Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 091
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз да кажа,че в София Ринг мол имаше бая количества консерви...аз уж за гащи влезнах ( безшевните оформящи) ,но нямаше гащи ,затуй викам да взема консерви;) щото ви чета че модерно било Wink Лично много ,много не ги харесвам доматите , че трябва да ги пасирам , за пюре когато ми се налага,но доматеното пюре в картонени кутийки изчезна яко дим и надали ще се завърне скоро.
Та много ме хвана яд,че си харесах една дървена играчка в коша с намалените и чак в колата видях ,че не са ми отразили намалението ( а то си беше 4.80). Бегом с лапето обратно и се започна едно чакане ,чакане пред касите , всички се правят че не те виждат, какво като си с дете .....все едно чакам ,защото аз съм объркала нещо .....лудите ме хванаха , сигурно 25 Мин. не можаха да ми обърнат внимание и да ми оправят сметката- накрая ,тоя на касата с пуфтене ми  хвърли някакви железа, които бяха според мен 3 лева,но толкова бързо ги изсипах в портмонето,че не съобразих да ги броя и още повече че детето не спираше да мрънка ...пак после се замислих,че май повече трябва да са повече от 3 лв.....и  ме доядя.
Сега ще си ям консервите фасул и домати Wink

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 22:35 от paulieM

# 1 006
Мислех да не купувам повече якета, но пък толкова ми харесаха цветовете, та в понеделник ще ходя да им хвърля едно око.
Сакън, недей! Grinning За други като теб и мен, които мислено са се (се бяха) засилили да ходят в понеделник... Якетата са от четвъртък!

Добре, че каза да погледна пак брошурата. И да видя и номерата на якетата... това което съм си харесала е ХХЛ. Остава за грейка да се вредя.

# 1 007
Добре, че каза да погледна пак брошурата. И да видя и номерата на якетата... това което съм си харесала е ХХЛ. Остава за грейка да се вредя.
nadito0o, някой по-назад в темата правилно обърна внимание, че много често обявеното в брошурата не отговаря едно към едно на реалните наличности в магазините и е възможно да има по-малки номера, дори и на обявените за започващи от по-големи. Освен това стана дума, че заедно с новите дрехи, изкарват и изостанали от предишни пускания, така че препоръчвам, който си търси, да ги поогледа за всеки случай (аз така ще направя Grinning).

# 1 008
Някой ползвал ли е препарата за почистване на пералня w5 досега не съм купува от Лидл,а слагам понякога (от брошура 21.09)
Ползваме го да, като го пуснат на акции взимам. Доволна съм, и не е скъп.

# 1 009
  • София
А как разбирате, че сте доволни от почистващия препарат за перални? Преди това е имало миризма или нещо друго, което е изчезнало? Защото никога не съм използвала такова чудо, а обикновено карам с една пералня по 20 години.

# 1 010
А как разбирате, че сте доволни от почистващия препарат за перални? Преди това е имало миризма или нещо друго, което е изчезнало? Защото никога не съм използвала такова чудо, а обикновено карам с една пералня по 20 години.
Изчиствам "чекмеджето", гумите около люка и барабана. Еми става ми по свежа, не знам как да обясня защо съм доволна.

# 1 011
  • София
Аз реших, че е от тези препарати, които се слагат вместо прах за пране и се пуска празна.

Чекмеджето го изваждам и го мия на мивката. Не ми трябва специален препарат, а най-обикновено веро. Simple Smile

# 1 012
  • На изток от Ада
3 в 1 е препарата за почистване на перални, една част слагаш в барабана, с една накисваш чекмеджето и с третата миеш уплатнението.

# 1 013
Аз реших, че е от тези препарати, които се слагат вместо прах за пране и се пуска празна.

Чекмеджето го изваждам и го мия на мивката. Не ми трябва специален препарат, а най-обикновено веро. Simple Smile
Да и пералня се пуска, не е само външно търкане.

# 1 014
Мислех да не купувам повече якета, но пък толкова ми харесаха цветовете, та в понеделник ще ходя да им хвърля едно око.
Сакън, недей! Grinning За други като теб и мен, които мислено са се (се бяха) засилили да ходят в понеделник... Якетата са от четвъртък!

а тъпото е, че от тях има само 2 вида, започващи от 36 номер Thinking
Бях харесала от другите. Ще ходя да меря, ама се съмнявам да ми станат.

# 1 015
  • Асеновград
При мен водата от пералнята изтича в мивката, тоест виждаш какво изтича от нея. Когато я пусна с препарата излиза мътна вода, на тази база мисля че разгражда останали в самата пералня налепи. Последните години пера с течни препарати, и не излиза толкова мръсотия, и съответно по рядко пускам почистване. При първото такова излизаха гадости на парцали и бучки, предполагам че се бяха събирали от неразтворения прах за пране, точно както остава неразтворен полепнал по чекмеджето.
Течния го слагам направо вътре и не се налага миене на чекмеджето.

# 1 016
Кроасаните, които обсъждахте, ги бях взимала края на август с намаление на 1,79 поради наближаващ срок. Да, малко подвежда илюстрацията, че са с пълнеж, но пък ни харесаха. На вкус ги доближаваме до тези от топлата витрина с предимството, че са опаковани.

Препоръчайте някоя безалкохолна бира, която да е хубава. Знам, че такова животно не съществува, но поне да доближава бира..да не е сок с лимон или малина.

# 1 017
Аз разбирам по люка - изчистен с препарат няма нищо общо с изчистен с гъбичка и каквото там го чистя обичайно и ежедневно. С препарата стъклото светва буквално. При нас водата е много варовита. С чекмеджето е същото - разликата е голяма.

# 1 018

Препоръчайте някоя безалкохолна бира, която да е хубава. Знам, че такова животно не съществува, но поне да доближава бира..да не е сок с лимон или малина.
Съществува, но не я продават в Лидл. Безалкохолната на Стела Артоа е много добра. Но само в Метро я намирам. Bitburger също не е лоша. Нея я има на повече места.

# 1 019
Пиринско безалкохолно харесвам ,като бях бременна си я пих доста,тя ми е най-близка до бирата.

Общи условия

Активация на акаунт