Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 843
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Шакира наистина все едно не е мръднала. Не съм забелязала да прави нещо, та се чудя дали е само ген.
Добре свършенага работа не бива да личи Simple Smile
Със сигурност си е правила зъбите и е применила леко захапката.

# 106
Аз правя аквапилинг с ултразвук и радиочестота в дерма акт. Много съм доволна,много ми светва лицето след това Simple Smile

Колко често правите процедурата? Също така крайния резултат различава ли се от този при стандартното почистване? Мисълта ми е че аквапилинга е три пъти по-скъп и се чудя дали има необходимост от него всеки месец Simple Smile

# 107
  • Варна
Какво е това пък сега аквапилинг... Аз още не съм схванала разликата между hydrafacial, interceuticals, oxygeneo.. Сега ново 20 😀 ама hydrafacial е хубаво наистина като почистване. Само дето ми се струва малко скъпо почистване имайки предвид, че при мен след няколко дни порите пак не са изрядни.

# 108
  • в 1001-та нощ
На ФБ страницата на Денкова имаше публикация с разликите 👌

# 109
Момичета, спирате ли процедурите ботокс, ако ви минават мисли за забременяване?
Аз си бях записала час за нова процедура, но се събудих в 3ч през нощта да го премислям, прочетох тук-там.. И на сутринта се обадих да я отменя.

А то забременяването е още само в главата ми, даже не е одобрено от половинката 😂
Ама сега ще се гледам с най-омразната ми бръчка, гневната... 🤔🤔🙄

# 110
Какво общо има между ботокса и забременяването? 🙄

# 111
  • Варна
Morning Sun, слагай си ботокса..
Като забременееш, тогава недей.

# 112
Притеснява ме евентуална опасност за плода. Примерно днес слагам ботокс и след 2-3 седмици съм бременна..
Рискът не е особено проучен, повечето статии казват, че вероятно няма такъв.
Но при някакви мишки и зайци е имало много щети за плода.
Та реших, че и някаква частичка от % да е риска, ще си го спестя.
Стана ми интересно дали само аз съм перко, или има и други 😁

# 113
И аз съм перко. Мислех да слагам ботокс за корекция на гингивална усмивка, но понеже октомври или ноември ще правя инвитро се отказах. Бебето е приоритет и няма място за токсини в тялото ми.

# 114
Не мисля, че сте перко-та. Според лекарите ботокса действа в зоната, в която е поставен и не прониква в организма, но който и лекар да попитате дали може да поставяте ботокс/филъри по време на бременност ще ви отговори с “не”, защото по обясними причини няма достатъчно проучвания. В същото време, ако вече е поставен и забременеете ще ви успокоят, че се е хванало в зоната и няма риск, но да преустановите процедурите по време на бременността, тогава почти нищо не трябва да се прави, поради по-висок риск от инфекции. Нормално е в такъв период да сте по-внимателни, хранете се добре, спортувайте и се грижете за менталното си здраве и спокойствие, ще очакваме следващо питане с “какви процедури да правим докато сме бременни”, успех, момичета Simple Smile

# 115
  • в 1001-та нощ
Аз не бих сложила ботокс, ако обмислям забременяване.

# 116
  • Варна
Ако обмислям забременяване до месец и аз не бих, но едното момиче каза, че дори още не е разговаряло по въпроса с приятелят си. По време на бременност изключено.

# 117
Това ми дойде в пощата + още няколко предложения от Хил Клиник , валидни до 30.09.

Скин бустър с отстъпка 50%   

.
Подхранване и дълбоко хидратиране на цялото лице за 150 лв. вместо за 300 лв.

Предложението е валидно до 15.09.2020

Skin booster е медицинско изделия за подмладяване, хидратация и стягане на кожата на лицето, шията, деколтето и горната част на ръцете. Скин бустерите са уникална концепция, която набира бързо популярност заради лекотата, с която процедурата се понася от пациентите.

За безплатна първична консултация позвънете на телефон 02/ 439 31 3

# 118
  • Варна
Специално Хил Клиник имат една реклама по радиото. Намаление, само този месец, възползвайте се, ще изпусне те..... и т. н. И това само този месец продължава вече повече от 5-6 години, ако не са и 10. Ходила съм и лично там. Причините за посещението ми не са които се разискват в тази тема, но като цяло не ми направи добро впечатление тази клиника.

# 119
Нещо за филъри има ли в тази реклама на Хил?

Общи условия

Активация на акаунт