"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 231
  • 727
  •   1
Отговори
# 630

Като го плюят Джан, какво? Ще спре да е актьор и ще стане зидар? Айде, моля ти се. Следващ сценарий, следващ филм и пак същата песен. Човекът си прави гастролите. Знае , че е харесван навън и му е през еди къде си, че някой гледайки го , не искал да го гледа.
За да коментират, значи са гледали. Рейтинг са му направили. Лошо няма Simple Smile

Нещата не са никак толкова прости ,нито са за подценяване.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 13:45 от nikolexa

# 631

В своя защита ще кажа, че аз не искам да ги мисля тези комикси, но Джановите снимки ме провокират Joy Виня Джан!

Добро ви утро, рано, рано! Blush

# 632
Ели, какво излиза, че Джан е твоят муз...

# 633

Като го плюят Джан, какво? Ще спре да е актьор и ще стане зидар? Айде, моля ти се. Следващ сценарий, следващ филм и пак същата песен. Човекът си прави гастролите. Знае , че е харесван навън и му е през еди къде си, че някой гледайки го , не искал да го гледа.
За да коментират, значи са гледали. Рейтинг са му направили. Лошо няма Simple Smile

Нещата не са никак толкова прости нито са за подценяване.
Факт. Не съм срещала толкова противоречива кариера. От една страна в чужбина супер успешен, обаюе в собствената си страна - недолюбван. И какво толкова ги подразни, четох му вчера интервютата в Хелоу и да ви кажа освен един умен, интелигентен и аналитичен мъж друго не видях. Той си казва нещата в прав текст, няма шикалкавене, и казва истината и за себе си, и за кариерата си, и за шоубизнеса като цяло.
Колкото до изказванията му, въз основа на които толкова го бичуват турците - мисля си, че тогава при него се е натрупала преумора, вълнение и честно казано и в личния си живот явно е преживявал криза след раздялата с Демет. Казал някакви неща, извадени от контекст. Които са верни. Ех, не им понесе истината на съседите.
Което е лошо, защото ако там не го харесват, няма да го взимат в сериали. Бизнесът в турция все още се върти предимно около тяхната публика, защото главно от това печелят. Дали и доколко ще им позволят, а и Джан ще иска да работи на интернет платформи, зависи и от политиката им на цензура. Нещата наистина не са никак прости и за подценяване. Сигурна съм и че рекламодателите като Тюдорс са го наели с идеята да представя техните продукти, което значи, че трябва да се явява на снимки с тях и на обществени събития. Как ще стане, ако не снима сериал.
Мен наистина ме притеснява рейтинга и не мога да го мисля. Дълбоко оценявам положителната настройка на съфорумците, прекрасни сте, но аз се притеснявам именно защото толкова харесвам Джан и му желая най-доброто. Да ти спрат сериала на 15 серия не е никак хубаво, и той досега е нямал такъв провал. А сега уж точно като е популярен не би трябвало и да има.

# 634

Станала съм рано... не за друго.. ами чакам рекламата на Тудорс Joy

Ели е офлайн... май е хванала пътя вдясно... Grinning

# 635
Водих детето на ясла! Извън амплоато ми на загоряла фенка, отвреме на време се грижа и за семейството си Joy Но само от време на време!  Joy

Джан и гаждето му (която и да е тя - Гроздето, Еджето, Йозгето...) гледат рекламата на Tudors за първи път

# 636
Добро утроо! Hug Flowers Hibiscus

Сутринта имах много отговори за изчитане! Wink Благодаря ви за всички нови снимки и инфото от ФБ.Flowers BouquetСтрахотни са нашите момичета! Hands Plus1

Мари HugHug,ние пускаме каквото излезе и за Демет, и ДЕК.Така,че тогава можеш да се включиш. Wink

Приятна сряда в очакване на рекламата с Джан! WinkTwo Hearts

ПП докато пиша наизскочиха още отговори....Wink

# 637
Хайде да излиза тази реклама вече..не че много бързам!
Да ме зарибяват, ако ще ме зарибяват.. и да ходя да купувам подаръци за ММ.. да върви търговията!

Улиците на Истанбул ще бъдат по- красиви с билбордовете..с лика на единствения и неповторим Джан Яман.. Да внимават кадъните къде гледат и стъпват, да няма после.. ти ли ме бутна или сама паднах... Grinning

Билбордове  Джан  Яман TUDORS Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 10:11 от grozdence.

