Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 058
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравейте, аз да питам някой купувал ли е чугунен тиган и доволен ли е? Следващата седмица ще ги пускат. Помня, че миналата година пак ги имаше по това време и им се чудих, но сега съм решила да си купя, дано да са качествени, ще бъда много благодарна на отзиви.
Благодаря

# 1 081
Да похваля ябълките. Чудесни са, за цена под 1лв за килограм.

# 1 082
Еклерите са много хубави, само трябва да се отпуснат преди консумация. Сега видях, че са пуснали кутия с два големи еклера на Амбелино за 2, 80. Скъпички ми се виждат. И два вида торти, луксозно изглеждащи, 9 лв. тортата.
Маските по 10 бр. бяха извадени, като от плат изглеждаха, но не купих, че си имам. Обаче ми се видя, че на етикета пише детски маски.
С детско яке от олекотените изкарах две зими, екстра ми е.
Еклерите на Амбелино не си заслужават много изкуствени и безвкусни.

# 1 083
Силиконови форми имам от Лидл, ползвам ги доста интензивно, доволна съм. Дизайнът не е точно същия.

# 1 084
  • Пловдив
Еклерите са много хубави, само трябва да се отпуснат преди консумация. Сега видях, че са пуснали кутия с два големи еклера на Амбелино за 2, 80. Скъпички ми се виждат. И два вида торти, луксозно изглеждащи, 9 лв. тортата.
Маските по 10 бр. бяха извадени, като от плат изглеждаха, но не купих, че си имам. Обаче ми се видя, че на етикета пише детски маски.
С детско яке от олекотените изкарах две зими, екстра ми е.
благодаря ти ще взема да пробвам. На амбелино съм взимала от цеха,еми .....не бих повторила,грам не ми харесаха.Но въпрос на вкус.

# 1 085
Моля за малко помощ, понеже досега не съм купувала. Simple Smile Има ли повече от един вид зехтин екстра върджин (студено пресован) от редовния асортимент и ако да, кой бихте ми препоръчали? Спомняте ли си ориентировъчна цена? По принцип предпочитам по-мек вкус (да не горчи), но понеже съм го предвидила основно за нехранителни цели, в крайна сметка няма голямо значение (само ако реша да го пробвам и за салатка евентуално). Благодаря! Simple Smile

# 1 086
  • Пловдив

Тази цена за ябълките до днес ли е?

# 1 087
Няколко са екстра върджина...цена за кг от 11-12 лв нагоре.
Едната марка я махнаха, гръцки беше...
Сега не знам какви останаха..португалски ли...испански ли....

Скоро пускаха гръцки три вида бяха...в някоя гръцка седмица бяха.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 22:04 от teta75

# 1 088

Тази цена за ябълките до днес ли е?
Не знам. В брощурата са други ябълките и са на по висока цена.

# 1 089
Не помня в брошурата какви има,но вчера в магазина видях някакви червени  95ст мисля им беше цената.

# 1 090
Къде има кърпички за под, не видях в брошурата и приложението?

Някакви 3 вида гръцки зехтин има и от утре. Зехтин, екстра върджин, който да е съм сигурна, че е чист от рафинирани масла, не знам има ли някъде по веригите - това ако се доверя и съдя по теста на хладилника и резултатите при пробваните от мен марки, там ако някой има информация-  нека сподели.

По питането за чугунените съдове- за цената им в Лидл мисля, че си заслужават покупката, вкусно се готви с тях, но са тежки и който не е запознат със спецификите на чугуна, първо това да прецени дали е ок за него, има особености, но не е сложно (назад стр.71, съм писала пак за това).

# 1 091
имам чугунен тиган от лидл - супер е.

# 1 092
Пускали ли са и друг път акумулаторната виброчистачка? Мисля да я взема..

# 1 093
  • Велико Търново
ММ взе сутринта ютия. Взел е предпоследната. На обяд ще я връща, изобщо не схващаме как работи, не сме индианци, но със сигурност нещо й има - изключва като я пуснеш от ръка, тече вода от нея и глади с пара само на макс. Досега съм си ползвала пара винаги и на макс и на по ниски степени, а тази пуска само на макс. Явно е твърде технологична за мен.

# 1 094
Затова е сензорът на дръжката- изключва ако за определено време не се ползва и после като я хванеш пак се включва. Освен ако не става дума за друг вид изключване. С пара гладя само на макс, за по-фините материи нямам нужда от гладене с пара (или пускам пара от разстояние). И с предишни ютии така съм процедирала, та може и затова да не съм забелязала разликата. А за капенето на вода- отначало и при мен се получаваше, после се оказа, че нещо не съм направила както трябва Joy (не помня вече какво, но сега не капе). Във всеки случай, отначало и аз и се чудех докато свикна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт