Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 982
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 440
Моите кожени яке и палте така си стоят, тежки са ми и не ги нося.
Долче, и аз бях харесала това черното с лъскавото отдолу, но изобщо не го видях, може и да не е било заредено.
При нас имаше хора около якетата, но чак бутаница и епични битки-не. И на паркинга нямаше много коли.
Якетата си личат, че са направени за по-евтини, нямат ципове на джобовете, тънички са, но пролетта май бяха 40лв и нагоре, та са си екстра за цената.

# 1 441
  • Варна
Ей сега като захладнее и из улиците ще плъзнат жени с лидълски якета Stuck Out Tongue Winking Eye

И се познават, да. Добре че онова моето е черно и не си личеше особено, че е марка Лидл. JoyJoy
Не че имам скрупули, ама всички са като пилета от инкубатор Grinning

# 1 442
Ходих и аз до Лидл да взема ароматизатори за хладилник - няма - двама служители питам изпращат ме да търся при промоционалните стоки ама аз не намирам и пак питам и пак ме пращат за зелен хайвер - никой не казва, че свършили.
Засилих се на обяд - (най-раното което мога да постигна ) за раница за коте да не свърши ама едвам ги намерих тия раници - затрупани с якета - направо невъзможна блъсканица - погледнах едно мъжко ама питах ММ по тел иска ли - не иска отказах се Simple Smile
Искам да попитам защо е толкова важен района на улов на рибата?
Ядох на обяд филе от скумрия и четох на етикета дълъг списък с район на улов - някои райони по-чисти ли са или кво - не разбирам Simple Smile
В крайна сметка взех от редовния асортимент ароматизатор за въздух с идея да го ползвам в хладилника - ще стане ли според вас - такъв обикновен лимон Simple Smile

Мисля, че е свързано с опазването на екосистемите и рибните запаси
https://corporate.lidl.bg/otgovornost/stanovische-za-ustojchivo- … akupuvane-na-riba

# 1 443
И водите от Фокушима.

# 1 444
Точно, Леми, това е единствената причина , поради която се заглеждам.

# 1 445
  • Козлодуй
Благодаря за отговорите за рибата Simple Smile
То и аз до сега не съм ползвала ароматизтор за хладилник ама ми стана интересно исках да взема нямаше и взех за въздух той хладиника ми е вентилаторен и не мирише ама все пак нали е нов да го поглезя Simple Smile

# 1 446
  • София
Благодаря за отговорите за рибата Simple Smile
То и аз до сега не съм ползвала ароматизтор за хладилник ама ми стана интересно исках да взема нямаше и взех за въздух той хладиника ми е вентилаторен и не мирише ама все пак нали е нов да го поглезя Simple Smile

за хладилинка съм слагала чаша със сода и помага за абсорбиране на миризимите.

За якетата, подобно на Лидлските съм взимала от Sinsay, има ги в моловете, в Декатлон има също. Wink Детето обзаведох от аутлета на уайкики.

# 1 447
  • Варна
Якетата си личат, че са направени за по-евтини, нямат ципове на джобовете
Моето има ципове, явно зависи от модела. Харесва ми, само ръкавите ми идват леееко длъжки, което е постижение, предвид, че обикновено ми късеят.

# 1 448
Моите якета не бих казала, че евтинеят. Е, заради шарката едното се разпознава откъде е, но другите две са по-тъмни и ако човек не знае откъде са, надали само от вида им ще познае. Харесвам си ги Heart Eyes Това което купих днес не обърнах внимание има ли ципове на джобовете, но като другите ми има допълнителни вътрешни джобове. А и само то ми е с качулка (много е удобна, междудругото- а аз мразя качулки, че все ми стърчат Grinning - тази не, добре приляга). А двете ми якета от миналата година си имат скрити ципове на джобовете (този тип ципове са ми любими).Явно е и до модел.

# 1 449
Защитният , лазурен, лак за дърво, parkside ( пише тик) доволни ли сте от него и за всякакъв тип дърво ли става?

# 1 450

За якетата, подобно на Лидлските съм взимала от Sinsay, има ги в моловете, в Декатлон има също. Wink Детето обзаведох от аутлета на уайкики.
На дъщеря ми купих олекотено яке от Синсей за 17 лева преди месец, но размер като за мен няма. До L са, което на лидълски номер е около 40, в в Лидл има 42 и 44 и понякога и 46.
В Уайкики под 50 лв такова яке не видях, освен това бяха много "бабешки"модели, а често пазарувам там, основно дънки за мен и за децата дрехи.  Имам яке от декатлон, но не е изобщо толкова хубаво, колкото лидълските, хубавите им якета са скъпи.
Мисля да видя в ПЕпко, но не се надявам да имат по-голям размер.

# 1 451
  • На изток от Ада
Тюркоазено яке с качулка взех.

# 1 452
  • Пловдив
Май ти е голямко, а...?

# 1 453
  • На изток от Ада
Свободно ми е. Бях седнала. Л взех може да сложа една блуза с дълъг ръкав някога

# 1 454

Якетата си личат, че са направени за по-евтини, нямат ципове на джобовете, тънички са, но пролетта май бяха 40лв и нагоре, та са си екстра за цената.

Веднага си проверих моето - не отсега, ама същото, - има ципове.Head Band

Общи условия

Активация на акаунт