Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 871
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Д-р Бабаян ще бъде във Варна на 30 и 31 октомври, има промоция при нея 1 мл филър +подарък зона ботокс по избор. Така или иначе трябва да подновявам ботокс на мимическите около очи и се чудя за бустер под очите. Предлагат ми Restylane vital light 350 лв .Слагали ли сте?
Да, писала съм назад, март месец слагах, юни допълних.Доволна съм, още държи

# 436
  • Варна
ДХЗ, ти къде и при кого слага? Става ли да се появиш пред хора после веднага?

# 437
ДХЗ, ти къде и при кого слага? Става ли да се появиш пред хора после веднага?
На същия ден става, на следващия не е ясно Simple Smile
Дерма акт др.Чилингирова
Потърси снимка от март месец

# 438
Д-р Бабаян ще бъде във Варна на 30 и 31 октомври, има промоция при нея 1 мл филър +подарък зона ботокс по избор. Така или иначе трябва да подновявам ботокс на мимическите около очи и се чудя за бустер под очите. Предлагат ми Restylane vital light 350 лв .Слагали ли сте?

Къде по конкретно?

# 439
Здравейте, момичета. Искам да попитам дали някоя си е правила операция на скосена брадичка?

# 440
Здравейте, много отдавна не съм се разписвала в тази моя иначе любима тема Simple Smile и съм малко назад с новостите.

Имам въпрос за Рестилейн или Жувидерм, имат ли филър, който да е подходящ едновременно за устни и лице ?

# 441
  • в 1001-та нощ
Volift на Жуведерм - при мен е слаган и на двете места. Той не е обемен, много е пластичен и се интегрира добре. Може би с него намесите са най-естествени и деликатни, но зависи и каква е целта.

# 442
Рестилейн Дифайн мисля,че също става за двете места

# 443
Volift на Жуведерм - при мен е слаган и на двете места. Той не е обемен, много е пластичен и се интегрира добре. Може би с него намесите са най-естествени и деликатни, но зависи и каква е целта.

Благодаря Simple Smile
Целта е, че искам филър в устните, но не повече от 0, 5 мл. А такива няма, освен Ултра смайл на Жувидерм, от който обаче не съм доволна, 2 пъти ми е слаган и последния път ефекта беше буквално нулев, в клиниката на Денкова. Това последно 2018.

Волифт беше първия ми филър в устни и получих алергична реакция, защото много се подух, много. А беше само 0, 5 мл инжектиран. Лекарката дори не повярва, че толкова ми се подуха устните с такова малко количество, но факт подух се. Но мисля, че след това устните наистина изглеждаха много добре. По-добре от Ултра смайл или Волбела.

Идеята е, да комбинирам напр. 2 мл. филър в лице и устни.

# 444
  • в 1001-та нощ
При това положение - който и продут да избереш - задължително искай тест за алергия - поне 3 дни преди манипулацията. Реакцията може да е и към лидокаина, ако ти е прилаган преди манипулацията. Опитай да си спомниш какво точно сте слагали/правили.

# 445
  • Варна

Къде по конкретно?
В MedEstika, кв. Левски. Но ботокс и филър или скинбустер не е ок да се правят в едно посещение, не знам как би се процедирало в случая.

# 446
Защо да не е ?

# 447
Здравейте, за първи път пиша в темата, но ви чета с интерес. Имам пигментации по лицето, може би мелазма и сега ми предлагат два варианта на лечение, но се колебая. Единият е Ndyag Лазер или РФ с микронидлинг, а другият е Venus Viva. Четох доста за двата лазера и двата ги дават по скоро за белези, бръчки. Ще се радвам ако някой има опит да сподели. И също така за третиране на широки пори коя е най-подходящата процедура? Никога не съм си правила подобни процедури, освен Oxygeneo миналата година 6 процедури, но освен леко освежаване друг ефект не видях. Извинявам се, ако въпросите ми са обсъждани. Благодаря ви предварително 😊

# 448
  • София
Venus viva съм правила на следоперативни белези. Честно казано не мисля,че имаше какъвто и да е ефект. Аз също имам комбинация от петна и белези от пъпки. На мен като лечение ми предлагаха вид лазер,който отпадна,защото имам филъри в лицето, и химически пилинги. За сега не съм правила нищо,защото не мога да жертвам няколко дни възстановяване в къщи.

# 449
Venus viva съм правила на следоперативни белези. Честно казано не мисля,че имаше какъвто и да е ефект. Аз също имам комбинация от петна и белези от пъпки. На мен като лечение ми предлагаха вид лазер,който отпадна,защото имам филъри в лицето, и химически пилинги. За сега не съм правила нищо,защото не мога да жертвам няколко дни възстановяване в къщи.
Много ви благодаря, Вива не сте използвала за петната така ли?
Ще се радвам ако някой има успех, дори и с др процедури.

Общи условия

Активация на акаунт