# 638
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аферим! Сутрин сте със свежи мозъци и бълвате почти невинни шеги и закачки Wink.
Обаче вечер ви захваща мократа страна на Джаноманията и направо криввате от правия път. Joy

Чудни билбордове, чудни! Heart Eyes
Да залеят цялата страна, дано!

В близките 2-3 серии ни предстои да видим как Йози ще е подложен на изпитанието във връзката им да избира между Езги и бизнеса си. Убедена съм, че сценаристките няма да пропуснат да направят и 2-3 серии с аналогично изпитание и за Езги. Толга едва ли ще изпусне възможността да се опита да нарани Йози и в личния му живот. Очаквам да манипулира и притиска Езги, така че тя да се пробва сама да спасява Йози и Ла Габбиа. Т.е. съща Санем продаваща парфюма си на италианеца. Йози съответно ще се почувства предаден и ще имаме още 1-2 серии за изясняване на случилото се и на отношенията им. Като сложим и майките, и втория план от двойките, има мегдан за сценария. Та ... не мисля, че епизодите ще са под 20. Дано наистина заради идиотската им рейтингова система не пришпорят всичко към бърз край.

# 639
Силно се надявам, че Езги няма да се жертва за доброто на Ла Габбия. Не ми изглежда да е толкоз лесно манипулируема. Ако беше така, щеше да остане на рд-то и да прави евала на Сердар. А и нали си обещаха с Йози да не се лъжат, дано! Как се ядосах на Санем зарадит тоя парфюм. Ще се изтърка вече тази песен, ако и тук го похванат.

# 640
Чудни билбордове, чудни! Heart Eyes
Да залеят цялата страна, дано!
Недей така..  че на хейтърите ще им избоде очите.. Малее да се пукнат от завист дано! Grinning

И какъвто е дребен и набит (така го бяха оприличили Joy ).. те взели да го снимат и  в реклами, че и по- билбордове го слагат! Grinning
Не стига, че и актьорската му кариера отива по дяволите (заради рейтинга), ами, сега и на модел тръгнал да се прави, какъвто е несъразмерен! Grinning

Кадъните ей така ще са... пред билбордовете Grinning ще хвърчат забрадки във всички посоки Grinning

===================
Нова Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 11:48 от grozdence.

# 641
Йозге е просто съвършена. 🥰

# 642
Нови снимки от епизод 12 и Озет.
След като научава, че Толга е шеф на Езги, Йозгюр се побърква. Езги незабавно напуска. Но на Толга няма да му е удобно, докато не получи La Gabbia, той вече е направил планове да постави Езги в трудна ситуация с подкрепата на Гизем.
Превод с гугъл транслейт..

# 643
Привет обедно! Hug

Гроздето Hug е пуснала част от новите снимки за 12 еп.и от озета.

Ето още от сайта на Фокс тв.

и целия озет на турски ез.
Скрит текст:
12. Bölüm Özeti

Tolga’nın Ezgi’nin patronu olduğunu öğrenen Özgür deliye döner. Ezgi hemen işi bırakır. Ama Tolga La Gabbia’yı alana kadar rahat etmeyecektir, Gizem’in de desteğiyle Ezgi’yi zor durumda bırakmak için çoktan planlarını yapmıştır. Özgür’ün Ezgi’ye olan zaafından faydalanır. Söz konusu Ezgi olunca, Tolga’nın istekleri karşısında Özgür için karar vermek daha da zorlaşır. Bu arada Özgür bir yandan yeni mekanla ilgilenir ve oranın açılışını yapar. Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur.

Bay Yanlış yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

Резюме на епизод 12

След като научава, че Толга е шеф на Езги, Йозгюр се побърква. Езги незабавно напуска. Но на Толга няма да му е удобно, докато не получи La Gabbia, той вече е направил планове да постави Езги в трудна ситуация с подкрепата на Гизем. Той се възползва от слабостта на Йозгюр към Езги. Когато става въпрос за Езги, за Йозгюр става по-трудно да вземе решение срещу исканията на Толга. Междувременно Йозгюр се занимава с новото пространство и отваря заведението. Срещу всички трудности най-важното за Йозгюр и Езги е любовта им един към друг. Но Толга и Сердар нямат намерение да ги оставят на мира.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 12:30 от Zlatina3

# 644
Йози е пред много труден избор. Струва ми се, че ще даде La Gabbia, но не ми се иска Езги да усети това негово колебание, защото ще бъде съкрушена, а и каквато е жертвоготовна ще ина да го убеждава, че заведението е по-важно...

Общи условия

Активация на акаунт