Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 320
  • 786
  •   1
Отговори
# 240
  • Sunshine state
Най-вероятно е било за месец. Едва ли е за седмица. Въпреки това мисля, че бюджетите се доближават и на двете предавания. Наградният фонд обаче е по-голям в Игрите. Фермата трябва да вдигнат поне на 150к, все пак всичко поскъпва.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 02:49 от Pupitka

# 241
  • София
Еднаква е наградата тази година, но и според мен трябва да я вдигнат, все пак плащат и данък върху нея. Поне в ИВ, дали и тук им го взимат и всъщност получават 80к или тук е 100к чисто?

# 242
  • Sunshine state
100% имат данък и то хич не малък. Малка е наградата във Фермата, определено.

# 243
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо ми се въртят едни 30на % данък на наградата? Не съм сигурна,но са много пари.И като дръпнеш чертата,печелят дреболии.
Може 4000 да е за седмица,защото е вила с 4-5 спални,басейн,май имаше и чистачка.

# 244
  • София
Този, Шестакът, ми звучи познат персонаж, но не мога да се сетя откъде. Иван и Андрей отсега ме дразнят, не знам как ще ги изтърпя точно тях. Надявам се почти да не се мяркат на екрана.

Шестакът има къща за гости, ресторант и винарска изба в Мелник. Последният път като ходихме минахме покрай неговата къща. Друг познат персонаж за мен лично е Антония. Приятелка на мои познати, майка й и баща й държат две железарии в Красна Поляна. Някой беше казал, че има нещо руско/белоруско в нея и са прави. Майка й е рускиня, даже магазина им не знам дали си има име, ама всички й казват "при рускинята". Определено спада откъм модерните и богатите, макар и уж да не са ги разделили на бедни и богати тази година.

Аз така и не разбрах кога ще го дават. Ще го дават днес, уж извънредно в 20ч, а после?

# 245
  • London
Много скучен каст. Големи бизнесмени в тая България - без спестявания за 3 месеца.
Кой е казал, че няма спестявания за 3 месеца? Изпуснала съм.....

А сега ви изчетох и разбрах, че е този на който ще строят ферма. Иначе съм съгласна с теб Татко Смърф нито е отговорно да нямаш спестявания, нито пък оправданията го извиняват. Не обичам хора на които все държава, па обстановка, па не знам си какво са им виновни за несгодите. От нас зависи....

Сега ще разгледам профила на Антония,аз мислех, че е от Асеновград, сега железарии в Красна поляна....объркахте ме.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 09:07 от La Catrala

# 246
  • София
Антония не знам откъде е, но със сигурност знам кои са родителите й, много близка приятелка беше и все още е на моя позната. Не можах да я позная по телевизията, преди беше руса. Не я познавам лично, но определено са доста заможни. Не искам да кажа нещо лошо, разбира се, честно казано техните спят в железариите, бачкат неуморно всеки ден, дори на празници, Антония кара последния МЛ на Мерцедес... Ако трябва да съм честна, по-скоро е смесен магазин, има и строителни материали.

А за железариите, даже във визитката й си видях блока, защото железарията е долу пред нас Grinning Помага им момичето, определено, неведнъж съм я виждала и тя да работи в магазина.

# 247
  • London
Разбира се, че заможен не е лоша дума. Който има с труд е за адмирации.

Наистина доста провокативни снимки, гърди, дупе..... хихи, но не са пошли. Има доза арт в тях.

# 248
Снимка на Жанета преди корекциите

Скрит текст:

# 249
  • London
И преди и сега все тъпее физиономията й....  предполагам телешкият поглед допринася за тази ми асоциация.

# 250
Данък печалба в България е 10% Wink

# 251
Вчера в Instagram ми се появи и Митака ИТ  от миналия сезон, направил си е итой  Инстаграм и пуска някакви яки видеа с бизнес съвети.
С Ваня са имали годишнина от годежа във фермата.

https://www.instagram.com/mitaka.karaivanov/?hl=bg

# 252
Чак сега изгледах епизода.
Приятно гледане, забавление и коментиране на всички в темата. Тук сме. 😀

# 253
Привет на всички стари и нови фенове на този форум и тема, удоволствие е да ви видя отново на линия. И аз се включвам в полицейското разследване... фермеркиии, фермериии....почваме ги!
Много интересни визитки. Йогата Слънце е образ неземен, кефи ме адвокатката от Пловдив, но има очи като от някой филм на ужасите, хареса ми Бобушко, Млада Гвардия също, другите също са интересни, най-безинтересна ми се видя Филиптотьова. Дано да не ни разочароват и да видим един интересен сезон! Все пак го чакаме от доста време.

# 254
  • Велико Търново
Относно оффтопика за спестяванията, на който уж не му е мястото тук, но през пост се пише за него.
Тези, които твърдят, че не е сериозно човек да няма спестявания за 3 месеца... явно не са се сблъсквали с тъжната реалност в голяма част от България. Много малко работодатели в България са склонни да дават високи заплати. Отделно, че на доста места осигуряват на минимална, останалото е "сиво". Но... както някой написа по-горе - различни камбанарии... Просто назидателният тон е можело да се поспести малко...
Persevere

Иначе - имам усещането (което всъщност е почти перманентно), че не се чете. Няколко пъти е написано, че тази година И наградата в "Игри на волята" е 100хил., но упорито след това се пише, че наградата във "Фермата" е малка. Joy Joy Както и да е, де...
Първоначалните ми симпатии се преразпределиха и освен към Калоян (гвардееца) и Надежда (пчеларката), вече са насочени и към Данчо (магьосника), Борислав (Ушко), Милена (адвокатката), дори и към Даяна и Габриела. Все още обаче е доста рано да реша кой искам да победи. А и не се знае колко пъти ще ми се смени желанието, като започнат да отпадат. Relaxed Нали някъде казаха/написаха, че двама силни играчи ще бъдат контузени още в началото. Въпреки че е съвсем вероятно единият да е Габриела.
Всъщност, присъствието ѝ не ме дразни особено, още по-малко заради това, че е дъщеря на еди-кой-си. Да вземе да се откаже от баща си ли? Да, вярно, че участието и в подобен формат на някого може да му се струва прекалено, но това все пак беше преди "100 години", дет' се казва.Joy

Любопитно ми стана като прочетох, че Иван е "набутал жена си да го играе психоложка". Защото днес в "Преди обед" са гостували Мирон и психоложката Ава Азова. Да не би да има двама психолога предаването? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт