На море в Турция - тема 69

• 92 973
  • 821
  •   1
Отговори
# 315
Змия,  благодаря! И ние обожаваме соло обиколки,  но с колата. Караваната седи на Каваци, пази първата линия. Но ... живот и здраве,  ще се пуснем натам, а що се отнася до мръсотията, то и аз се чудя - от една страна култ към миене, чистота, преди молитва и пр. миене,  а от друга - потресаващи гледки. В Инеада на  плажа не може да се стъпи от боклуци, а те са се разпънали, че и на пикник.

# 316
  • варна
Аз гледах цените за сезон 2021, но ми се струват доста по скъпи, дори Септември за хотели който тази година бяха по 1400 лв, сега трябва да платим по 2100, да не говорим за  началото на Юли, Август. Сериозно увеличение.

И на мен ми направи впечатление, че са се вдигнали. Харесала съм си Вог за другото лято, но няма оферти още за него. Ще се радвам ако някой вече ходил там сподели с коя агенция е ходил, кой месец и ако може на каква цена, че не мога да намеря никъде цени и да се ориентирам колко приблизително ще ми струва.

# 317
Змия, сърдечно благодаря! Това е много важна информация за мен.

# 318
Къде гледате за оферти за лято 2021?

# 319
тази година трябваше да сме във Вог, но поради независещи от нас причини го отложихме за 2021--но дори и когато го запазвахме 2019г цената му беше 3000лв/8 нощувки -незнам къде ги гледате тези цени 1400лв.

# 320
тази година трябваше да сме във Вог, но поради независещи от нас причини го отложихме за 2021--но дори и когато го запазвахме 2019г цената му беше 3000лв/8 нощувки -незнам къде ги гледате тези цени 1400лв.
Е Аз нямам впедвид Вог, цените ги гледах Септември за периода от 15. 09 натам основно за Кушадасъ 7 нощувки , собствен транспорт, но сега гледам че трябва да се плати повече и за този период.  Но каквото такова. Имаше куп оферти  навсякъде по Интернет.

# 321
  • Варна
ами то като минете границата ни посока изток истински чисто става след много хиляди километра - чак в Япония .Европейските , канадските , скандинавските (към европейските могат да се включат австралииските и новозаландските щото те са британски ) разбирания за чистота доста се различават от ориенталските , азиатските , южноамериканските..........А турските курорти са по чистички от останалото щото са строени по германски стандарти с пари на ТУИ , Некерман  и в началото основно за германци.

# 322
  • с трима мъже :)
Момичета, я да се прослушаме Simple Smile

Стига с тая Турция 2020. Хората вече броят дните до Коледа Simple Smile
Давайте да говорим да Турция 2021. Излязоха ли някъде цени за лято 2021?

# 323
  • Русе
Е Аз нямам впедвид Вог, цените ги гледах Септември за периода от 15. 09 натам основно за Кушадасъ 7 нощувки , собствен транспорт, но сега гледам че трябва да се плати повече и за този период.  Но каквото такова. Имаше куп оферти  навсякъде по Интернет.
Ее,че то и в Кушадасъ, където сме ходили са по 3000 лв. цените.

# 324
galaBG, аз гледам цените за 2021г за Анталия на сайта на Тез тур. За нашия хотел от тази година, цената за същия период на 2021г в момента е към 150е по-висока. Видях че  отново са предвидени полети освен в петък, и за сряда и неделя. Така може да се избира почивка и за по-малко и за повече от 7 нощувки. Ние предпочитаме 9.

# 325
Здравейте. Паспорта ми изтича на 19.11.2020 год. Ако тази събота пътуваме за Одрин ще има ли проблем на границата според вас? Благодаря предварително!

# 326
  • ВАРНА
Никакъв проблем нямате да пътувате до датата на изтичане на паспорта.  
Никой не може да ви спре още преди да е изтекъл срока му на валидност!

ЕДИТ 12.20 ч. - Би ти ви новините обедна емисия:
 Гласуваха в Народното събрание удължаване на срока на валидност на всички документи за самоличност и шоф.книжки  автоматично до 31 януари 2021 година!

Личните карти и шоф.книжки са съгласувани с председателя на ЕС  Урсула Фон дер Лаен да важат до 31 януари навсякъде в ЕС и Шенген на българските граждани!

Предстооят разговори до дни със съседките извън ЕС - Македония - Сърбия и Турция да важат и междунарадните паспорти до 31 януари.  
 Ще има яснота в началото на следващата седмица за Турция дали ще важи автоматичното удължаване до 31 януари!
https://btvnovinite.bg/bulgaria/zaradi-koronavirusa-udalzhavat-i … e-tri-meseca.html

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 13:06 от Варненец

# 327

Гласуваха в Народното събрание удължаване на срока на валидност на всички документи за самоличност и шоф.книжки  автоматично до 31 януари 2021 година!

Да де, ама в предпоследното /вече/ изменение за давността на личните документи беше, че се удължава валидността на тези, които изтичат до 31.10.20 със шест месеца. 
С това ново /поредно/ "удължаване" всъщност се скъсява срока...

# 328
  • ВАРНА
Срокът на валидност на изтичащите до 31 октомври лични документи и шофьорски книжки от днес е удължен от 31 октомври на 31 януари 2021 г.

Не виждам кое му е скъсеното? 

Тези които им изтичаха ноември документите - трябваше да се редят на опашки до 31 октомври и да подадат преди 1 ноември иначе глоба! ...от днес  имат удължен с три месеца срок до 31 януари.   
Вече дишаме по спокойно с изтичащи ноември документи - може и на 15-20 януари да подадем документите за подновяване.

# 329
  • София
С приятели щяхме да ходим уикенда до Одрин, днес обаче видяха, че на мъжът паспорта изтекъл преди месец.... само момичето ще идва сега.. Дали може и той като вече е изтекъл срокът??

Общи условия

Активация на акаунт