-спокойно.
 И да, няма нищо лошо в това поне да се опитваме да се храним малко по -здравословно и да четем малко повече и да се грижим за тялото си малко повече, без значение дали темата е за Лидл, била, фантастико или кварталния пазар. Ама не, по -лесно е да махнеш  с ръка и да  набуташ един бургер, нали ? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт