Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 085
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Сливен
На Хайтекен безалкохолната бира също е хубава

# 1 021

Препоръчайте някоя безалкохолна бира, която да е хубава. Знам, че такова животно не съществува, но поне да доближава бира..да не е сок с лимон или малина.
Съществува, но не я продават в Лидл. Безалкохолната на Стела Артоа е много добра. Но само в Метро я намирам. Bitburger също не е лоша. Нея я има на повече места.
Heineken, не усещам разлика Simple Smile

# 1 022
И аз пия безалкохолен хайнекен, най ми се доближава, особено ако е хубаво изстуден.

# 1 023
  • Бургас
И аз пия безалкохолен хайнекен, най ми се доближава, особено ако е хубаво изстуден.
И от мен един глас за хайнекен. Почти ми идва еднакъв вкуса с алкохолна бира. Докато бях бременна от него си взима, като ми се припиеше.

# 1 024
Консервен ъпдейт: в магазина в Бургас на Трапезица няма боб, няма и да имат доставка днес. Грах и домати има. Доматите са два вида- цели и на кубчета. Няма ограничения за количествата, поне засега.

# 1 025
И аз хайнекен безалкохолна пия. Не намирам разлика.

# 1 026
Благодаря на всички за предложенията за бира. Чак ме е яд, че не съм ви питала по-рано лятото. Безценни сте 💐
Мислих да ходя днес за кърпички, бадеми и т.н, но ме достраша, че ще има мега много народ. Ииии Май ще чакам другата седмица и ще взема да пробвам този препарат за пералнята, че все не попадам  на хубав. А мнение за кашкавала от овче мляко и препарата за фуги?

# 1 027
Лидл безалкохолната също не е лоша. Аргус или каквато там се казваше

# 1 028
Да, Аргус, става като за безалкохолна бира, прилича на вкус на другата:

# 1 029
  • София-Младост
Хем е безалкохолна, хем съдържа 0,5 % алкохол...

# 1 030
Да, не е 0.00%, но какви са стандартите за безалкохолна не съм проверявала.

Сега се сетих за препарата за фуги, че взимах някакъв такъв лидълски преди време, но не ми свърши работа с отстраняване на останали тук-там по фугите замърсявания (Доместос-а там обаче няма грешка).
И още нещо- за чугунените съдове, които ще пускат следващата седмица- имайте предвид, че освен че тежат доста, искат и специфична поддръжка, не е кой знае какво, но искат грижи:
https://hranene.framar.bg/рецепти/всичко-което-трябва-да-знаете-за-готвенето-в-чугунен-тиган (така ми излезе този линк, но има и други статии в Гугъл)

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 11:44 от fenyx

# 1 031
Хем е безалкохолна, хем съдържа 0,5 % алкохол...
Няма напълно безалкохолна бира.
Всички безалкохолни бири имат остатъци от алкохол, като допустимото количество е до 0,5%.
Без алкохол може да е само напитка с "вкус на бира", приготвена с някаква есенция.

# 1 032
Аз днес пак не успях да се класирам за домати, хич няма да се пробвам повече.
Влязох за консерви и кисело мляко ,излязох без тях и оставих 45лв на касата Close

# 1 033
  • София-Младост
ММ купуваше от Кауфланд бира с 0,0 % алкохол.

# 1 034
На загорката пише 0.0.

Общи условия

Активация на акаунт