Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 63

• 35 951
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Все пак, очаквам да е грешка.

# 496
И калция ми отново е завишен 😀 ох не..стария филм..🤦‍♀️🤷‍♀️

# 497
Повтори го в свястна лаборатория

# 498
И аз предполагам е грешка, най-вероятно е 5

Иначе В12 ти е нисък

# 499
Това са на мъжа.. Какво мислите.. Confused

# 500
Няма такава глюкоза 0,05. Грешка е 100%

# 501
  • Столичанин ама не в повече :D
Момичета, може ли коментар за изследванията ми? Какво ще кажете и за витамините.. правим опити за бебе..

Б12 и д са ниски, вдигни б12 над 330 и д над 100, фолиевата също е добре да се вдигне над 20, Фт3 е нисък трябва и там да обърнеш внимание, при мъжа ти щитовидните са ок, обаче тея референтни граници на тестостерона ме объркват, защото самия тестостерон като стойност е перфектен, обаче съпоставен към тези референтни граници е много странен.

# 502
Благодаря за коментарите. Какво да го правя този фт3? 🤷‍♀️

# 503
Благодаря за коментарите. Какво да го правя този фт3? 🤷‍♀️

Не помня ти на  хормон ли си? Ако да, вдигни още малко дозата Т4 има накъде да се вдига едва 16 е при горна граница 22. Като се вдигне той  следователно и Т3 ще се повиши.

Иначе попълването на дефицитите - В12 и Д също ще спомогне за по-добрата работа на жлезата

# 504
На хормон съм.. след промяната в състава на еутирокса, вече една година не мога да си вкарам хормоните в оптималните стойности.
Глюкозата ми е 4.5, а на мъжа при тестостерона референтните стойности са били объркани 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Без коментар.
Благодаря отново за помощта. Добре, че сте вие 💐

# 505
Много грешки при изследванията... Bowtie

# 506
Здравейте отново,
Днес бях на преглед при Маринчев в МЦ АмериМед. Потвърди диагнозата за Хашимото.
Другата седмица ще пусна изследванията, които назначи - МАТ, ТАТ, FT 3, FT4,  TSH, Prolactin.
И след това ще отида пак, за види резултатите и съответно да изпише лечение.
Но в амбулаторния лист, като се прибрах видях, че в графата за придружаващи заболявания е писал Хиперпролактинемия. В кабинета нищо не ми спомена за това. Трябва ли да се притеснявам ?

# 507
Ще плащаш ли изследванията или си по  фонд, понякога се пише някаква определена диагноза, за да мине дадено изследване пред фонда/касата.

# 508
През фонд ще минат.

# 509
Е заради това е.
После може да го коментирш с него все пак.

Общи условия

Активация на акаунт