РУСЕнски театралки- интелектуалки

• 13 757
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
Още веднъж честити ви ходещи /бягащи може би/ крачета. Дано да е безаварийно макар че без падане няма да мине, не се притеснявай от това Ивка така се расте Wink... ти поне знаеш Виктор откакто опознава света кво чудо е  Crazy..
лили_крис маята педиатърка е Неделчева, засега нямам никакви забележки и доколкото знам от други мами избягва да изписва антибиотици. Добри отзиви има и за Новакова но тя май не работи по ЗК
по късдно ще гласувам за момиченцата, че нета ми е бавен нещо Rolling Eyes

# 151
Здравейте, момичета! Спешно ми трябват координати на добър педиатър, защото мойто дребосъче много боледува напоследък, а нашата лекарка нещо не може да се справи... Само с антибиотици се тъпчем, а няколко дена след като ги спрем пак вдига температура Sad Много ви благодаря предварително!

0887714291 Новакова

# 152
честито за `бягащите крачета` smile3539 на влади! преди малко ги видях. ами,... ходи си детето - ходи не, ами направо тича. разбрах че ивка умее да прави пита (мъжът й я похвали bowuu), така че скоро ще разберем какво е хванала влади на прощъпулника.

eli_dechkin welcome!

# 153
  • Русе
Верги, как се справяте с яслата- здрави ли сте, плачете ли много?

# 154
  • Варна
Иве, честити ходещи крачета на Владето. Видя ли, напразно се притесняваше.  bouquet
Честити първи стъпки и на другото проходило детенце.  bouquet

# 155
Благодаря, засега добре се справяме. Simple Smile

честито за `бягащите крачета` smile3539 на влади! преди малко ги видях. ами,... ходи си детето - ходи не, ами направо тича. разбрах че ивка умее да прави пита (мъжът й я похвали bowuu), така че скоро ще разберем какво е хванала влади на прощъпулника.
Имам един много "успешен" опит.   chef  Забравих да сложа вода/мляко в питата и тя стана една малка. След като я сложих да се пече се сетих, но... късно. Свекърът ми много я хареса. Joy Joy Joy Надявам се, че следващия ми опит ще бъде по-добър. Казвайте какви предмети се слагат на прощъпулника.

# 156
Надявам се, че следващия ми опит ще бъде по-добър. Казвайте какви предмети се слагат на прощъпулника.
Ееее, хайде честити крачета на Влади Grinning

Аз се сещам сега за: ножица(някаква пластмасова ако имаш), книга, портмоне(СЛОЖИ ПО-ШАРЕНО Wink), аз вместо лекарски слушалки, сложих термометър, щото решихме че спринцовката клони повече към наркоман Sick - Викториа него хвана. Черпак също се слага. За друго май не се сещма вмомента. newsm78 Та за каквито професии искаш - такива неща слагаш.

ножица - фризьорка bowuu
черпак - готвачка  chef
портмоне - бизнес дама Joy
лекарски слушалки/термометър - лекар
книга - учен

# 157
Надявам се, че следващия ми опит ще бъде по-добър. Казвайте какви предмети се слагат на прощъпулника.
ножица - фризьорка bowuu
черпак - готвачка  chef
портмоне - бизнес дама Joy
лекарски слушалки/термометър - лекар
книга - учен

.... фотоапарат, нещо музикално ....

ивке, мъжът ти как ме е метнал на черешата! Flutter бравос!

# 158
помичета посъветвайте ме от кой магазин да си купим не много скъпо столче за хранене.имаме поръчка от баба и дядо за димитров ден да изберем на момата.
разглеждах из темите ама 150 лв са ми много а повечето са такива.
благодаря предварително  bouquet

Ами най-евтиното /а е доста добро/ е в Щъркела. Аз те съветвам направо там да отидеш - имат най-голямо разнообразие и на всякакви цени. Ако искаш Чико /120-150 лв./ отиди на Мимото под Гарата. Ако искаш дървено /тип маса столче в последствие/ има на далисимото. Надявам се да ти свши работа инфото.

# 159
помичета посъветвайте ме от кой магазин да си купим не много скъпо столче за хранене.имаме поръчка от баба и дядо за димитров ден да изберем на момата.

Това столче златно бе!!!! Ние взехме на Йоанка за 75лв, Бертони - много съм доволна  Peace http://www.bgphoto.net/photos/2589/o632881217725000000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2589/o632881217962968750.JPG
Има ги по всички магазини за дет. стоки. Ние го взехме от новия магазин на Борците "БЕБЕ" (той вече не е нов, ама...)

Ивка, айде честито на Влади! Не й трепери много - ще свикне така! И като падне не изпадай в паника, за да не я наплашиш. Никога не съм реагирала на падане на Йоанка и тя си пада, става ... удря се и НИЩО (слава Богу не е плашлива). Ами в Русе се жениха сестра ми, в 11.30ч на 17.09 се разписаха (или май беше по-рано ......). По-рано беше - ние с мъжот се разписвахме в 11,30 (ама друга дата де). А на 20.09 се венчаха в Света троица и след това в Космос (до гарата) пихме и се веселихме Simple Smile)))))))  Hug

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 12:11 от benip

# 160
В момента в ТСМ - Мототехника има столчета по 35 лв. Аз много ги харесвам, защото могат да се ползват от 9 м. до поне 6 години /на степени са/
ама как го обясних....

а намерих и картинка

http://www.atrakcion.com/catalog/product_info.php/cPath/31_58/products_id/164

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 15:36 от Мам-Ам

# 161

Ако не държиш да е ново, виж тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=129636.msg2420506#msg2420506

Ако някой се интересува от бебешко кошче - също

# 162
Една от русенските мами днес има РД - gery-dobreva

Честит Рожден ден! Много щастие, здраве и едно послушно детенце (може и повече)   bouquet  bouquet  bouquet

# 163
  • Ruse
мацки я кажете скоро някой купувал ли си е килим или мокет?обиколих града но нищо не ме впи4атли.я кажете някое и друго магазин4е с хубави килими 4е ми е спешно да си купя 4е бебата все по пло4ките седи Confused
бенип скоро Йоанка ще става на две годинки-ще купонявате ли Mr. Green

# 164
  • Русе
Мили мами,кажете къде в района на Старата поща има детска кухня? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт