Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 832
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 995
Но който няма карта, няма за него оферта, нали? А пък иначе ще се включват в брошурите ли тези оферти, наистина така само ще има да питат недоразбрали клиенти защо нямат отстсъпка...

# 1 996
Да, който не си е инсталирал приложението няма как да се възползва от оферти и купони.
А за това, че са в една брошура... меко казано недомислица. Такова мАзало ще стане, че отсега ми се плаче ...
Не мисля, че дигиталните промоции е нужно да са и в обикн. брошури. Кому е нужно? Освен да е направено с цел да узнаят повече хора, но все пак не е това начина..

# 1 997
Ако целта е да накарат така повече хора да си инсталират приложението, е обяснимо. Но има доста възрастни хора, които вероятно ще бъдат объркани. Дано го отбележат достатъчно ясно в брошурите. И да съобразят после и с новите условия изискванията за скорост на обслужване на каса, че служителите не са виновни за решенията на маркетинга.

# 1 998
  • Бургас
Мацоранки, благодаря, ама не малкият мъж, а големият пораства днес Simple Smile Все пак прехвърлям пожеланията към него и благодаря от негово име - да ми е жив и здрав, че да има кой да плаща сметките към Лидл (и не само), като дойде месечното извлечение Grinning Grinning Grinning

# 1 999
От теб е нужно да си сканираш плюс картата на скенера при касирането.
Ще инсталира устройства някъде до ПОС-терминалите предполагам? т.е няма да си подавам телефона на касиерката да ми го сканира отвътре?

# 2 000
От теб е нужно да си сканираш плюс картата на скенера при касирането.
Ще инсталира устройства някъде до ПОС-терминалите предполагам? т.е няма да си подавам телефона на касиерката да ми го сканира отвътре?
На никой няма да си давате телефона. Има си специален скенер, до който имате достъп. Просто го доближавате с телефона, като предварително сте влезли в приложението и сте кликнали на картата. Ще ви се появи QR логото. Чува се един специфичен звук, аз виждам на монитора, че сте сканирали картата. И готово Simple Smile

# 2 001
  • Велико Търново
Честит рожденник, bradata!
Нямам търпение вече за следващата брошура!

# 2 002
Честито и от мен за тоз прекрасен мъж, дето спонсорира Лидл забежки! Евала и нека да има повече такива (в рамките на шегата е формулирано, но желая всичко най-добро съвсем не на шега Simple Smile)! Grinning
И аз вече тръпна цялата за новата брошура, чувствам се като малко детИ пред сладкарницата. Grinning

# 2 003
  • Варна
Инсталирах и аз приложението, накарах и ММ, че основно той пазарува.
Ще дам отзив след като го пробва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 004
Здравейте!
Това с приложението ми допада на мен. Да видим на практика как ще е.
Вчера и при нас имаше от велурените боти естесвена кожа. От миналата година са, че да не са и от по-миналата.
Пижами две на кръст S, иначе ми харесаха. Пуловери 0, няколко жилетки. Якета за целия китайски народ.

# 2 005
По този повод - за едно семейство дали е по-добре да има отделни регистрации или една и съща, ако след време решат да се гледа натрупан оборот 🤔? Иначе ако са две регистрации, може пък да има други ползи...

# 2 006
Хаха, големи сте образи Hug

Аз пък сега се присетих, как ни изпитваха дали сме готови, за да можем да отговорим на всичките ви въпроси, таааа..
Всички да сте подготвени, ще ви замоля. До понеделник да сте номер Ино Joy Да не се изпитваме и с вас Joy
Шегувам се, разбира се!

Да се добавя- Феникс, виж, това го няма в учебника Stuck Out Tongue Winking Eye

Сериозно- вече всяко семейство предполагам, ще си реши как му е най- удачно.

# 2 007
Щом няма да мога да се възползвам от новия начин на пазаруване няма да свалям приложения на лаптопа. А да слизам в работилницата на ММ, че да принтирам кодеве- изобщо не ми е опция. Предпочитам да имам карта в ръцете си, а и пазаруването да ми действа успокоително и лежерно.

# 2 008
Щом няма да мога да се възползвам от новия начин на пазаруване няма да свалям приложения на лаптопа. А да слизам в работилницата на ММ, че да принтирам кодеве- изобщо не ми е опция. Предпочитам да имам карта в ръцете си, а и пазаруването да ми действа успокоително и лежерно.
Като инсталираш приложението, получаваш уникален само за теб QR код, който се сканира при пазаруване. Не принтираш за всяко пазаруване отделни кодове. Той си е постоянен и си е един вид "карта" за теб. Затова попитах аз дали може да се представи като физически разпечатана и ламинирана "карта", която да си стои в джоба ти. За мен би било по-удобно да си я нося в джоба също... А иначе за активирането на купони и триенето на скреч карти, наистина си трябва достъп до устройство, но като гледам, не са много на брой офертите и май няма да отнеме толкова много време.

# 2 009
Thirteen, донякъде на шега, донякъде и сериозен беше предния ми пост, но и портебителска стратегия също има, извън учебниците вероятно 😄.
Да съм все пак по темата да кажа и нещо друго- миналата седмица взех от чешкия салам на прИмоция, ама нещо не ми допадна особено.

Общи условия

Активация на акаунт