На море в Турция - тема 69

• 92 077
  • 821
  •   1
Отговори
# 195
Добър ден , началото на октомври ми предстои почивка в Кушадасъ и ме интересува за пътуването до там с кола, ще ми бъде ли необходимо да си купувам стикер или винетка .Интересуваме ме пътят Одрин-Гелиболу-Лапсеки-Айвалък-Измир-Кушадасъ , ако не се качваме на магистрала ,ще е ли необходимо да се взима някакъв стикер или винетка ?
Благодаря предварително !

# 196
След двуомене и четене на отзиви от старите теми запазих Sueno Delux Belek .Надявам се да
останем доволни.
Здравейте  може ли да ми кажете по какъв начин се свързахте с jollytur и сама ли резервирахте или някой Ви съдейства.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 18:17 от bubanka

# 197
  • Sofia
След двуомене и четене на отзиви от старите теми запазих Sueno Delux Belek .Надявам се да
останем доволни.
Здравейте  може ли да ми кажете по какъв начин се свързахте с jollytur и сама ли резервирахте или някой Ви съдейства.
По телефона. Близък,който говори турски ми съдейства. Писах им имейл на английски, но 3 дни никой не ме отрази

# 198
останем доволни.
По телефона. Близък,който говори турски ми съдейства. Писах им имейл на английски, но 3 дни никой не ме отрази
А там цените актуални  ли са бг граждани, или сумите се променят за българи. Аз вече оглеждам пазара за догодина,въпреки че не знам дали ще събера смелост за резервация отсега. Но  сигурно ще са доста по скъпи от тази година

# 199
  • София
Ясно ми е, че почти всички почивате в Турция в хотели, но някой може ли да даде идея как да се справим с телефонните разговори и ползването на нет, когато не сме в хотел?
Да разчитаме на плановете, които предлагат нашите мобилни оператори или да търсим вариант на място?
И на двамата ще ни се наложи да работим по малко дистанционно и се чудя кой е най-добрият вариант.

# 200
  • Sofia
Змия, А1 имат много хубав пакет за Турция - Travel unlimited (2,99 лв/ден за физически и 3,99 лв за юридически лица), с включени минути и интернет. Ползвам го всеки път когато сме на почивка и съм много доволна.

# 201
Аз също активирам добавката от А1 при пътуване.

# 202
  • Русе
Змия, А1 имат много хубав пакет за Турция - Travel unlimited (2,99 лв/ден за физически и 3,99 лв за юридически лица), с включени минути и интернет. Ползвам го всеки път когато сме на почивка и съм много доволна.
3,99 лв, но има такса активация Личните ни телефони са към корпоративна група. 8 лв ми е таксата за активиране. ММ също има активиран такъв тарифен план на служебния си телефон и при него е 8 лв таксата.

# 203
  • Sofia
И ние ползваме  А1
Ели,не мога да разбера въпроса ти.Как дали са актуални цените за българи?

# 204
И ние ползваме  А1
Ели,не мога да разбера въпроса ти.Как дали са актуални цените за българи?
Този път сме в Турция за 10 дни и понеже първо бяхме в апартамент от airbnb, а и после ходихме по Ликийския път, нет ми трябваше за контакт и навигация. Тук сим картите са по-скъпи, но няма как, сега поне лирата е ниска. Взехме туристически пакет от Turkcell за 230 лири, 25 гб нет, 200 мин към местни оператори и не знам си колко смс. Тъпото при всички местни карти е, че кредитът трае месец, а след 3 месеца картата изгаря. А аз си ходя тук или поне имам желание да ходя.

За Змия... много ме впечатли каньон Saklikent.

Изоставеното гръцко село със 700 къщи Kayakoy

Инак плажове бол
Градският в Олюдениз, има хора, но не навсякъде

Утре се връщаме в Истанбул, а оттам вкъщи - мъкаааа. Тук е лято още.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 08:17 от Розова маслинка

# 205
  • София
Много ви благодаря, златни сте.
Ние сме на Теленор, но ще проверя дали мога да си взема предплатени карти на А1, към които да активирам въпросния пакет.

Теленор ми предлагат също вариант, но не ми върши работа - 30 лв на седмица, но дава само 600 МБ за седемте дни.

Вариантът с карта от Turcell също е добър.

Маслинке, ММ вече бе набелязал някои от местата, другите ги включихме в списъка. Да видим какво ще успеем да видим.

Тръгваме в сряда вечерта, чакат ни 18 дни в напълно нова държава. Досега сме били само в Истанбул.

# 206
На предплатена карта надали ще стане. Ако имате вариант с Виваком - ММ активира някаква добавка, при която се плаща еднократно 6лв+6лв за всеки ден, в който е ползван пакета. Той включва 200 МВ, минутите и смс не си спомням точно, но са доста. Всичко това - само за деня, остатък не се прехвърля. Т. Е ако реализира дори само един разговор, тези 6 лв стават платим и, без значение дали ползваш и останалите вкл. минути и МВ за деня. На следващия ден ако не ползваш нищо - не плащаш. Дано стана ясно и е от полза за някой.
Само Теленор се излагат и нямат хубав пакет за Турция.

# 207
Здравейте!
Излязоха оферти за НГ. Хем ми се пътува, хем се страхувам, че ще има нови мерки и проблеми. Засега само разглеждам и реших да питам тук - посрещали ли сте НГ в някой от хубавите анталийски хотели? Ясно, че времето ще е студено, затова единственото ми условие е да има голям, топъл вътрешен басейн.
Искам да си набележа няколко и при добро развитие на събитията да резервирам.... евентуално.
Благодаря! 🌷

# 208
  • Пловдив
Розова маслинке, може ли подробности - маршрут, настаняване.... Абе всичко +снимки Simple Smile

# 209
  • Sofia
За предплатен нет сравнете оферти на няколко оператори. Приятели купиха сим карта от Тюрксел, после видяха по-изгодни.
Следващото е от сайта на Vodafone, без да съм го проверявала детайлно:
Pick-up your prepaid line in seconds with Vodafone Click & Collect service!
Fill out your info here and with just a few clicks, your prepaid line will be waiting you in Vodafone Shops (incl. airport shops)! After activating your SIM Card, you can buy your exclusive Tourist Pack with 20 GB internet, 750 minutes and 1000 SMS, valid for 28 days.
Tourist Exclusive Pack
40 TL
20GB
This pack is valid for 28 days
750 Min.
1000 SMS

Общи условия

Активация на акаунт