Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 037
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз предполагам, че се говори за сините, които се дърпат. И ние нямаме от тях от както започна пандемията. За това вече преди да влезем в магазина, прибирам всичко в чантата на бебешката количка и мятам и аз отдолу покупките в багажника Grinning Мисля, че си е съвсем нормално. То няма никакъв шанс 2 колички да се бутат... бяха доста удобни синичките.

Аз да питам, коментирахте олекотените якета, а имате ли представа за бебешките космонавти дали са много тънки?

# 1 186
Независимо дали сме с голяма количка, малката си иска детската и така се ангажира в полезна дейност и не пречи на никого. Трудно е да обясниш на дете защо няма за него детска количка,а възрастни вътре бутат детските. И никога не бих си позволила да взема такава, ако съм без детето,защото те са за малките човечета и осигуряват спокойствието на всички вътре. Учат децата на отговорност и ги карат да се чувстват като мама и тати.

И да не е спам,пробвахме пушената риба на nautica, много ни хареса на всички вкъщи. За разлика от прясната, два пъти купувах и два пъти за боклука,явно такъв ми бил късмета🤷‍♀️

# 1 187
Малките колички са като големите, само че са малки 😄- това в стил Божинката.
Сега сериозно- и в София не във всеки филиал има такива, но замисълът им е да се бутат от деца, подпомагани (затова е високо дръжката) от възрастен. От малки да се учат да пазаруват 😉.
Да допълня - моите деца се забавляват наистина така (без да правят бели, всичко е под контрол) и дори държат да слагат продукти в “тяхната” количка. Не е лош замисълът на веригата, обикновено на децата в магазин им е досадно, а се налага (когато няма кой да остане с тях вкъщи) да се водят там при пазаруване.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 14:27 от fenyx

# 1 188
  • София
Моята лети с тази количка аз тичам след нея,де ти да пазарувам.Добре,че не всички деца са така.
Взех и препарата за керамика,добър е.

# 1 189
Сигурно и аз ще й се видя ..баба Joy

Ето...и на теб ти е удобна малката количка 😆 признаваш че я ползваш /и/ за собствен комфорт. 😜
И аз така...обикновено когато съм с детето. Но и понякога когато съм без.

Но най-често си пълня торбата..че ги нося на ръце, и да не предозирам че да няма как да ги мъкна после.

А големите са тежки..аз трудно ги управлявам. За стари хора пък съвсем.

# 1 190

Но най-често си пълня торбата..че ги нося на ръце, и да не предозирам че да няма как да ги мъкна после.

Без детето и без колата и аз ползвам лична торба, за да знам кога да спра...Smile

# 1 191
Вечният спор - баби срещу бебета.

# 1 192
Някой успя ли да види агнешко в който и да е от магазините? Сутринта в Борово имаше само табела, но под нея беше наредена риба. А в Гоце Делчев и табела нямаше. Чак пък да е свършило за ден, даже и по Великден не се в случвало.

# 1 193
  • Варна
Мале-мале стана с тези колички. Ама така е, всеки гледа от своята камбанария.

От Лидл ако бяха строго определили кои колички кой може да ползва, сигурно нямаше да има недоразумения.
Добре че рядко пазарувам, пращам ММ. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 194
Е какво толкова...обсъждаме си.

Тета пергиша след час ще ходи на пазар в лидл...да инспектирам кво що...че не съм стъпвала скоро...😆

# 1 195
  • София
В Хаджи Димитър има агнешко

# 1 196
  • Бургас / UK
Тета, благодаря ! Купих сметана , ще я пробвам с нещо да я направя. Купих и таблетки против котлен камък, препарат за почистване на пералня и за отпушване на канали, пакетче, доволна съм от тях , мн добре работят .
Едно овесено барче грабнах, с вкус на ягодов чийзкейк, за проба

Не е лошо, хареса ми.

# 1 197
Те са определени като детски,какво повече да се определя. Просто едни хора се съобразяват, а други не. Не е въпрос на камбанария изобщо. Освен ако възрастните не са деца.
То е като реденето на туко-що затворила каса.

# 1 198
  • Варна
Както казах навремето ги имаше в Пикадили и Макао във Варна, не съм забелязала да са запазени за деца, масово тях използваха хората, защото са малки и маневрени. Кой и къде ги е определил като детски, табела ли има някъде или са облепени с детски стикери или какво? Направо си представям как всяко дете хваща по една детска количка и трябва и с тях да се мъча да се разминавам, просто е абсурдна тази идея. Много искам да видя как някоя освирепяла майка ме нарича дърта пергишка или ме гледа злобно защото съм взела по-удобна количка и скъпоценното и няма с какво да се забавлява. Малко по-леко с квалификациите.

# 1 199
  • София
Тета, благодаря ! Купих сметана , ще я пробвам с нещо да я направя. Купих и таблетки против котлен камък, препарат за почистване на пералня и за отпушване на канали, пакетче, доволна съм от тях , мн добре работят .
Едно овесено барче грабнах, с вкус на ягодов чийзкейк, за проба

Не е лошо, хареса ми.
Кой е препарата за отпушване на канали?
В брошурата гледам ,не виждам с такова описание!

Общи условия

Активация на акаунт