Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 907
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 740
Здравейте, може ли мнение за парочистачката?

Моята буквално седи за украса. Главното което ме дразни, че пръстът постоянно трябва да седи на копчето, за да работи. Съжалявам, че не я върнах навреме. Чаках си да ми дойде меракът да я ползвам, който така и не се появи.
Ще се радвам да чуя и останалите, защото доста хора си я купувахме.

# 1 741
И аз имам парочистачка в шкафа

# 1 742
Аз май ще връщам "вибратора".. Не съм особено впечатлена.. Някой друг пробва ли го вече?

# 1 743
Днес си взех сутиен,малко подплънката е по-дебела отколкото ми се иска,но е удобен ,аз съм си фен на сутиените им.
Пробваха се поли на място,върху дънки и рокля.
Токайското вино от тази седмица ок ли е?
Може ли снимки на сутиена. И аз съм го харесала.

# 1 744
Тета, ще купя утре от кетчупа за проба. Дано го харесат у дома.

# 1 745
И моята си стои захвърлена в мазето. Бях я взела да изчистя хубаво след ремонта. Пънах се и касетъчните филтри да чистя на аспиратора, но не съм очарована и съжалявам, че не я върнах тогава.

# 1 746
Утре ще проверя тежката врата.
Но ако има 00, няма логика да пуснат детето в служебната - срещу пастите за зъби. Там е офиса на управителя - от там ми извади роботчето-прахосмукачка, че бяха свършили в залата.

Да де - не мисля че има тоалетна за клиенти, но ако си много на зор ..или с дете , и нямаш много избор - може да са инструктирани да допускат клиенти до служебната ...или просто са се смилили над мен Simple Smile

# 1 747
  • Пловдив
Момичета, някой погледна ли пуловерите с връзките, как са?

# 1 748
Днес си взех сутиен,малко подплънката е по-дебела отколкото ми се иска,но е удобен ,аз съм си фен на сутиените им.
Пробваха се поли на място,върху дънки и рокля.
Токайското вино от тази седмица ок ли е?
Може ли снимки на сутиена. И аз съм го харесала.

Ето го .
Относно тоалетните,аз като бях в деветия месец попитах служителки има ли тоалетна,отговориха че няма.Обърнаха се,видяха ме че съм като Съветския съюз голяма и казаха"за вас има",в тяхната тоалетна ме вкараха.За деца също не отказват ,мисля.Аз,честно ви казвам,ако не бяха ме пуснали да пишкам,не знам,нямаше да изкарам до вкъщи.Във Варна май има на повечето,но въпросния в който се намирах тогава няма.

# 1 749
Момичета, някой погледна ли пуловерите с връзките, как са?
Ако съм запомнила правилно, пуловерите, жилетките и плетените рокли всичките бяха от 100% акрил. Друго не мога да кажа обаче.. за това как стоят, каква дължина са, рамене, деколте и т.н., нека ме допълни друг.

# 1 750
Някой взе ли си инхалатора да даде мнение от първа ръка? И ако има някакви параметри - скорост, размер на частците, компресорен ли е, аерозолен ли е? Тих ли е?
А парочистачката и моята седи в шкафа. Веднъж я пробвах.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 00:03 от steli4ka s

# 1 751
Аз взех инхалатор, нямаме физ.разтвор - иначе ММ щеше да го пробва веднага. Имаше дооста в магазина иначе.
Ние имаме парочистачка от др.магазин. Рядко я ползвам. Но по спомен пак се натискаше копчето постоянно, за да излиза парата.
Оня ден имаше 2 стека на Хайнекен в плачевно състояние. Единият наполовина пълен със смачкани кенчета. А другият като го вдигнах се разтече и се отказах да вземам. Не знам как може така да ги заредят..

# 1 752
И аз взех инхалатора . Тази вечер ще го използвам и ще дам отзиви.И при нас имаше много налични в магазина.

# 1 753
От тук знам, че пускат в техните тоалетни. Досега не ми се е налагало, обикновено пазарувам в близкия магазин. Обаче преди няколко дни бях с детето, което обикновено "стиска", но този път бяхме на опашката като каза "мамо, имам пиш". След няколко такива обръщения, попитах девойката на касата за WC - отговори "нямаме". Ами оставих всичко на касата и излязохме на бегом от магазина. Та явно е до настроение на касиера.

# 1 754
Веднъж с моя приятелка пазарувахме, тя е по-пиклива Simple Smile и ги помоли да я пуснат до 00 и охраната ѝ отвори да ползва служебната.

Общи условия

Активация на акаунт