Управление на триколка Lorelli Jet.

• 801
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, подариха ни триколка Lorelli Jet и се чудя дали аз нещо не разбирам как да я подкарам. Гледам, че повечето триколки се управляват чрез дръжката от родителя. Нашата няма такава опция (дръжката е като на количка). И проблема идва в това, че кормилото (което е заключено за управление от детето) няма опция да се застопори в една посока и когато я бутам остава изкривено за завой и не мога да го управлявам. Дали някой от вас има този модел и как се справяте с управлението?

# 1
# 2
Гледала съм това видео и определено не ми става ясно как предната гума задържа позиция направо. Предната гума постоянно се обръща в позиция завой. Не мога да я бутам, тъй като постоянно завива. Единствените настройки са за кормилото, т.е. заключване на самото кормило без това да влияе на посоката на гумата и заключване на педалите. Не виждам да има някаква настройка за позицията (посоката) на самата гума.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 17:22 от Usagisan

# 3
  • Велико Търново
Възможно ли е да има дефект? Вижте в магазина от който е закупена. Случвало ми се е например на лорели да купя преграда за легло, която я последствие се оказа с фабричен дефект

# 4
И аз съм си го мислила, но не знаем откъде е купена, а и в момента няма как да питам? Надявах се да има някой, който е ползвал този модел и да сподели дали среща същите трудности.

Общи условия

Активация на акаунт