Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 062
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Пловдив
Сутринта бях до Лидл (бул. Македония) специално за многократните маски, но изобщо нямаше - не били получили.
Само от еднократните по 5 бр. бяха налични.
Някой в Пловдив видя ли ги по другите магазини?

Купих от сока ябълка и шоколадите Милка за компенсация BowtieSmile

# 1 111
  • София
Да дам отзив за парчетата дървесина: Аз съм с много чувствително обоняние и хем искам да има някакъв свеж аромат в гардеробите, хем ароматизаторите които се продават са ми толкова силни, че ми докарват главоболие и не ги търпя. Преди време пак бяха изкарали такива парчета от дърво и купих с големи надежди, но никаква работа не свършиха при мене. Изобщо не ароматизираха. Изхвърлих ги скоро след това.

# 1 112
И аз минах към 10 часа за многократните маски - според една мома, въобще не са получили такива маски ...доста хора питаха. Във филиала в Младост 2, поне бяха изкарали някаква алтернатива на 3бр. за многократна употреба за 1,49 ( по 50 ст. бройката) - абсолютно същата картинка като тези по 10бр. Голямо гледане и търсене и четене беше - накрая взех последните 2 такива ( дано след това да са изкарали още , защото дори кашонче нямаше , а бяха захвърлени в кошончето  на антибактериалните кърпи).
Маските , като са пловдивско производство, биваше поне Пловдив да заредят  Stuck Out TongueJoyJoy

Иначе тези ароматизатори кубчета/кръгчета и аз мисля че са от кедрово дърво ( за да гонят и молците  или поне моите от преди 1-2 години, са същите кубчета, но изрично пише че са против молци).

# 1 113
  • Варна
Имаше многократни маски при нас (Лидл на Цар Освободител), но са от нетъкан текстил, както и очаквах и не взех.

# 1 114
  • София
Странно е това с маските, да не са продадени вече? Вчера в Люлин ги видях на регала до входа към 16 ч., може да са ги изкарали още наобяд и да са свършили.

# 1 115
Дървените ароматизаторчета са, за да ги накапете с ароматно масло и да миришат. Дървесината много силно провежда и излъчва миризмата, сещате се, като ония ароматизаторчета за коли. Иначе кедъра натурално също си мирише, но слабо наистина.

# 1 116
  • Бургас
Ако идеята им беше такава, би трябвало на опаковката да е написано или показано с картинки. А не е. Или поне когато аз купувах преди години, нямаше нищо такова. Имаха едва доловим аромат на кедър, ама за хора с нос като моя, при това долепен плътно до кубчето. Накрая ги оползотворих като ги разхвърлях из кутиите, където прибирам несезонните дреболии - шалове, шапки, ръкавици, и буби не са се въдили там. Дали просто не са се появили или е заради кубчетата - не знам Wink

# 1 117
И аз мисля, че идеята на кубчетата Grinning е да няма молци. Не толкова да ароматизират. Иначе може да се накапе някакъв аромат върху дървото.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 14:14 от dolce miele

# 1 118
Не ги видях тези маски и аз, само етикет имаше, но и тези по 2 бр. не забелязах.
Съдовете от чугун са като миналогодишните, хубави са, бих взела и един грил, само че искам по-голям съд, вече имам кръглия тиган и само заради оребрението няма смисъл.
Имаше 3 вида гръцки зехтин, в пластмасова бутилка, срок на единия видях до 02.2022, не знам колко е надежден и този. Наистина, ако някой може, моля да сподели за екстра върджин, който да може да се ползва и за овкусяване при готвене (в печка).

# 1 119
  • Варна
С нищо не се капят, поне не пише такова нещо. Пише "Когато ароматът намалее надраскайте с шкурка". Не знам масло дали е добра идея в гардероб, да не му налетят разните му там молци.

# 1 120
Има си масла които гонят молците Simple Smile

# 1 121
  • София
Препаратът за почистване на перални мина ли или е от четвъртък?

# 1 122
  • СОФИЯ
От днес е. На обяд имаше на Сточна гара, също и за миялни, както и всички останали препарати. Имаше и всичко от френската, както и маски за многократна, 10 бр. Имаше и кралски печурки, намалени на 0.79 лв.

# 1 123
От днес е, имаше го.
Стъклените купи с капаци при нас бяха останали 3 комплекта, изобщо не ми бяха в списъка, но ми харесаха и взех. Кажете сега само да не съм сгрешила, нали са добре като качество, какво са ви наблюденията, има ли промяна на капаците им например след продължителна употреба, пускани са и преди мисля?

# 1 124
  • Пловдив
Наистина, ако някой може, моля да сподели за екстра върджин, който да може да се ползва и за овкусяване при готвене (в печка).
Този го дават и за готвене.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт