Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 714
  • 786
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз съм левскарка, но такива като Дана и Тити излагат отбора. Ще я видим Дана, но засега съм я срещала само в негативни ситуации. И от визитката не ми направи добро впечатление, надявам се да ме опровергае.

# 226
  • Sunshine state
Скандалджийка е, личи си. 🤣

# 227
На мен ми харесаха как са подбрали участниците. Някак си са разнородни. Не им запомних имената. Знам само шеф Кустев и то от Мастършеф. Допадна ми много адвокатката. Лара Крофт според мен се направи на слаба и уж с травма.
Арената не ми допадна. Казвали са И и А, че снимат по няколко часа, а сега ще трябва да са прави(минимум е 3 часа), отделно отгоре играта се вижда по друг начин, спрямо това са ти е на нивото на очите.
Харесаха ми новите игри. Имаше нужда от раздвижване. Хареса ми, че ще градят толкова много, за разлика от предходният сезон.

# 228
Знаех си, че това е Габриела на Мартинов. Не я харесвам.

# 229
С коя модна марка се занимава Габриела 🤔

# 230
  • Sofia
С коя модна марка се занимава Габриела 🤔
Anabel Arto бельо. Защо не я харесвате,заради бащата ли? Според мен е доста по-добра и възпитана от много други.Такива като Дана са за пълнеж.

# 231
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И какво като е дъщеря на някой си? То тя да беше единствената с връзки..Още повече си мисля,че момичето има подготовка и е за точно този тип предавания.

Игрите били по-НИСКОБЮДЖЕТНИ от фермата?
Шегуваш ли се? Laughing Само като започнем от наградата(200 бона),която е двойно повече от на фермата,като стигнем до луксозни вили под наем месеци наред(миналата година така беше),екип,машини,водещи...
Как не ги е срам тези от фермата да раздават още жълти стотинки на хората,100 000 беше и преди 5г.

И на мен ми е чудно как така нямаш заделени пари поне за 5-6м да изкараш без работа и приходи,ама хора разни.От моята камбанарии звучи несериозно.

# 232
Аз лично Габриела не я харесвам от самото и участие в Сървайвър.Няма нищо общо с това кой е баща и,него всъщност го харесвам и гледах с удоволствие неговия сезон.
Не правя паралел между двете предавания,всяко си има фенове.

# 233
  • вкъщи
Ще гледам с огромен интерес. Познавам Милена от години, изключителна жена е. Рядко срещано съчетание между интелект, воля, сила и женственост. Дама от класа е.

# 234
  • Другата България
И какво като е дъщеря на някой си? То тя да беше единствената с връзки..Още повече си мисля,че момичето има подготовка и е за точно този тип предавания.
Нищо. Написали сме защо това не ни допада, и именно, че тя не е единствената с връзки.
Самата Габи всъщност може да се окаже много приятен човек и достоен състезател. В "Сървайвър" не я харесах много, и не заради баща ѝ.
Игрите били по-НИСКОБЮДЖЕТНИ от фермата?
Шегуваш ли се? Laughing Само като започнем от наградата(200 бона),която е двойно повече от на фермата,като стигнем до луксозни вили под наем месеци наред(миналата година така беше),екип,машини,водещи...
Как не ги е срам тези от фермата да раздават още жълти стотинки на хората,100 000 беше и преди 5г.
Не, не се шегува.
Наградата в "Игри на волята" вече е 100000 лева. Миналата година победителят се излъчи с СМС-и, тази УЖ няма да е така. И наградата е 100К.
Относно лукса, ето го
https://www.instagram.com/p/CDFIkvRJm9P/
Месеците всъщност са два, два и половина. Екип и машини, като и тук, във "Фермата".
Поне според мен бюджетът е сходен като размер.
И на мен ми е чудно как така нямаш заделени пари поне за 5-6м да изкараш без работа и приходи,ама хора разни.От моята камбанарии звучи несериозно.
Разни хора, разни идеали, разни приоритети, разни животи.
И най-вече, разни камбанарии.

# 235
А бюджета до каква степен играе роля (освен ако не е 1:100?)

Не са ли важни добрият каст и хората зад кадър?

Отделно, дните им минават по различен начин.

То, сигурно Иван е набутал жена си да го играе психоложка и тя "хапва" едни Х хилядарки от бюджета, без образование и познания по темата.

Извинявам се за оффтопика, причиняващ неудобство на старите потребители, аз обаче за първи път ще гледам нещо различно от ВБ, за това ми е интересно.

# 236
  • Другата България
Аз отговорих на потребителката относно това, че наградата е със сто хилки отгоре и някакъв суперлукс месеци наред. Понеже миналата година следих формата отвътре и мога да пиша много за него, но не е тук мястото.
Та совите не са това, което са, затова го написах, а не, че ролята на бюджета е най-важна.
Но е важна, да.

# 237
Не харесвам Габриела и сестра и от Сървайвър, баща им обаче- да.

# 238
  • Другата България
Ще гледам с огромен интерес. Познавам Милена от години, изключителна жена е. Рядко срещано съчетание между интелект, воля, сила и женственост. Дама от класа е.
Личи си.

# 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не, не се шегува.
Наградата в "Игри на волята" вече е 100000 лева. Миналата година победителят се излъчи с СМС-и, тази УЖ няма да е така. И наградата е 100К.
Относно лукса, ето го
https://www.instagram.com/p/CDFIkvRJm9P/
Месеците всъщност са два, два и половина. Екип и машини, като и тук, във "Фермата".
Поне според мен бюджетът е сходен като размер.

Някой беше дал линк за вилата мин.година в темата и наема й беше около 4000 лв,но не помня дали за месец или за седмица.
И аз смятам,че са сходни по бюджет и в никакъв случай не бих казала,че Игрите са по-нискобюджетната версия или втора категория реалити.Абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт