На море в Турция - тема 69

• 93 317
  • 821
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Чефи, супер!
Много се радвам, че си успяла да  резервираш Амара Престиж. Като за първо море в Турция ти е добър избора Simple Smile
В края на май е хубаво времето. И водата в басейните ще е вече топла. Ако нямаш концепцията на хотела, мога да ти я пратя!
Ще чакаме с нетърпение отзивите ти за почивката и пътуването Ви до Памукале и Истанбул.
Може да се окаже , че горе долу по едно и също време ще бъдем в Истанбул, ние ще останем там четири дни преди да отлетим за Анталия Simple Smile

# 601
  • Бургас / UK
Роже, ще съм ти Благодарна за концепцията 😊
Непременно ще пиша за хотела, но като за първи път, незнам доколко ще съм субективна в оценката си... Приятелят ми е почивал в Лонисера преди 2 години, та той , поне, ще има някаква база за сравнение. За себе си знам, че ще ми хареса 😁 Само  с 5 нощувки  ще сме, но аз мн не обичам да се застоявам на едно място и за това реших по-малко, за да е по- хубаво...После и в Памуккале и Истанбул , та ще стане хубава почивка .

# 602
  • София
Чефи, прати ми на лични емейла си, защото концепцията е в ПДФ формат и тук не мога да я кача

# 603
Амара Пресниж Елит в Кемер е на много сносни цени и в Jolly tour Wink

Роже, от къде мога да намеря концепцията за тази година и на други хотели?

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 20:54 от Viliianka

# 604
  • Стара Загора

Направо си е за без пари, 96лв. за нощувка на човек в края на май, с право на анулиране 3 дни преди датата.

# 605

Направо си е за без пари, 96лв. за нощувка на човек в края на май, с право на анулиране 3 дни преди датата.

Еми да, за това подсказвам  ☺
В този сайт има някои хотели, които са на много ниска цена в сравнение с БГ агенциите, но има и такива хотели, които се предлага по-скъпо от родните тур. агенции

# 606

Цената е добра, ама как е времето по това време, предполагам ще е топло, но басейните ще са студени.

# 607
  • София

Viliianka, да, в турската Jolly tour са ниски цените за Амара, но за сравнение:
В Дестиния и към този час / преди малко проверих/ една и съща стая / стандартна със страничен изглед море/ в Амара е с  50лв.  на ден по-евтина отколкото при Jolly tour / а  стандартна стая е още по-евтина, Jolly tour не я предлагат/.
Което за 10 дни си е 500лв. /респективно, за стандартна стая 700 по-малко/. Ами сума си е ...
И то при платени само 5% при резервацията.  Другото предимство е, че при Дестиния нямаш минимален брой нощувки / може и 1/, докато при Jolly tour са 4.
Казвам всички тези неща, не за да рекламирам Дестиния или да отричам Jolly tour / резервирал съм и през двете агенции, и нямам никакви оплаквания от тях, напротив/ , а за да изберете най-добрия и изгоден вариант за Вас.
Концепциите ги търся на две места. Или в самите хотели / в сайта им, или им пиша да ми ги изпратят/, или в Гугъл.
Ако те интересуват някои и не ги намираш, ако ги имам мога да ти ги пратя на емейл.

# 608
Роже, ще чакам с нетърпение обективният ти и увлекателен разказ за Амара. Интересен и бюджетен хотел е, поне този сезон. Миналата година пропуснахме почивка в Анталия и решихме да се поглезим тази година със Суено Делукс, а и ще сме с бебе и ще са ни в полза всякакви удобства.
Ако ти имаш възможност  и намериш концепцията за Суено Делукс, ще съм много благодарна. Пиша ти на ЛС имейла ми.

# 609
  • София
Viliianka, на Суено имам за 2020год., новата още не са я пуснали. Да ти изпратя ли тази?

# 610
  • Германия
Роже, ще чакам с нетърпение обективният ти и увлекателен разказ за Амара. Интересен и бюджетен хотел е, поне този сезон. Миналата година пропуснахме почивка в Анталия и решихме да се поглезим тази година със Суено Делукс, а и ще сме с бебе и ще са ни в полза всякакви удобства.
Ако ти имаш възможност  и намериш концепцията за Суено Делукс, ще съм много благодарна. Пиша ти на ЛС имейла ми.
Страхотен избор, топ хотел. Аз съм била в Суено Сиде, няма място за сравнение с Делукса 👍😊

# 611
Viliianka, на Суено имам за 2020год., новата още не са я пуснали. Да ти изпратя ли тази?

Да, моля! Едва  ли ще е много различна 2021г?

# 612
Здравейте, може ли да споделите впечатления за Lonicera Resort & Spa Hotel-Алания, с две деца сме на 9 и 14г., интересуват  ме басейните, плажа, пързалките, храната. Благодаря предварително!

# 613
  • Стара Загора
Здравейте, може ли да споделите впечатления за Lonicera Resort & Spa Hotel-Алания, с две деца сме на 9 и 14г., интересуват  ме басейните, плажа, пързалките, храната. Благодаря предварително!

Здравейте, в тази тема на стр.7, мнение 101 е мое за почивката ни в Лонисера. Може да го прочетете. По-надолу има още малко писано за хотела сравнен с Ефталиите.

# 614

Здравейте, в тази тема на стр.7, мнение 101 е мое за почивката ни в Лонисера. Може да го прочетете. По-надолу има още малко писано за хотела сравнен с Ефталиите.
Много благодаря, беше ми много полезен!

Общи условия

Активация на акаунт