Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Лошото е, че не само по-младите кифлеят, за мен е неразбираемо как по-възрастните искат да са които 20 годишните. Това е гротескно! Пример Есил Дюран, ами аз не мога да я позная с новите интервенции.

# 91
Малко ъпдейт от мен, понеже писах колко съм доволна от филърите в скулите и назолабиалите. Сложих 2 мл Сайфа там. Същия ден зверски започна да ме боли главата и си чувствах лицето сковано. Не можех да се докоска и масажите ми бяха доста болезнени. Проспах целия ден, заради главоболието. Мускулите ми бяха напрегнати и сковани и заради това ме болеше главата. Случвало ли ви се е и нормално ли е това?

На другия ден едната скула поизчезна и ми се струва, че се е посвлякла надолу. Спя само на тази страна и си помислих дали не е от натиска на възглавницата. Не стои грозно, не се вижда в общи линии, просто намаля и другата е по-голяма.

Назолабиалите изглеждат добре, но в долната част на носа ми расте някаква подкожна болезнена бучка и не знам дали е някаква вътрешна пъпка или може да е от филъра, точно до назолабиала е.

# 92
А някой дали знае къде и на какви процедури се подлага Ирина Флорин? Възхищавам се на тази жена, почти на 60 е, а изглежда като момиче.
Доктор  Мариела Хитова

# 93
  • в 1001-та нощ
Малко ъпдейт от мен, понеже писах колко съм доволна от филърите в скулите и назолабиалите. Сложих 2 мл Сайфа там. Същия ден зверски започна да ме боли главата и си чувствах лицето сковано. Не можех да се докоска и масажите ми бяха доста болезнени. Проспах целия ден, заради главоболието. Мускулите ми бяха напрегнати и сковани и заради това ме болеше главата. Случвало ли ви се е и нормално ли е това?

На другия ден едната скула поизчезна и ми се струва, че се е посвлякла надолу. Спя само на тази страна и си помислих дали не е от натиска на възглавницата. Не стои грозно, не се вижда в общи линии, просто намаля и другата е по-голяма.

Назолабиалите изглеждат добре, но в долната част на носа ми расте някаква подкожна болезнена бучка и не знам дали е някаква вътрешна пъпка или може да е от филъра, точно до назолабиала е.

По-добре отиди на контролен преглед.

# 94
Първите дни (5-6) е мн.важно да се правят правилно и редовно масажите по лицето и да се избягва да се спи (да не натискат по някакъв начин) филърът.
Аз мн. се мъча да спя по гръб, но спазвам и подлагам възглавници и тн. поне една седмица.
Със сигурност има болезненост в скулите и оточност, а много подинявам също,
може и пъпки да има болезнени, които не мисля, че са от филърът.
При всички случаи всяко притеснение трябва да сподели с лекаря навреме.

# 95
  • София
Прави ми впечатление, че когато се дават примери с известни лица, обикновено се споменават имената на хора от чалга средите.
За мен това е много показателно.

# 96
Искам да се запиша в темата, пък ще се престраша ли някога да направя нещо по себе си, не знам.
Плаща се като чета за скованост, главоболие, оток.
На 40 станах вчера, имам гневна бръчка и забелязвам отпускане на лицето. Правя много мимики и във времето това ще ми се отрази. Към кои процедури да се насоча, без да се страхувам от изброените нежелани ефекти, ама да има и видим ефект?
За естественото остаряване - майка ми е на 65, цял живот полага домашна грижа за кожата си, няма отпускане на лицето, но е по-скулеста. Има бръчки, според мен нормални за възрастта ѝ. Сравнявам я с Катето Евро, която без грим изглежда далеч по-възрастна и отпусната, въпреки процедурите, а са на сходна възраст.

# 97
И аз имам гневна бръчка и се страхувам от нежелани реакции към ботокс. Инак съм решила да попълвам назолабиални и баркод.

# 98
Гледам Гала от на кафе и много се подобрила външо.
Някой знае ли при кой и какво си прави?

# 99
Аз се записвам с мезотерапия при доктор Янкова в Дерма-Акт, тя ме посъветва за аква пилинг. Вие на какво почистване на лице при дерматолог се доверявате?

# 100
  • в голямото село
До колкото знам Гала е пациентка на д-р Паскова и прави фотоподмладяване, но едва ли е само това.

# 101
  • Варна
Аз не съм забелязала да се е подобрила Гала в момента. Тя си е вечно подобрена, нямам спомен да е била с лоша и съсухрена кожа.
За разлика от други, не ботокс и хиаурон, ами имам чувството че и крем за лице не ползват като Магдалена Малеева.

# 102
като сте заговорили за примери,аз пък винаги много се радвам на Шакира.Тази жена изглежда като ученичка

# 103
  • София
Аз правя аквапилинг с ултразвук и радиочестота в дерма акт. Много съм доволна,много ми светва лицето след това Simple Smile

# 104
Шакира наистина все едно не е мръднала. Не съм забелязала да прави нещо, та се чудя дали е само ген.

Общи условия

Активация на акаунт